Ej cure 🙂
Pa Mg svakako ima u svim tim tabletama koje uzimamo sada, ne vidim potrebu zasto bih ga dodatno uzimala ako ne osjecam potrebu? Mozda zato jer je to netko na forumu napisao? 🥲 Uglavnom ne treba pretjerivati ni sa cime, iskreno moje misljenje, mislim da je vaznije imati zdravu i uravnotezenu prehranu nego piti raznorazne suplemente. Slusat svoje tijelo i bit ce sve okej🤗
Ali skroz mi je okej i da netko nesto dodatno uzima ( da me se krivo ne shvati), netko tko vec sada ima grceve def treba nadomjestiti Mg, uglavnom nije mi uopce tema vrijedna komentiranja vise 😀
👩 28
👨🦰33
2022 girl ❤️
15.09.2023 +
Ej cure 🙂
Pa Mg svakako ima u svim tim tabletama koje uzimamo sada, ne vidim potrebu zasto bih ga dodatno uzimala ako ne osjecam potrebu? Mozda zato jer je to netko na forumu napisao? 🥲 Uglavnom ne treba pretjerivati ni sa cime, iskreno moje misljenje, mislim da je vaznije imati zdravu i uravnotezenu prehranu nego piti raznorazne suplemente. Slusat svoje tijelo i bit ce sve okej🤗
Ali skroz mi je okej i da netko nesto dodatno uzima ( da me se krivo ne shvati), netko tko vec sada ima grceve def treba nadomjestiti Mg, uglavnom nije mi uopce tema vrijedna komentiranja vise 😀
Ja sam samo napisala svoje iskustvo da meni nije nista receno od strane gin, a zene oko mene koje su rodile ( a stvarno ih ima jako puno) su me bas sve pitale za magnezij .. tako da sam ja onda pitala gin i ona je rekla da uzimam. Samo sam htjela rec da eto nekad ako sam ne pitas ni ne znas.
Svakako se slazem s tobom. Svatko radi kako osjeca i zeli.
💞
Mene danas bas zgaravica zeza. Osjecam mucninu od kad sam oci otvorila. 😵💫
Ciklusi 28-30 dana
12.10. Imamo ➕ ❤️
28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
20.12. Nifty ✔️ 💙
29 👩🏽❤️👨🏽 29
Ej cure 🙂
Pa zato sam to napisala jer ti tijelo trosi u trudnoci 10 x vise mg nego inace i ne mozes ga zamjeniti s ni jednom tabletom kad ga moras dnevno unosit minimalno 300 ... niti mozes ga unjet s hranom toliko tvoja tableta nema ni blizu onog sta bi ti trebala unjet i kao sto sam napisala ne unosis mg radi sebe vec za razvoj dijeteta... a to sto ti pises da ne osjecas potrebu to je druga stvar cipela ... jednostavno ne zelis jer nisi ni u prvoj trudnoci i hvala bogu je sve bilo ok ...za mg nije pisao netko samo na forumu u bilo koju bolnicu kad sm dosla i na pregled kod ginekologa i kod specijaliste svaki mi je reko za mg s tim da sam lezala dosta dugo u bolnici....
Ne razumijem ovo netko je napisao na forumu ... pijes ako zelis ako neces neces ..tvoja stvar tvoje dijete ... mi smo tu da si pomognemo a ne da se napadamo kako je netko nesto napisao na forumu... to je bilo dobronamjerno sumnjam da bi svi pricali o tom a da t nije potrebno.
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Jutro curke😊
Mene malo mucnine ulove u nalete, vecinom kad pojedem bude ok..
Kak ste vi, jel jedva cekate prvi pregled?
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Ja sam imala frku sinoć jer mi se obistinio onaj strah krvi na papiru 🙈 Samo odjednom se pojavila navečer, onako svijetloroza. I iako znam da može biti krvarenja u ranoj trudnoci iz stvarno raznih razloga, bas me potreslo, pogotovo jer je bila svježa roskasta krv. I bilo mi je nezamislivo da legnem i spavam ili čekam dalje pa sam otišla na hitnu.
Srećom čini se sve ok, vidi se srčana aktivnost 😭❤️ Nisu vidjeli neki razlog za krvarenje, rekli su da možemo samo pratiti, dali mi progesteron i rekli mirovati malo.
Užasan užasan osjećaj, već sam se pripremala na najgore, i skoro mi je bilo teško povjerovati da je sve ok 🙈 Ali jako sam sretna da je 🥹
👱🏻♀️ 35 👱🏻♂️ 40 👧 4
04/23 - vanmaternična trudnoća, odstranjen jajovod
20.6. stigao braco ❤️
Ja sam imala frku sinoć jer mi se obistinio onaj strah krvi na papiru 🙈 Samo odjednom se pojavila navečer, onako svijetloroza. I iako znam da može biti krvarenja u ranoj trudnoci iz stvarno raznih razloga, bas me potreslo, pogotovo jer je bila svježa roskasta krv. I bilo mi je nezamislivo da legnem i spavam ili čekam dalje pa sam otišla na hitnu.
Srećom čini se sve ok, vidi se srčana aktivnost 😭❤️ Nisu vidjeli neki razlog za krvarenje, rekli su da možemo samo pratiti, dali mi progesteron i rekli mirovati malo.
Užasan užasan osjećaj, već sam se pripremala na najgore, i skoro mi je bilo teško povjerovati da je sve ok 🙈 Ali jako sam sretna da je 🥹
Drago mi je da je sve ok...nisam imala rozo krvarenje vec smedkasto i u prvoj i drugij trudnoci ....😍😍😍bas mi je jako jako drago da si sretna zasluzila si💛
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Joooj😔 bas mi je zao sto si morala takav stres prolazit, jer zamisljam sebe i evo oduzimaju mi se noge na samu pomisao
Ali mi je jako drago sto je na uzv sve ok, i sto si dobila terapiju🤍
Nisi prije bila na progesteronu?
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Jutro curke😊
Mene malo mucnine ulove u nalete, vecinom kad pojedem bude ok..
Kak ste vi, jel jedva cekate prvi pregled?
Ma i ja imam nalete od 1 ujutro ne kuzim nikad nisam imala mucnine po noci do ove trudnoce ...prestrasno...
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Ja sam dobro.. i meni bude mucno ali odmah jedem i super. Jutros me bas nekak cice “peku”. Ne znam kak bi to opisala.. i imam jos uvijek te grceve u naletima..
mogu ti reci da jedva cekam prvi pregled i ne znam kak cu izdrzati do subote. Mogla mi je bas dati neki raniji posto cu tad vec bit 7+2 🤭 ali dobrooo .. nema veze .. strpit cu se. Samo ocu cuti to da je sve okej. 💗
Perpetua ajme bas mi je zao sto ti se to dogodilo. Najbitnije je da je sve u redu 🙏♥️♥️♥️ ali vjerujem da te jako uplasilo 😢 saljem ti 🫂
Ciklusi 28-30 dana
12.10. Imamo ➕ ❤️
28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
20.12. Nifty ✔️ 💙
29 👩🏽❤️👨🏽 29
Ja sam dobro.. i meni bude mucno ali odmah jedem i super. Jutros me bas nekak cice “peku”. Ne znam kak bi to opisala.. i imam jos uvijek te grceve u naletima..
mogu ti reci da jedva cekam prvi pregled i ne znam kak cu izdrzati do subote. Mogla mi je bas dati neki raniji posto cu tad vec bit 7+2 🤭 ali dobrooo .. nema veze .. strpit cu se. Samo ocu cuti to da je sve okej. 💗
Perpetuaajme bas mi je zao sto ti se to dogodilo. Najbitnije je da je sve u redu 🙏♥️♥️♥️ ali vjerujem da te jako uplasilo 😢 saljem ti 🫂
Ma ja bila isto 7+0ali tad ti je sa sigurnoscu sve se vidi i cuje😊
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Sortiraj odgovore
Najstariji