E a kakav ste iscjedak imale/imate na samom pocetku trudnoce?
Prvo smedkasti pa bijeli pa ko da sam se popisala ...stalno sve mokro i sad imam bjeli...on je normalan i stiti bebu da ne ulaze bakterije itd
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
I bio je ful na pocetku malo zuckasti...znaci bilo je svega🤣
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Ja sad imam bijeli
Ciklusi 28-30 dana
12.10. Imamo ➕ ❤️
28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
20.12. Nifty ✔️ 💙
29 👩🏽❤️👨🏽 29
Evo i ja prijavljujem jednu ljetnu bebu. Zadnja menstruacija je bila 28.10. pa računam da sam 4.tjedan. Za kontrolu su me naručili 20.12. pa se sad igramo strpljenja 🤓
Ja sam pila folnu od solgara do sad. Nastaviti ili kupiti onaj mix vitamina za trudnice? Što vi uzimate?
Evo i ja prijavljujem jednu ljetnu bebu. Zadnja menstruacija je bila 28.10. pa računam da sam 4.tjedan. Za kontrolu su me naručili 20.12. pa se sad igramo strpljenja 🤓
Ja sam pila folnu od solgara do sad. Nastaviti ili kupiti onaj mix vitamina za trudnice? Što vi uzimate?
Dobrodošla 🤗
Ne znam sto sadrži folna od solgara ali novalac prenatal sadrži i omega 3 masnu kiselinu DHA i željezo pa sam se zbog toga odlučila na njega 😊
I magnezij na preporuku grupe. Pijem magnezij citat direkt i odličan mi je 😊
Pozdrav i dobrodošla 🤗
Strpljenje je ono šta nas trudnoća uči 😂
Mislim da bi trebala nastaviti piti tu folnu do pregleda pa se onda posavjetuj s doktoricom.
Ja tu folnu od Solgara pijem otkad sam počela planirati trudnoću po preporuci ginekologinje, još uvijek mi je nije ukinula.
38 👩🏼❤️👨🏻 44
8./2023. biokemijska
17. 2. 2024. M 🩷🪽
10./2024. Missed ab
Kariogram ➡️ PGT - A 🧬
UZ Brussel⌛
1712itm@gmail.com
Dobrodošla!
Ja sam pila folnu od Solgara do nedavno. Sada sam ju potrošila pa pijem magnezij i prenatal. Uskoro ću ubaciti i omegu.
Meni Novalac nije odgovarao prije pa ga sada nisam uzimala. Od njega sam imala nenormalan apetit i bilo mi je mučno neko vrijeme nakon što bih ga popila.
'21. 💙
'24. 💛
Pozdrav svima,
Zadnja M bila 24.10., vadila betu na 29 dc 664 i 31 dc 1519, prvi pregled bit će 6.12.
Iza sebe imam spontani, bebu, spontani, biokemijsku i sad se nadamo da će sve dobro bit. 😊
MarTina,
To zvuči baš dobro, jedino što ja ne jedem uvijek salatu uz obroke. I što meni nije problem samo taj slatkiš, čak mi se ne traži u trudnoći, po čemu se tačno vidi da je drugo stanje, već mene uhvati da bih stalno nešto mezila, kao neko emocionalno, psihičko prejedanje, hrana mi je izvor nekog komfora, plus pogotovo kad su tu neka moja omiljena jela 🤣
A znam šta se radi organizmu kad konstantno unosim nešto, znači da inzulin ne pada nikako jer mora da radi prekovremeno da spušta šećer i onda tako se navikne da bude povišen i tako nastaje inzulinska rezistencija, za šta vam garantujem da neće biti uredno kad me posalju da radim 🤣
1. Missed ab
2. Izvanmaterična
3. 🩷 2018 (heparinska trudnica)
Od kad ste saznale za trudnocu, koliko su vam dugo trajali ti cudni bolovi u trbuhu, od probadanja do laganog pritiska? Da se znam pripremit koliko bi to moglo trajat🙈
Sortiraj odgovore
Najstariji