Jutro svima,
I ja rano ustajem, ali rijetko kad mogu ustati iz kreveta zbog curice, koja spava sa mnom. Odmah osjeti, a često se i navali na mene da me grli 🤣🤣
Biće problemčića oko toga na ljeto 😵💫😬🥺
A ja se sjećam sa njom kad sam bila trudna, negdje pročitala da se sa stetoskopom može nacuti beba, ali to je tamo bilo od 13-14 plus nedelje, jesam znala se izluđivati po čitave dane sa tim dok nisam osjetila pokrete 🤣
Čuješ ti nešto, ali to nešto čuješ svugdje hahahahah.
Marta, stomak je pravi zaobljeni trudnicki 😍 kod mene je donji dio istaknut, a gornji zavisi od šta sam jela 🤣
1. Missed ab
2. Izvanmaterična
3. 🩷 2018 (heparinska trudnica)
Eee cure, jucer sam napokon bila puno bolje sto se bolova u donjem dijelu trbuha i jajnika tice i taman sam se ponadala da ce proci. Kad ono jutros opet zeza s desne strane, imam osjecaj da me najvise pocne bolit kad se u krevetu nekako nespretno okrenem ili brzinski promijenim polozaj.😏
Laurauna, a kad ti je bila menstruacija, a kada ovualcija ako znaš? I ja sebi stalno pokušavam izmjeriti što točnije, mislim da mi je beba isto tjedan dana mlađa zbog kasne ovulacije.
👰 1991.
PCOS; ciklusi: 26-35 / AMH: 26,3 /
15.11.23.➕
1.12. 6+1 srčeko kuca ❤️
Joj cure ja sam baš zabrinuta radi ovog šećera 5.2, nadam se da me neće slati u bolnicu na ono bockanje…
Jedva pronađoh post hahaha, idemo li na dijetu? Jesi izbacila junk? I kod mene je 4,95.
Meni se to ništa i ne traži, pa nije problem, ali opet, ne mogu zamisliti da se nekad ne pojede nešto kalorično do kraja trudnoće 🤣
Išla sam gledati nalaze sa Lenom, imala sam ja i sa njom u drugom dijelu trudnoće šećer od 3,7 do 5,7 najviše.
Ali ja sam sa njom živjela na slatkišima, strašno mi se tražilo, pa sam redukovala pred kraj jer su mi zabranili i tad je spadao. Ogtt uredan, radili mi ga tek u 34+5, neko je smetnuo da nije urađen, samo inzulin provjeravali, a rodim u 35+1 🤣
Meni je samo frka jer je sami početak, a dug put pred nama.
1. Missed ab
2. Izvanmaterična
I sad vidim da kod nas pada prvi snijeg ❄️❄️❄️ kako će se L obradovati 😍
1. Missed ab
2. Izvanmaterična
Laurauna, a kad ti je bila menstruacija, a kada ovualcija ako znaš? I ja sebi stalno pokušavam izmjeriti što točnije, mislim da mi je beba isto tjedan dana mlađa zbog kasne ovulacije.
I meni je L tako bila. Odnos je bio 18 dana ciklusa i tačno je imala zaostatak od 5-7 dana do kraja trudnoće. Čak i kad je rođena, rođena je u 35+1, ali kao mozak je razvijen za 34 nedelju kad su radili uzv. Ali to je od početka tako rečeno i znalo se da nije nikakav zaostatak.
A sad sam imala 12 i 14 dan ciklusa i vidjelo se na prvom pregledu da brza tih par dana naspram L. Tako da da, ne zabrinjavajte se uopšte ukoliko ste imale kasnu ovulaciju.
1. Missed ab
2. Izvanmaterična
Dobro jutro cure 😊😊
Mare ti danas u sto poslova, neka sve prođe kako si zamislila 🥰
Hulala daaaaj, blago vamaaaa, ja bih isto snijeg koji se neće otopiti u roku pola dana ili barem bijeli Božić 🥰
Hello hvala na prijedlogu za advent, taman ćemo sredinom 12.mj oko Plitvica pa bi mogli stati prošetati 😊
I meni je L tako bila. Odnos je bio 18 dana ciklusa i tačno je imala zaostatak od 5-7 dana do kraja trudnoće. Čak i kad je rođena, rođena je u 35+1, ali kao mozak je razvijen za 34 nedelju kad su radili uzv. Ali to je od početka tako rečeno i znalo se da nije nikakav zaostatak.
A sad sam imala 12 i 14 dan ciklusa i vidjelo se na prvom pregledu da brza tih par dana naspram L. Tako da da, ne zabrinjavajte se uopšte ukoliko ste imale kasnu ovulaciju.
Ma nema zabrinutosti nego samo želim na aplikaciji što točnije namjestit starost bebe 🤣 Ali čekam pregled, pa bolje da se strpim do petka pa cu sve čuti 😁
👰 1991.
PCOS; ciklusi: 26-35 / AMH: 26,3 /
15.11.23.➕
1.12. 6+1 srčeko kuca ❤️
Joj cure ja sam baš zabrinuta radi ovog šećera 5.2, nadam se da me neće slati u bolnicu na ono bockanje…
Jedva pronađoh post hahaha, idemo li na dijetu? Jesi izbacila junk? I kod mene je 4,95.
Meni se to ništa i ne traži, pa nije problem, ali opet, ne mogu zamisliti da se nekad ne pojede nešto kalorično do kraja trudnoće 🤣
Išla sam gledati nalaze sa Lenom, imala sam ja i sa njom u drugom dijelu trudnoće šećer od 3,7 do 5,7 najviše.
Ali ja sam sa njom živjela na slatkišima, strašno mi se tražilo, pa sam redukovala pred kraj jer su mi zabranili i tad je spadao. Ogtt uredan, radili mi ga tek u 34+5, neko je smetnuo da nije urađen, samo inzulin provjeravali, a rodim u 35+1 🤣
Meni je samo frka jer je sami početak, a dug put pred nama.
Pregled mi je u četvrtak 30.pa ću onda vidjeti što dr.kaže ali počela sam već sada paziti čisto ako me pošalje na ponovno vađenje da možda bude bolji rezultat. A možda sam i ja kriva jer sam večer prije vađenja pojela 3 kom pizze 😂😂
Ugl, ne jedem slatko, kruh integralni i to samo uz ručak. Iako prekjučer nisam mogla odoljeti kad sam vidjela onaj Panetone s čokoladom u Eurospinu, jooj 😭😭...onda sam kupila onaj najmanji i pojela jednu fetu čisto za gušt. Ni ja ne mogu zamisliti da do kraja trudnoće ne pojedem ništa slatko. Junk ni inače baš ne jedem ali znaš ono kad znaš da nešto ne smiješ, e onda bi baš to. 😁
28.12. ❤️ It's a girl 💞🌸
Sortiraj odgovore
Najstariji