Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Perpetua
    22. Listopad 2023. 15:57

M-P

Samo daj mi reci panorama je isto to jel? Mislis da je bolje od tog kao nifty

To je isto to, da, samo se razlikuje tko prodaje, na kojoj se platformi s podacima radi i sl. A svatko tu ima neku svoju logiku i preferenciju, oni (zastupnici Panorame) za sebe kažu da imaju najmanje lažnih rezultata, meni je ginekologica rekla da je za Panoramu validacija uzorka rađena na europskim ispitanicima (ako se dobro sjećam), za razliku od Nifty ili Harmony koja je mislim na azijskim, tako nešto. Jesam bila to sve nešto istraživala, dio i zaboravila, znam da sam tad donijela odluku da mi se Panorama čini naj pa ovaj put neću opet istraživati 😂

A ovo da bacim novce na to opet - neka samo bude tako, bit će mi to najdraže bačeni novci ikad 😄 

👱🏻‍♀️ 35 👱🏻‍♂️ 40 👧 4
    04/23 - vanmaternična trudnoća, odstranjen jajovod
    20.6. stigao braco ❤️

• mare0722
    22. Listopad 2023. 16:36

Perpetua

Ja sam imala frku sinoć jer mi se obistinio onaj strah krvi na papiru 🙈 Samo odjednom se pojavila navečer, onako svijetloroza. I iako znam da može biti krvarenja u ranoj trudnoci iz stvarno raznih razloga, bas me potreslo, pogotovo jer je bila svježa roskasta krv. I bilo mi je nezamislivo da legnem i spavam ili čekam dalje pa sam otišla na hitnu.

Srećom čini se sve ok, vidi se srčana aktivnost 😭❤️ Nisu vidjeli neki razlog za krvarenje, rekli su da možemo samo pratiti, dali mi progesteron i rekli mirovati malo.

Užasan užasan osjećaj, već sam se pripremala na najgore, i skoro mi je bilo teško povjerovati da je sve ok 🙈 Ali jako sam sretna da je 🥹

Ajme, prosla sam isto 6.10. sa krvarenjem i taj osjecaj kad sam sebe pripremas na najgore necu nikada zaboraviti, i kod mene je bilo srceko kucalo a to mi je hematom curio, tako da evo sve se dobro zavrsilo 🤗 kako ti je sada? Ja sam imala smedarenje jos nekoliko dana kasnije
    Sto se tice testova, nisam ih radila u prvoj trudnoci ne budem ni sada, jednostavno sam onaj tip osobe kako bude bude🙏 ali mi je bas zao sto su tako skupi🥵

👩 28
    👨‍🦰33
    2022 girl ❤️
    15.09.2023 +

Martina1931
    22. Listopad 2023. 16:38

Ja sam istog.misljenja sto se tice testova kao dvije Mare..jedino bi uradila radi spola haha
    Sta god da bude, svakako bi mi odluka bila nastaviti sa trudnocom. Ali mi je ok da znam na vrijeme eventualno da se mogu pripremiti, svakako se nadam da to nije slucaj niciji od nas🙏❤️

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

M-P
    22. Listopad 2023. 18:18

Malo sam citala o panorami. Mislim da ce i moj izbor biti. Samo moram vidjeti gdje u zg rade :) u toj mojoj rade nifty al on mi se sad kad sam malo recenzije procitala ne svida kao panorama. 
    Perpetua ak si iz zg di si ti radila? ❤️

Ciklusi 28-30 dana
    12.10. Imamo ➕ ❤️
    28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
    20.12. Nifty ✔️ 💙
    29 👩🏽‍❤️‍👨🏽 29

Perpetua
    22. Listopad 2023. 18:33

mare0722

Ajme, prosla sam isto 6.10. sa krvarenjem i taj osjecaj kad sam sebe pripremas na najgore necu nikada zaboraviti, i kod mene je bilo srceko kucalo a to mi je hematom curio, tako da evo sve se dobro zavrsilo 🤗 kako ti je sada? Ja sam imala smedarenje jos nekoliko dana kasnije
    Sto se tice testova, nisam ih radila u prvoj trudnoci ne budem ni sada, jednostavno sam onaj tip osobe kako bude bude🙏 ali mi je bas zao sto su tako skupi🥵

Žao mi je što znaš kako je, stvarno je užas osjećaj, ali drago mi je da je dobro ispalo i kod tebe!
    Nema više skoro nikakvih tragova, nešto vrlo vrlo malo smećkasto, skoro nevidljivo. Nadam se da će tako i ostati.

M-P

Malo sam citala o panorami. Mislim da ce i moj izbor biti. Samo moram vidjeti gdje u zg rade :) u toj mojoj rade nifty al on mi se sad kad sam malo recenzije procitala ne svida kao panorama.
    Perpetua ak si iz zg di si ti radila? ❤️

A za Sloveniju gledam zasad recimo Krško da mi je najbliže, 45 min autom, morala bih njih nazvati ili poslati e-mail da provjerim mogu li tako samo doći tamo i obaviti.
    https://www.aristotel.si/ambulantne-storitve/ambulantna-storitev/nipt

👱🏻‍♀️ 35 👱🏻‍♂️ 40 👧 4
    04/23 - vanmaternična trudnoća, odstranjen jajovod
    20.6. stigao braco ❤️

Mareeeee3112
    23. Listopad 2023. 07:11

Jutro cure stojim ko tutlek u grizanskoj hrpa ljudi svi dedeki i bakice cekam da me prozovu da vadim krv ... sigurno sad kad budem usla preko reda bude šou🤣

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Mareeeee3112
    23. Listopad 2023. 09:29

Jestw vi vec isle vadit krv i urin? 

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

• malaBubamara123
    23. Listopad 2023. 09:39

Mareeeee

Jestw vi vec isle vadit krv i urin?

Ja sam vadila prošli tjedan, i na urinokulturu isto me poslala da si to riješim.

Teich56
    23. Listopad 2023. 10:05

Mareeeee

Jutro cure stojim ko tutlek u grizanskoj hrpa ljudi svi dedeki i bakice cekam da me prozovu da vadim krv … sigurno sad kad budem usla preko reda bude šou🤣

Tam je moja ginicka tak da cu i ja vadit krv itd tamo. Možda se sretnemo a da ni neznamo😂

👸32g. AMH - 25, jajovod✂️🤵 44g. oligoasthenozoospermia
    kariogrami ✔️clexane💉
    11/23 missed ab 9tt💔
    1/24 - Sv.Duh - IVF - Bemfola+Ctd+Brevactid - 2❄️
    3/24 ET - missed ab💔
    6/24 FET✖️
    7/24 FET✖️
    11/24 - Sv.Duh - IVF - Gonal+Ctd+Ovitrelle - 2❄️
    ET trodnevni, beta 103.6, beta2 - 207.1, 5+6💚
    Panorama - stiže curica💓OTP 6.8.2025.

Mareeeee3112
    23. Listopad 2023. 10:18

Teich56

Mareeeee

Jutro cure stojim ko tutlek u grizanskoj hrpa ljudi svi dedeki i bakice cekam da me prozovu da vadim krv … sigurno sad kad budem usla preko reda bude šou🤣

Tam je moja ginicka tak da cu i ja vadit krv itd tamo. Možda se sretnemo a da ni neznamo😂

Moja je u sesvetama ali vafim u grizanskoj zbog mjesta stanovanja a i tam sam super brzo gotova kazem prilikom predavanja knjizice da sam trudnica i odmah me zovu😁

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.