Slazem se.. ja nisam to znala jer kak mi je prva trudnoca al cim su me svi to pitali bilo mi je jasno da je ocito vazno. Mislim da je dobro pousati nekad i savijete drugih jer meni npr gin nije to rekla, dala termin i to je to. Nazalost puno toga trebas ocito sam znat jer ljudi ponekad rade svoj posao preko one stvari ..
Mareeeposlusala sam tvoj savijet za bocno spavanje, nije mi tak problem. Jedino ako ce nekome pomocu, meni je stvarno odlican, ja sam si kupila onaj trudnicki jastuk. Top mi je za spavat i bas te drzi u tom polozaju.
Odlicno i ja se vec opet prilagodavam na bocnooo bit ce ti puno lakse poslije mi u zimskim bebama prosle god smo imali par cura koje su umirale od bolova jer su krenule prekasno na bok .... i vec je tu bila tezina...i sve stvarno to sam od srca napisala jer znam kako je to kad je prva beba u pitanju nis neznas sve proucavas ...sva sam bila u strahu...
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Ej cure 🙂
Pa Mg svakako ima u svim tim tabletama koje uzimamo sada, ne vidim potrebu zasto bih ga dodatno uzimala ako ne osjecam potrebu? Mozda zato jer je to netko na forumu napisao? 🥲 Uglavnom ne treba pretjerivati ni sa cime, iskreno moje misljenje, mislim da je vaznije imati zdravu i uravnotezenu prehranu nego piti raznorazne suplemente. Slusat svoje tijelo i bit ce sve okej🤗
Ali skroz mi je okej i da netko nesto dodatno uzima ( da me se krivo ne shvati), netko tko vec sada ima grceve def treba nadomjestiti Mg, uglavnom nije mi uopce tema vrijedna komentiranja vise 😀

👩 28
👨🦰33
2022 girl ❤️
15.09.2023 +
Ej cure 🙂
Pa Mg svakako ima u svim tim tabletama koje uzimamo sada, ne vidim potrebu zasto bih ga dodatno uzimala ako ne osjecam potrebu? Mozda zato jer je to netko na forumu napisao? 🥲 Uglavnom ne treba pretjerivati ni sa cime, iskreno moje misljenje, mislim da je vaznije imati zdravu i uravnotezenu prehranu nego piti raznorazne suplemente. Slusat svoje tijelo i bit ce sve okej🤗
Ali skroz mi je okej i da netko nesto dodatno uzima ( da me se krivo ne shvati), netko tko vec sada ima grceve def treba nadomjestiti Mg, uglavnom nije mi uopce tema vrijedna komentiranja vise 😀
Ja sam samo napisala svoje iskustvo da meni nije nista receno od strane gin, a zene oko mene koje su rodile ( a stvarno ih ima jako puno) su me bas sve pitale za magnezij .. tako da sam ja onda pitala gin i ona je rekla da uzimam. Samo sam htjela rec da eto nekad ako sam ne pitas ni ne znas.
Svakako se slazem s tobom. Svatko radi kako osjeca i zeli.
💞
Mene danas bas zgaravica zeza. Osjecam mucninu od kad sam oci otvorila. 😵💫

Ciklusi 28-30 dana
12.10. Imamo ➕ ❤️
28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
20.12. Nifty ✔️ 💙
29 👩🏽❤️👨🏽 29
Ej cure 🙂
Pa zato sam to napisala jer ti tijelo trosi u trudnoci 10 x vise mg nego inace i ne mozes ga zamjeniti s ni jednom tabletom kad ga moras dnevno unosit minimalno 300 ... niti mozes ga unjet s hranom toliko tvoja tableta nema ni blizu onog sta bi ti trebala unjet i kao sto sam napisala ne unosis mg radi sebe vec za razvoj dijeteta... a to sto ti pises da ne osjecas potrebu to je druga stvar cipela ... jednostavno ne zelis jer nisi ni u prvoj trudnoci i hvala bogu je sve bilo ok ...za mg nije pisao netko samo na forumu u bilo koju bolnicu kad sm dosla i na pregled kod ginekologa i kod specijaliste svaki mi je reko za mg s tim da sam lezala dosta dugo u bolnici....
Ne razumijem ovo netko je napisao na forumu ... pijes ako zelis ako neces neces ..tvoja stvar tvoje dijete ... mi smo tu da si pomognemo a ne da se napadamo kako je netko nesto napisao na forumu... to je bilo dobronamjerno sumnjam da bi svi pricali o tom a da t nije potrebno.
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Ja sam imala frku sinoć jer mi se obistinio onaj strah krvi na papiru 🙈 Samo odjednom se pojavila navečer, onako svijetloroza. I iako znam da može biti krvarenja u ranoj trudnoci iz stvarno raznih razloga, bas me potreslo, pogotovo jer je bila svježa roskasta krv. I bilo mi je nezamislivo da legnem i spavam ili čekam dalje pa sam otišla na hitnu.
Srećom čini se sve ok, vidi se srčana aktivnost 😭❤️ Nisu vidjeli neki razlog za krvarenje, rekli su da možemo samo pratiti, dali mi progesteron i rekli mirovati malo.
Užasan užasan osjećaj, već sam se pripremala na najgore, i skoro mi je bilo teško povjerovati da je sve ok 🙈 Ali jako sam sretna da je 🥹
👱🏻♀️ 35 👱🏻♂️ 40 👧 4
04/23 - vanmaternična trudnoća, odstranjen jajovod
20.6. stigao braco ❤️
Ja sam imala frku sinoć jer mi se obistinio onaj strah krvi na papiru 🙈 Samo odjednom se pojavila navečer, onako svijetloroza. I iako znam da može biti krvarenja u ranoj trudnoci iz stvarno raznih razloga, bas me potreslo, pogotovo jer je bila svježa roskasta krv. I bilo mi je nezamislivo da legnem i spavam ili čekam dalje pa sam otišla na hitnu.
Srećom čini se sve ok, vidi se srčana aktivnost 😭❤️ Nisu vidjeli neki razlog za krvarenje, rekli su da možemo samo pratiti, dali mi progesteron i rekli mirovati malo.
Užasan užasan osjećaj, već sam se pripremala na najgore, i skoro mi je bilo teško povjerovati da je sve ok 🙈 Ali jako sam sretna da je 🥹
Drago mi je da je sve ok...nisam imala rozo krvarenje vec smedkasto i u prvoj i drugij trudnoci ....😍😍😍bas mi je jako jako drago da si sretna zasluzila si💛
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Jutro curke😊
Mene malo mucnine ulove u nalete, vecinom kad pojedem bude ok..
Kak ste vi, jel jedva cekate prvi pregled?
Ma i ja imam nalete od 1 ujutro ne kuzim nikad nisam imala mucnine po noci do ove trudnoce ...prestrasno...
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Ja sam dobro.. i meni bude mucno ali odmah jedem i super. Jutros me bas nekak cice “peku”. Ne znam kak bi to opisala.. i imam jos uvijek te grceve u naletima..
mogu ti reci da jedva cekam prvi pregled i ne znam kak cu izdrzati do subote. Mogla mi je bas dati neki raniji posto cu tad vec bit 7+2 🤭 ali dobrooo .. nema veze .. strpit cu se. Samo ocu cuti to da je sve okej. 💗
Perpetua ajme bas mi je zao sto ti se to dogodilo. Najbitnije je da je sve u redu 🙏♥️♥️♥️ ali vjerujem da te jako uplasilo 😢 saljem ti 🫂

Ciklusi 28-30 dana
12.10. Imamo ➕ ❤️
20.12. Nifty ✔️ 💙
29 👩🏽❤️👨🏽 29
Ja sam dobro.. i meni bude mucno ali odmah jedem i super. Jutros me bas nekak cice “peku”. Ne znam kak bi to opisala.. i imam jos uvijek te grceve u naletima..
mogu ti reci da jedva cekam prvi pregled i ne znam kak cu izdrzati do subote. Mogla mi je bas dati neki raniji posto cu tad vec bit 7+2 🤭 ali dobrooo .. nema veze .. strpit cu se. Samo ocu cuti to da je sve okej. 💗
Perpetuaajme bas mi je zao sto ti se to dogodilo. Najbitnije je da je sve u redu 🙏♥️♥️♥️ ali vjerujem da te jako uplasilo 😢 saljem ti 🫂
Ma ja bila isto 7+0ali tad ti je sa sigurnoscu sve se vidi i cuje😊
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Perpetuaajme bas mi je zao sto ti se to dogodilo. Najbitnije je da je sve u redu 🙏♥️♥️♥️ ali vjerujem da te jako uplasilo 😢 saljem ti 🫂
Ma ja bila isto 7+0ali tad ti je sa sigurnoscu sve se vidi i cuje😊
Znaaaam .. samo nikak docekati. A i idem privatno tak da znam da nema smisla da me naruce prije pa dva puta placam pregled. Sacekat cu :) samo dani idu sporo😂

Ciklusi 28-30 dana
12.10. Imamo ➕ ❤️
20.12. Nifty ✔️ 💙
29 👩🏽❤️👨🏽 29
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji