Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Hulala18
    25. Studeni 2023. 18:19

Meni je danas baš off dan, prvi put da sam ovakva.
    Te ujutru bilo malo blage mučnine na prazan želudac, što mi je bilo drago 🤣 ali me poslije uhvatila glavobolja, da me samo zigne na jednu stranu više lijeve slijepocnice, pogotovo kad nagli pokret glavom napravim.
    A radim na računaru danas pola dana, možda je i do toga. Sva sam bljak.
    Još biti trudna bez djece i sa djetetom malim 🥺 ne mogu još zamisliti više djece 🤣 najgore mi navečer, samo da zaspim, legnem, a ona 50 puta uđe u sobu i skoči po meni i izađe, ne spava joj se, a ne da meni mira. I onda kad ona zaspi, mene prođe slatki prvi san. 

1. Missed ab
    2. Izvanmaterična
    3. 🩷 2018 (heparinska trudnica)

• Hulala18
    25. Studeni 2023. 18:20

Nove cure, dobrodošle ☺️

Baš nas je puno sada, biće ovo veoma aktivna grupa sa hrpom bebica ❤️

1. Missed ab
    2. Izvanmaterična

• Hulala18
    25. Studeni 2023. 18:23

Tejkili

Od kad ste saznale za trudnocu, koliko su vam dugo trajali ti cudni bolovi u trbuhu, od probadanja do laganog pritiska? Da se znam pripremit koliko bi to moglo trajat🙈

Ja sam rano saznala, 2 dana prije izostanka ciklusa i imala sam te menstrualne bolove i grčeve/probadanja sigurno negdje 7 dana. Baš je znalo nekad bilo ekstremno, da sam kontala, ma ja moram dobiti, nema druge 🤣
    A evo sad je nestalo skroz, nekad osjetim malo da me žigne nešto kad pretjeram sa aktivnostima. 
    Nisam više ni napuhana kao tad kad su bili grčevi. 
    Samo sad su grudi strašno bolne, baš jako, jako, naspram početka kad sam morala dobro stiskati da osjetim 🤣

1. Missed ab
    2. Izvanmaterična

• Hulala18
    25. Studeni 2023. 18:23

Mislim čuj mene, kao da sam 10 nedelja hahahah, ali eto, toliko se svašta mijenja u 7-10 dana ovdje. Bar kod mene 🤣

1. Missed ab
    2. Izvanmaterična

• Tejkili
    25. Studeni 2023. 18:28

Hulala18

Tejkili

Od kad ste saznale za trudnocu, koliko su vam dugo trajali ti cudni bolovi u trbuhu, od probadanja do laganog pritiska? Da se znam pripremit koliko bi to moglo trajat🙈

Ja sam rano saznala, 2 dana prije izostanka ciklusa i imala sam te menstrualne bolove i grčeve/probadanja sigurno negdje 7 dana. Baš je znalo nekad bilo ekstremno, da sam kontala, ma ja moram dobiti, nema druge 🤣
    A evo sad je nestalo skroz, nekad osjetim malo da me žigne nešto kad pretjeram sa aktivnostima.
    Samo sad su grudi strašno bolne, baš jako, jako, naspram početka kad sam morala dobro stiskati da osjetim 🤣

Uh mene tek 3 dana pa sam vec u panici. Jer sve sto me prije ocekivane M stezalo sam pripisivala njoj i nisam brinula, a od kad sam dobila pozitivan test samo o tome mozgam jel normalno da nekad toliko zaboli🙈

• Hulala18
    25. Studeni 2023. 18:39

Tejkili

Hulala18

Tejkili

Uh mene tek 3 dana pa sam vec u panici. Jer sve sto me prije ocekivane M stezalo sam pripisivala njoj i nisam brinula, a od kad sam dobila pozitivan test samo o tome mozgam jel normalno da nekad toliko zaboli🙈

Normalno je, ne brini.
    Imala sam i u trudnoći sa curicom, čak duže ja mislim, a možda se i ovdje opet vrati 🤣
    Ali da, baš je ružan osjećaj ponekad. 

1. Missed ab
    2. Izvanmaterična

• mala6
    25. Studeni 2023. 18:45

Tejkili

Hulala18

Tejkili

Meni su grcevi poceli otkad san kao tribala mengu dobiti,tj 5 dana prije i pretpostavljala san da ce mi doci. I jos traju (manji jesu),znaci nekih 20ak dana.  Samo mi je bilo cudnije sto san mislila da ce mi grudi se rasprsnuti. Inace su mi male i naoko se vec poprilicno kuzi razlika. I sad me bole ali ne ka tih tjedan dana "prije menge". Inace mrzin grudnjak ali sad ga moran nositi jer bez njega mi suze dolaze dok se krecem. A jedini simptom od kad sam test napravila do dana danasnjeg su vjetrovi (boze vidis li me)

• Tejkili
    25. Studeni 2023. 18:49

mala6

Tejkili

Hulala18

Tejkili

Meni su grcevi poceli otkad san kao tribala mengu dobiti,tj 5 dana prije i pretpostavljala san da ce mi doci. I jos traju (manji jesu),znaci nekih 20ak dana. Samo mi je bilo cudnije sto san mislila da ce mi grudi se rasprsnuti. Inace su mi male i naoko se vec poprilicno kuzi razlika. I sad me bole ali ne ka tih tjedan dana "prije menge". Inace mrzin grudnjak ali sad ga moran nositi jer bez njega mi suze dolaze dok se krecem. A jedini simptom od kad sam test napravila do dana danasnjeg su vjetrovi (boze vidis li me)

Eeee vjetrove i ja imam nenormalne, pogotovo navecer kad legnem. Onda se tad urote bolovi u trbuhu i jajnicima s tim vjetrovima i crijevima..udarna kombinacija🤦🏻‍♀️

• Hulala18
    25. Studeni 2023. 19:15

Ja imam navečer ubrzan puls. Osjetim kad se smirim u krevetu. Nervira me 😬 To sam imala kad sam bila pušač i od kad sam prestala kad sam zatrudnila 2018-te, ne znam da sam imala 5 puta, nakon jake hrane nekad i evo sada 🫠
    Gdje jul mjesec 🤣 kad nije u pitanju moja trudnoća, vjer bi proletio za tren, ali obzirom da sad jeste, čini mi se kao vječnost. 

1. Missed ab
    2. Izvanmaterična

• Tejkili
    25. Studeni 2023. 19:19

Hulala18

Ja imam navečer ubrzan puls. Osjetim kad se smirim u krevetu. Nervira me 😬 To sam imala kad sam bila pušač i od kad sam prestala kad sam zatrudnila 2018-te, ne znam da sam imala 5 puta, nakon jake hrane nekad i evo sada 🫠
    Gdje jul mjesec 🤣 kad nije u pitanju moja trudnoća, vjer bi proletio za tren, ali obzirom da sad jeste, čini mi se kao vječnost.

Istinaaa, ja u utorak tek na pregled idem i ovi dani mi se cine kao vjecnost. A ko ce tek do 7.mj izdrzat😄
    Ali i meni se desi uvrzan puls, bas sam primjetila zadnje dane, a inace mi se rijetko desi..mozda to kako hormoni luduju😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.