Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • plave_okice
    28. Studeni 2023. 19:28

Martina1931

Plaveokice cestitam na pregledu i curki🌸🩷
    Cemu onda taj kombinirani pregled, zasto se ide u bolnice kad pregled traje tak kratko..sta to nije nesto sto mogu i obicni ginekolozi vidjeti? Pretpostavljam mjerenje nuhalnog nabora jel?
    Ja sam mislila da je to nesto opseznija pretraga 😅

Hvala na čestitkama. 🥰 Da mjerili su nuhalni nabor. Ja sam očekivala da će malo dulje trajati. Frendica koja je bila prije par mjeseci kaže da je trajalo pola sata. Isto Vinogradska. Sad tko bi ih znao. 

Haru
    28. Studeni 2023. 19:32

Reserved123

Cure kako vam je prosao prvi porod? Jeste i imale koje komplikacije?
    Ja sam prvo rodila na dogovoreni c.r. zbog epilepsije
    Vjerujem da cemo i na drugo ic tak

Jsam išla na hitni carski jer je beba bila na zadak pa o prirodnom porodu ne znam ništa. 🙈

'21. 💙
    '24. 💛

Haru
    28. Studeni 2023. 19:33

Reserved123

Vjerujem da cemo i na drugo ic tako

Ja sam prvi puta išla na hitan carski jer je beba bila na zadak. O prirodnom porodu ne znam baš ništa 🙈

'21. 💙
    '24. 💛

Mareeeee3112
    28. Studeni 2023. 20:26

Reserved123

Sta se trudnoce tice bila sam 2 tj u bolnici radi toga jer je beba bila manja pa bila na promatranju 36 i 37 tj dosla doma i na 38+3puko vodenjak dosla aam s prstom otvorena mislim da je to nocna mora svake majke....odbila sam drip ...dali su mi nesto venozno za opustanje maternice ... ugl skratit cu sve jer ne zelim nikog plasit s nicim ...ali imala sam jako bolan porod koji je trajao 13 i pol h ...muz je bio samnom cijelo vrijeme nisam dobila epiduralnu probali su no tako su mi trudovi sibali da su me 2 puta krivo upiknuli i vise se nisu usudili.... ugl....pa sve do rucnog unutraanjeg namjestanja u karlicu ... znaci mislila sam da sam na drugom svjetu.... ugl... porod mi je bio nesto najgore ...najbolnije ali i nesto najlijepse u zivotu.❣jer nakon te boli kad izade beba odmah sam osjetila potrebu mog djeteta i bili smo odmah povezani i dobila sam majcinski poriv odmah i taj tren sva bol ne nestala... 😅bar do sivanja🤣to cu vam pricat neki drugi put🤣... samo si zelim drugi porod puno laksi nego prvi ...

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

ElisaDay
    28. Studeni 2023. 20:35

Mareeeee

Reserved123

Sta se trudnoce tice bila sam 2 tj u bolnici radi toga jer je beba bila manja pa bila na promatranju 36 i 37 tj dosla doma i na 38+3puko vodenjak dosla aam s prstom otvorena mislim da je to nocna mora svake majke….odbila sam drip …dali su mi nesto venozno za opustanje maternice … ugl skratit cu sve jer ne zelim nikog plasit s nicim …ali imala sam jako bolan porod koji je trajao 13 i pol h …muz je bio samnom cijelo vrijeme nisam dobila epiduralnu probali su no tako su mi trudovi sibali da su me 2 puta krivo upiknuli i vise se nisu usudili…. ugl….pa sve do rucnog unutraanjeg namjestanja u karlicu … znaci mislila sam da sam na drugom svjetu…. ugl… porod mi je bio nesto najgore …najbolnije ali i nesto najlijepse u zivotu.❣jer nakon te boli kad izade beba odmah sam osjetila potrebu mog djeteta i bili smo odmah povezani i dobila sam majcinski poriv odmah i taj tren sva bol ne nestala… 😅bar do sivanja🤣to cu vam pricat neki drugi put🤣… samo si zelim drugi porod puno laksi nego prvi …

Uf, zvuči grozno. Glavno da je poslije sve bilo ok i da je bebica sigurno izašla, te da si se ti oporavila. Svaka čast

28.12. ❤️ It's a girl 💞🌸

M-P
    28. Studeni 2023. 20:52

Mareeeee

Reserved123

Sta se trudnoce tice bila sam 2 tj u bolnici radi toga jer je beba bila manja pa bila na promatranju 36 i 37 tj dosla doma i na 38+3puko vodenjak dosla aam s prstom otvorena mislim da je to nocna mora svake majke….odbila sam drip …dali su mi nesto venozno za opustanje maternice … ugl skratit cu sve jer ne zelim nikog plasit s nicim …ali imala sam jako bolan porod koji je trajao 13 i pol h …muz je bio samnom cijelo vrijeme nisam dobila epiduralnu probali su no tako su mi trudovi sibali da su me 2 puta krivo upiknuli i vise se nisu usudili…. ugl….pa sve do rucnog unutraanjeg namjestanja u karlicu … znaci mislila sam da sam na drugom svjetu…. ugl… porod mi je bio nesto najgore …najbolnije ali i nesto najlijepse u zivotu.❣jer nakon te boli kad izade beba odmah sam osjetila potrebu mog djeteta i bili smo odmah povezani i dobila sam majcinski poriv odmah i taj tren sva bol ne nestala… 😅bar do sivanja🤣to cu vam pricat neki drugi put🤣… samo si zelim drugi porod puno laksi nego prvi …

Uff 
    Meni je frendica rekla da je porod mila majka naspram sivanja 😬

Ciklusi 28-30 dana
    12.10. Imamo ➕ ❤️
    28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
    20.12. Nifty ✔️ 💙
    29 👩🏽‍❤️‍👨🏽 29

Mareeeee3112
    28. Studeni 2023. 20:54

M-P

Mareeeee

Reserved123

Uff
    Meni je frendica rekla da je porod mila majka naspram sivanja 😬

Pa ...u mom slucaju nije tako ...🤣🤣🤣ali nakon svega odmah me pocela sivat jer sam dosta krvarila i morala je ...nije mi uspjelo nista dole primit ... i znam da me pitala s cim se bavim dok mi je to radila....a ja sam joj rekla da sam inspektor i jeb...joj mamicu...🤣🤣🤣evo ukratko🤣

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Mareeeee3112
    28. Studeni 2023. 20:58

Poslije ste jos 2 h u radaoni i nesmijete jest ni pit ja sam jos 3 puta pala u nesvjest lezecki...vozili su me u krevetu u sobu inace to rade s inv. Kolicima... ali ja sam bila premorena...ugl svi su bili divni nakljukali me tabletama poslije hvala Bogu i spavala sam pojela sam 13 mandarina koliko sam bila zedna...i bebu mi naravno nisu dali pustili su me da se odmorim jer nisam imala snage dic ruku a kamoli drzat djete ... dosla u bolnicu u pola 9 navecer u radaonu usla oko 11 i drugo dan u pola 12 rodila.... tj u 11 i 33 .... apgar je bio 10/10to vam je bitno na bebi i bio sam mali 2600 😅😅😅😊... isto mu je zeljeza falilo ko i meni ... tak da s tim zeljezom sam u problemima...

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

bopsich
    28. Studeni 2023. 21:06

Plave okice čestitam na dobrom pregledu, dobrim rezultatima Niftija i na djevojčici! 🩷🩷🩷
    .
    Ja baš danas cijeli dan razmišljam kako se užasno bojim poroda i da ne znam kako ću ja to izvesti 🙈 Prvi je bio prije skoro 12 godina i za prvorotkinju je bio skroz ok. Došla sam malo prerano, oko 22 sata pa su me ostavili cijelu noć u predrađaoni da se polako otvaram. Ujutro u 7 su me prebacili u rađaonu jer sam se dovoljno otvorila i u 12 i 30 sam rodila svoju djevojčicu 🥰 Za prvorotkinju skroz ok. Najviše sam se bojala epiziotomije i šivanja, ali ni jedno od toga nisam ni osjetila. Najgore mi je bilo sto sam cijelo vrijeme u rađaoni povraćala. Ne znam ni sama zašto, ali bilo mi je grozno 🙈
    Uglavnom, ovaj put bi trebala biti smirenija jer sam starija i znam otprilike što da očekujem. A ja se bojim toliko da vam ne mogu ni opisati. Ozbiljno razmišljam o nekom savjetovanju s nekom doulom koja bi me pripremila na porod i sve što s tim dolazi. Imam neki novi strah od doktora, bolnica i svega povezanog.. Sutra ujutro moram na GUK profil, što stvarno nije ništa strašno, a ja doslovno umirem od straha zbog odlaska u bolnicu 🤷‍♀️ 

👱🏻‍♂️42👩🏼 34 ➡️ 👧🏼🩷 2011. g.
    08/23 ➡️ Micro Tese Istanbul, dr. Emre Bakircioglu ✅️
    Aspiracija - 13 🥚 ➡️ oplođeno 10 ➡️ 5 blastica
    03.10.- FET 2 🐧🐧➡️ + na testiću 5 dpt 💕
    Beta - 9 dpt ➡️ 113/ 11 dpt ➡️ 254/ 13 dpt ➡️ 555
    27.10. Kucaju 2 srca ❤️❤️
    Veritas ✅️
    17.5.2024. stigli dječaci M&M 🩵🩵

marta96
    28. Studeni 2023. 21:25

Ej cure, ja prvo jutro započela povraćanje, dan mi je koma jer sam umorna užasno + od jučer me tako bole leđa dolje nisko i guzovi ko da imam upalu od nekog posla 😵 inače u prvoj trudnoći me u ovo vrijeme počela boljeti trtica i boljela me sve do poroda, ali se nadam da je ovo samo neka prolazna bol jer nije bas nešto lagana nego onak dosta 🤨
    A što se tiče poroda moj je bio top, 40+3 malo počela krvariti pa u bolnicu i na drip otvorila se u sat vremena skroz, rodila u 3 truda nisam ni rezana ni pukla tak da eto, imala epiduralnu pa nisam ni bol osjetila nek tak bude svima 🤞 ja sam imala sve neke druge problema pa to nas nek sve zaobiđe🤣

👩‍🦰 28g
    🧔33g

06/2021 👼💔
    27.09. '21➕ ❤️
    5+4 07.10 Beta = 7901
    It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀

22. 9.'23 👼💔

❤️25.06.2024👶❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI