Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • LauraUna327
    25. Studeni 2023. 19:27

MarTina=)

Laurauna, a kad ti je bila menstruacija, a kada ovualcija ako znaš? I ja sebi stalno pokušavam izmjeriti što točnije, mislim da mi je beba isto tjedan dana mlađa zbog kasne ovulacije.

Imala sam biokemijsku  i 14.10. sam prokrvarila. Krvarila sam sve do 23.10. 
    24.10. sam bila naručena na prvi pregled (jer kad sam ugovorila termin tada je bila potvrđena trudnoća). Na pregledu mi je sve bilo okej, u tih deset danas sve je izašlo - tako mo je ginica rekla. I tada je rekla da je počeo novi ciklus jer je endometrij tada bio 11mm. 
    U ovim pokušavanjima da ostanem trudna počela sam si bilježiti odnose 🙈 možda je glupo ali meni je dobar orijentir. 
    Ugl, prema mojim svim izračunima mislim da je ovulacija bila između 29.10. i 1.11. i da je tada odprilike došlo do začeća, a to se uglavnom podudara sa stanjem koje je bilo sad na ultrazvuku u petak. 
    Kada mi je izostala mjesečnica i kada sam dobila pozitivan test odmah sam zvala ginicu da mi da Utorgestan zbog prethodne situacije i zato me tako rano naručila na UVZ. 

It's a girl 💕

• dijana22
    25. Studeni 2023. 20:37

Bok curke ja sam jučer imala kroz noć lagano krvarenje pa samn otišla danas na hitnu,pregledana sam sve je u redu po zadnjoj menstruaciji sam trudna 7+4 a ginekolog kaže da je po uz 6+3,srce kuca i babica je 6 mm 🥰

10/23 biokemijska
    12/23 missed ab
    8/24 ➕️
    10/24 missed ab

• dijana22
    25. Studeni 2023. 20:37

Nije babica, bebica 🤣🤣

10/23 biokemijska
    12/23 missed ab
    8/24 ➕️
    10/24 missed ab

MarTina=)
    25. Studeni 2023. 21:02

Nove curke, dobrodošle!

Katy_kaya, znam da je bolje piti folat, jer je iskoristiviji oblik. Folna je neki sintetski oblik. Ima od solgara obje, ja pijem i folat i folnu (izmjenično) jer sam dobila dosta folne, folat nije nitko imao.

Hulala18, e pa upravo to emocionalno prejedanje se isto reducira tom prehranom. Vjerojatno bih ja i ja sad imala puno, da nisam na ovakvoj prehrani 7-8 tjedana. No, rješenje za salatu postoji, može se uvesti 😊

mala6, imam iste simptome kao ti. Sve isto opisano, prije menge, tjedan kad sam saznala i vjetrovi sad 🤣

👰 1991.
    PCOS; ciklusi: 26-35 / AMH: 26,3 /
    15.11.23.➕
    1.12. 6+1 srčeko kuca ❤️

MarTina=)
    25. Studeni 2023. 21:06

LauraUna327

MarTina=)

Laurauna, a kad ti je bila menstruacija, a kada ovualcija ako znaš? I ja sebi stalno pokušavam izmjeriti što točnije, mislim da mi je beba isto tjedan dana mlađa zbog kasne ovulacije.

Imala sam biokemijsku i 14.10. sam prokrvarila. Krvarila sam sve do 23.10.
    24.10. sam bila naručena na prvi pregled (jer kad sam ugovorila termin tada je bila potvrđena trudnoća). Na pregledu mi je sve bilo okej, u tih deset danas sve je izašlo - tako mo je ginica rekla. I tada je rekla da je počeo novi ciklus jer je endometrij tada bio 11mm.
    U ovim pokušavanjima da ostanem trudna počela sam si bilježiti odnose 🙈 možda je glupo ali meni je dobar orijentir.
    Ugl, prema mojim svim izračunima mislim da je ovulacija bila između 29.10. i 1.11. i da je tada odprilike došlo do začeća, a to se uglavnom podudara sa stanjem koje je bilo sad na ultrazvuku u petak.
    Kada mi je izostala mjesečnica i kada sam dobila pozitivan test odmah sam zvala ginicu da mi da Utorgestan zbog prethodne situacije i zato me tako rano naručila na UVZ.

Onda smo slično s začećem - meni je peak bio 31.10. predvečer, pa je ovulacija vjerojatno bila 1.11. (imala sam znakove). Tu smo negdje! 😊

👰 1991.
    PCOS; ciklusi: 26-35 / AMH: 26,3 /
    15.11.23.➕
    1.12. 6+1 srčeko kuca ❤️

neverland
    25. Studeni 2023. 21:09

Haru, ja sam radila pramenove/balayage ili kako se već zove, ali samo zato jer znam da neću moći do ljeta (duga prica). 
    Danas mi cijeli dan nije bilo muka, prvi dan ikad, i evo navečer kao malo mukica da kreće 😔😔😔

M-P
    25. Studeni 2023. 21:16

Nove cure dobrodosle 💗💗💗

Ciklusi 28-30 dana
    12.10. Imamo ➕ ❤️
    28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
    20.12. Nifty ✔️ 💙
    29 👩🏽‍❤️‍👨🏽 29

Mareeeee3112
    25. Studeni 2023. 21:18

Drage moje kako ste? Evo mene danas samo bolovi u grudima...ali sam rastrgana ...jer organiziram rockas cijeli dan
    Dobrodosle nove curke... 
    Sta se tice bolova to je sve individualno jedino sto ti mogu rec je da je to na engliš pis of kake🤣🤣🤣 za ono sto tek slijedi...tako da uzivaj... bit ce jos svakakvih trudnickih tegoba do kraja ...to su sve slatke tegobice... 😆
    Ugl.... zelim svima ugodan vikend...😊naspavajte se i odmorite ...puse svima😘

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

• LauraUna327
    25. Studeni 2023. 21:29

MarTina=)

LauraUna327

MarTina=)

Imala sam biokemijsku i 14.10. sam prokrvarila. Krvarila sam sve do 23.10.

Onda smo slično s začećem - meni je peak bio 31.10. predvečer, pa je ovulacija vjerojatno bila 1.11. (imala sam znakove). Tu smo negdje! 😊

💕

It's a girl 💕

Martina1931
    25. Studeni 2023. 21:33

Dobro dosle nove curke😊
    Ja sam na back to basics sa povracanjem🤙 jesam se ponadala da sam gotova😅

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.