Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Perpetua
    22. Listopad 2023. 13:29

Martina1931

Razumijem te ja u potpunosti sto govoris, gledala sam bas ima u Breznicama u bolnici ti testovi..covjecr basic paket 350eura, u Zgu 500 cca😅 strasno velika razlika a ono nes ti pol sata autom
    Ne postoje testovi iz krvi koji tipa samo spol mogu otkriti tako rano jelda?🤣🤣

Hahaha, da, koliko znam ne postoji za spol samo 😄

👱🏻‍♀️ 35 👱🏻‍♂️ 40 👧 4
    04/23 - vanmaternična trudnoća, odstranjen jajovod
    20.6. stigao braco ❤️

Teich56
    22. Listopad 2023. 13:31

Mareeeee

Teich56

Perpetua

Ja sam imala frku sinoć jer mi se obistinio onaj strah krvi na papiru 🙈 Samo odjednom se pojavila navečer, onako svijetloroza. I iako znam da može biti krvarenja u ranoj trudnoci iz stvarno raznih razloga, bas me potreslo, pogotovo jer je bila svježa roskasta krv. I bilo mi je nezamislivo da legnem i spavam ili čekam dalje pa sam otišla na hitnu.

Srećom čini se sve ok, vidi se srčana aktivnost 😭❤️ Nisu vidjeli neki razlog za krvarenje, rekli su da možemo samo pratiti, dali mi progesteron i rekli mirovati malo.

Užasan užasan osjećaj, već sam se pripremala na najgore, i skoro mi je bilo teško povjerovati da je sve ok 🙈 Ali jako sam sretna da je 🥹

Ajme uzas… Bas mi ne drago sto je na kraju ispalo sve ok🥰🤗💜

Kako si ti oces ic sutra na pregled ili?

Ako mene pitaš, dobro sam, nema vise nikakvih točkica evo 2 dana vec. Cekat cu taj 30.10. za pregled i bit cu smirena do tad. Ni privatnica me nemoze ranije primit tak da ..s obzirom da se osjecam dobro ne želim paničariti.
    Inace sam osoba s niskim tlakom a u petak kad sam bila na pregledu imala sam visoki, vjerojatno od nervoze i uzbuđenja. Sto naravno nije dobro za bebu tako da pokušavam se samo relax😁🙂

👸32g. AMH - 25, jajovod✂️🤵 44g. oligoasthenozoospermia
    kariogrami ✔️clexane💉
    11/23 missed ab 9tt💔
    1/24 - Sv.Duh - IVF - Bemfola+Ctd+Brevactid - 2❄️
    3/24 ET - missed ab💔
    6/24 FET✖️
    7/24 FET✖️
    11/24 - Sv.Duh - IVF - Gonal+Ctd+Ovitrelle - 2❄️
    ET trodnevni, beta 103.6, beta2 - 207.1, 5+6💚
    Panorama - stiže curica💓OTP 6.8.2025.

Teich56
    22. Listopad 2023. 13:32

Ja jos je razmisljam o ovim testovima, ali sigurno ću ih napraviti sto se prije može 

kariogrami ✔️clexane💉
    11/23 missed ab 9tt💔
    3/24 ET - missed ab💔
    6/24 FET✖️
    7/24 FET✖️

Martina1931
    22. Listopad 2023. 13:37

Teich, drago mi je da si dobro🥰 i da nema vise nikakvih krvarenja, spotinga.🤞

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

M-P
    22. Listopad 2023. 14:45

Perpetua

Planira li netko ovdje raditi NIPT? Ja sam u prvoj trudnoći radila Panoramu, dijelom zato što mi je za nju ginekologica rekla da ima najbolju pozadinu što se tiče validacije i sl., dijelom i zato što se može najranije napraviti, već od 9. tjedna, i nekako si mislim da ću u ovoj opet isto. Ali vidjela sam da je dosta značajna razlika u cijeni ovdje i u Sloveniji, za ovu verziju koju ja gledam razlika je čak 150 eura skoro, pa si razmišljam da odem možda do Krškog ili tako negdje blizu to obaviti.

Ja svakako planiram .. znam da ima svakakvih misljenja i sama sam se susrela s komentarima da zasto bi to radila, a najgori mi je komentar bio kad mi je zenska rekla , i onda saznas da je sve oke i bacio si novce. Ne razmisljam tako i svakako cu napraviti.. ako sve bude okej na pregledu odma cu i to spomenuti jer se radi u istoj toj poliklinici. Nifty test. On se radi od 10. Tj do 12. Naravno najbolje u 10. Da sto prije saznas i sto ti kazes imas neko vrijeme. Ja sam mislila onaj srednji uzet iako je razlika od 100 eura za onaj plus tako da mislim da cu na kraju dat tih 100 eura vise. Znam da ima svakakvih misljenja, ali osobno ne bi to mogla psihicki .. imamo u obitelji osobicu s poteskocama ( ni priblizno takvom poremecaju i nije se moglo utjecati nikako, ni jedan test ne bi pokazao), ali me srce boli kad si samo zamislim jednoga dana sta bi bilo i npr ocemo svi bit dovoljno tu da nas ima, da ne bude prepusten sebi ili nekoj ustanovi..  Ne bi ja to mogla i psihicki bi me unistilo. I ovo mi je pretesko .. i do kraja bi se pitala jel sve oke, tako da svakako podrzavam, ja necu traziti dalje negdje vani jer zbog posla nemam bas tako da mogu uzeti slobodan dan kad god tako da cu tu :) 
    Naravno s nadom da ce  mi biti samo potvrda 🙏♥️

Ciklusi 28-30 dana
    12.10. Imamo ➕ ❤️
    28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
    20.12. Nifty ✔️ 💙
    29 👩🏽‍❤️‍👨🏽 29

M-P
    22. Listopad 2023. 14:46

M-P

Perpetua

Planira li netko ovdje raditi NIPT? Ja sam u prvoj trudnoći radila Panoramu, dijelom zato što mi je za nju ginekologica rekla da ima najbolju pozadinu što se tiče validacije i sl., dijelom i zato što se može najranije napraviti, već od 9. tjedna, i nekako si mislim da ću u ovoj opet isto. Ali vidjela sam da je dosta značajna razlika u cijeni ovdje i u Sloveniji, za ovu verziju koju ja gledam razlika je čak 150 eura skoro, pa si razmišljam da odem možda do Krškog ili tako negdje blizu to obaviti.

Ja svakako planiram .. znam da ima svakakvih misljenja i sama sam se susrela s komentarima da zasto bi to radila, a najgori mi je komentar bio kad mi je zenska rekla , i onda saznas da je sve oke i bacio si novce. Ne razmisljam tako i svakako cu napraviti.. ako sve bude okej na pregledu odma cu i to spomenuti jer se radi u istoj toj poliklinici. Nifty test. On se radi od 10. Tj do 12. Naravno najbolje u 10. Da sto prije saznas i sto ti kazes imas neko vrijeme. Ja sam mislila onaj srednji uzet iako je razlika od 100 eura za onaj plus tako da mislim da cu na kraju dat tih 100 eura vise. Znam da ima svakakvih misljenja, ali osobno ne bi to mogla psihicki .. imamo u obitelji osobicu s poteskocama ( ni priblizno takvom poremecaju i nije se moglo utjecati nikako, ni jedan test ne bi pokazao), ali me srce boli kad si samo zamislim jednoga dana sta bi bilo i npr ocemo svi bit dovoljno tu da nas ima, da ne bude prepusten sebi ili nekoj ustanovi.. Ne bi ja to mogla i psihicki bi me unistilo. I ovo mi je pretesko .. i do kraja bi se pitala jel sve oke, tako da svakako podrzavam, ja necu traziti dalje negdje vani jer zbog posla nemam bas tako da mogu uzeti slobodan dan kad god tako da cu tu :)
    Naravno s nadom da ce mi biti samo potvrda 🙏♥️

Samo daj mi reci panorama je isto to jel? Mislis da je bolje od tog kao nifty 

Ciklusi 28-30 dana
    12.10. Imamo ➕ ❤️
    28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
    20.12. Nifty ✔️ 💙
    29 👩🏽‍❤️‍👨🏽 29

Mareeeee3112
    22. Listopad 2023. 15:46

Bokic cure nisam radila ni s prvom bebom a necu ni sad....napravila sam kombinirani probir jer mi je ginekologica  poslala uputnicu u petrovu da to napravim iako i da je djete imalo downov sindrom ja bi ga rodila... ugl... a za spol mi nije tako vazno s prvim sam odmah znala da je decko imala sam osjecaj i bila u pravu a sad sam sigurna da je cura u pitanju🤣.... 
    Podrzavam sve koji se odluce za takve testove pog9tovo za one koji u familiji imaju povjest ...no ja def...nisam jedna od tih koji ce to napraviti

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Teich56
    22. Listopad 2023. 15:49

M-P

Perpetua

Ja svakako planiram .. znam da ima svakakvih misljenja i sama sam se susrela s komentarima da zasto bi to radila, a najgori mi je komentar bio kad mi je zenska rekla , i onda saznas da je sve oke i bacio si novce. Ne razmisljam tako i svakako cu napraviti.. ako sve bude okej na pregledu odma cu i to spomenuti jer se radi u istoj toj poliklinici. Nifty test. On se radi od 10. Tj do 12. Naravno najbolje u 10. Da sto prije saznas i sto ti kazes imas neko vrijeme. Ja sam mislila onaj srednji uzet iako je razlika od 100 eura za onaj plus tako da mislim da cu na kraju dat tih 100 eura vise. Znam da ima svakakvih misljenja, ali osobno ne bi to mogla psihicki .. imamo u obitelji osobicu s poteskocama ( ni priblizno takvom poremecaju i nije se moglo utjecati nikako, ni jedan test ne bi pokazao), ali me srce boli kad si samo zamislim jednoga dana sta bi bilo i npr ocemo svi bit dovoljno tu da nas ima, da ne bude prepusten sebi ili nekoj ustanovi.. Ne bi ja to mogla i psihicki bi me unistilo. I ovo mi je pretesko .. i do kraja bi se pitala jel sve oke, tako da svakako podrzavam, ja necu traziti dalje negdje vani jer zbog posla nemam bas tako da mogu uzeti slobodan dan kad god tako da cu tu :)
    Naravno s nadom da ce mi biti samo potvrda 🙏♥️

Potpuno se slažem! Nije to nikakvo bacanje novaca jer nema tih para koje mogu zamijeniti mirnoću i sreću ako je sve u redu. To je jednostavno neprocjenjivo.

kariogrami ✔️clexane💉
    11/23 missed ab 9tt💔
    3/24 ET - missed ab💔
    6/24 FET✖️
    7/24 FET✖️

Teich56
    22. Listopad 2023. 15:51

M-P

Samo daj mi reci panorama je isto to jel? Mislis da je bolje od tog kao nifty

I mene zanima. 
    Također ja nikak da skuzis jel NIPT i Nift isto? 😅

kariogrami ✔️clexane💉
    11/23 missed ab 9tt💔
    3/24 ET - missed ab💔
    6/24 FET✖️
    7/24 FET✖️

Mareeeee3112
    22. Listopad 2023. 15:54

Teich56

Mareeeee

Teich56

Perpetua

Ja sam imala frku sinoć jer mi se obistinio onaj strah krvi na papiru 🙈 Samo odjednom se pojavila navečer, onako svijetloroza. I iako znam da može biti krvarenja u ranoj trudnoci iz stvarno raznih razloga, bas me potreslo, pogotovo jer je bila svježa roskasta krv. I bilo mi je nezamislivo da legnem i spavam ili čekam dalje pa sam otišla na hitnu.

Srećom čini se sve ok, vidi se srčana aktivnost 😭❤️ Nisu vidjeli neki razlog za krvarenje, rekli su da možemo samo pratiti, dali mi progesteron i rekli mirovati malo.

Užasan užasan osjećaj, već sam se pripremala na najgore, i skoro mi je bilo teško povjerovati da je sve ok 🙈 Ali jako sam sretna da je 🥹

Ajme uzas… Bas mi ne drago sto je na kraju ispalo sve ok🥰🤗💜

Kako si ti oces ic sutra na pregled ili?

Ako mene pitaš, dobro sam, nema vise nikakvih točkica evo 2 dana vec. Cekat cu taj 30.10. za pregled i bit cu smirena do tad. Ni privatnica me nemoze ranije primit tak da ..s obzirom da se osjecam dobro ne želim paničariti.
    Inace sam osoba s niskim tlakom a u petak kad sam bila na pregledu imala sam visoki, vjerojatno od nervoze i uzbuđenja. Sto naravno nije dobro za bebu tako da pokušavam se samo relax😁🙂

Odlicno da  se osjecas ok  a i 30.10 je iza ugla😊

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.