Ja sam otišla danas privatno, kod svoje bi tek 10.11. trebala, po aplikaciji mi je 6+4, al mi je rekao da je to ipak tek 5.tjedan sad, vidi se gestacijska i žumanjčana, al nema odjeka još, srčeka jel, tak da taman za dva tjedna odem kod svoje pa bi se sve trebalo čut.
A jel ti se to uklapa s nekom tvojom procjenom s obzirom na to kad ste imali odnose, da je toliko manja trudnoća u odnosu na aplikaciju?
👱🏻♀️ 35 👱🏻♂️ 40 👧 4
04/23 - vanmaternična trudnoća, odstranjen jajovod
20.6. stigao braco ❤️
Ja sam otišla danas privatno, kod svoje bi tek 10.11. trebala, po aplikaciji mi je 6+4, al mi je rekao da je to ipak tek 5.tjedan sad, vidi se gestacijska i žumanjčana, al nema odjeka još, srčeka jel, tak da taman za dva tjedna odem kod svoje pa bi se sve trebalo čut.
A jel ti se to uklapa s nekom tvojom procjenom s obzirom na to kad ste imali odnose, da je toliko manja trudnoća u odnosu na aplikaciju?
I meni je manji plod za tjedan dana tako mi je bilo i s prvom bebom s tim da mi je ovog puta kasnila menga tjedan dana ta zadnja pa prepisujem tome ugl sve je bilo ok
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Od 21. do 25.9. smo imali odnose, meni ciklusi traju tako, 30-33 dana, i ovulacija mi je prema trakicama trebala bit tako 23./24.9. Iskreno nezz kak da računam više jer mi je ovo prva trudnoća pa pročitam različita mjerenja i pogubim se. Piše mi da mi je gestacijska vrećica 20,9 mm i da je vidljiva žumanjčana, te da je EO zasada nejasan. Misliš da bi se ipak trebalo već vidjet?

Od 21. do 25.9. smo imali odnose, meni ciklusi traju tako, 30-33 dana, i ovulacija mi je prema trakicama trebala bit tako 23./24.9. Iskreno nezz kak da računam više jer mi je ovo prva trudnoća pa pročitam različita mjerenja i pogubim se. Piše mi da mi je gestacijska vrećica 20,9 mm i da je vidljiva žumanjčana, te da je EO zasada nejasan. Misliš da bi se ipak trebalo već vidjet?
Koliko si po mengi a koliko su ti rekli?
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Kako tek peti tjedan kao tek si usla u peti il si 5 +nesto sta su ti rekli
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
6+5 sam po mengi, a doktor je rekao da je po njemu to 5+5

To je sve ok ....i s prvim i s drugim mi je sad kao i tebi pogotovo npr mi smo dosta sitni svi u obitelji i manja mi je bila beba rodio se s 2600 i 47 cm ... a sad je pravi mali hahar i ne zaostaje s nicim tak da ne brini normala
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Hvala cure, ja sam kao otišla prvenstveno jer imam neki unutarnji strah da nije na dobrom mjestu, jer sam po prirodi takav tip koji sve overthinkam i čita u nedogled(naravno u negativnu stranu) i onda mi prvo kaže da je sve pet da je na dobrom mjestu i ja sva sretna sad će i ostatak, al onda da još nema odjeka. Al nekak mi je to manje panično kad sve ovo ostalo štima, pa se nadam da kroz dva tjedna tipkam o otkucajima <3

Dobro, to mi već i nije tako velika razlika, tjedan dana, nekako kako si bila rekla originalno ja sam bila zamislila da si ti po ZM 6+5, a da su ti rekli tipa 5+0 pa me zato zanimalo imaš li ti neku ideju kako ti se to uklapa s obzirom na ono što znaš o svom ciklusu :) Ne kažem uopće ni da bi bilo nužno loše i da su rekli 5+0, nismo mi ipak doktori ovdje 😄
Super je da je na pravom mjestu, za ostalo se onda strpiti još do sljedećeg pregleda, držim fige da otkucaji budu snažni i divni 🥰 I definitivno suosjećam za overthinkanje 🙈
👱🏻♀️ 35 👱🏻♂️ 40 👧 4
04/23 - vanmaternična trudnoća, odstranjen jajovod
20.6. stigao braco ❤️
Dobro, to mi već i nije tako velika razlika, tjedan dana, nekako kako si bila rekla originalno ja sam bila zamislila da si ti po ZM 6+5, a da su ti rekli tipa 5+0 pa me zato zanimalo imaš li ti neku ideju kako ti se to uklapa s obzirom na ono što znaš o svom ciklusu :) Ne kažem uopće ni da bi bilo nužno loše i da su rekli 5+0, nismo mi ipak doktori ovdje 😄
Super je da je na pravom mjestu, za ostalo se onda strpiti još do sljedećeg pregleda, držim fige da otkucaji budu snažni i divni 🥰 I definitivno suosjećam za overthinkanje 🙈
Pa da zato sam i ja pitala jer je peti tj zapravo vec 4+1 a 5+4 je vec 6 tjedan il 5+1... pa mi nije bilo jasno
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji