Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    M-P
    21. Listopad 2023. 09:43

Martina1931

Ma razumijem te…..Ja toooliko silno zelim ostati mirna i vjerovati da ce sve bit ok, a u dubini duse doslovno umirem od straha. Svaki put kad na wc odem prekrstim se i molim Boga da necu vidit krv🙈

Vjerujem ti .. tesko je bit skroz opusten :/ htio ne htio stalno si nekako zabrinut i sve analaziras..bit ce to sve dobro 💗🙏

Ciklusi 28-30 dana
    12.10. Imamo ➕ ❤️
    28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
    20.12. Nifty ✔️ 💙
    29 👩🏽‍❤️‍👨🏽 29

Mareeeee3112
    21. Listopad 2023. 10:08

M-P

Jutro cure..
    Mare kad si popijes taj sumeci magnezij? .. pise jedna dnevno a nije mi rekla izricito kad. Sad ne znam jel najbolje popodne, ujutro ili pak pred spavanje.
    Ugl ja nemam vise onaj osjecaj kao na pocetku da cu procuriri nego imam vec dva dana onako kao grc da me uhvati .. traje desetak sekundi i onda sve okej .. nista alarmantno sam kad se desi stanem na mjestu da prode 😅 vjerojatno se siri i pravi se mjesto .. citala sam da je opasno ako se javlja uz vrtoglavicu, krvarenje, i jaku bol. Al ovako da je normalno. Ujutro osjetim kiselinu u zelucu ali sam si skuzila da mi je super pojest bananu ili jabuku i popit jogurt. I uopce mi vise ne bude muka.
    Kako ste vi? ❤️❤️

Imam i ja takve grceve.
    Cure kako ste?
    Ja ti popijem pred spavanje jer ponoci ima.najvise grceve preporuvila bi i tebi tako jer znas ono kad se u polusnu hoces istegnut e tad uuhvati majkooo moja uzas....🤣😱

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Mareeeee3112
    21. Listopad 2023. 10:09

M-P

Martina1931

Dobro jutro, dobro dosle nove curke :)
    M-P, meni bademi stv dobro dodju. Meni je muka samo kad mi je zeludac prazan, s njima rijesim situaciju 😂
    Grcevi su normalni, msm da jako jako puno cura je mislilo da ce dobiti mengu u tom periodu ne znajuci da su trudne zbog tih grceva 🙈
    Dok god nema krvarenja i jakih bolova, mislim da je to sve ok

E i bademe sam si uzela, i oni su mi super. Ma sam da nije prazan zeludac ..
    znam da, i ja sam gledala odma kao jel krvari al nista. I poslije tog kao nova 😅 prvi put me malo uplasilo al sad znam pa samo stanem i cekam da prode ..

Bravo za bademe vec sam tu pisala oni su spas za mucninu😍

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

M-P
    21. Listopad 2023. 10:10

Mareeeee

M-P

Jutro cure..
    Mare kad si popijes taj sumeci magnezij? .. pise jedna dnevno a nije mi rekla izricito kad. Sad ne znam jel najbolje popodne, ujutro ili pak pred spavanje.
    Ugl ja nemam vise onaj osjecaj kao na pocetku da cu procuriri nego imam vec dva dana onako kao grc da me uhvati .. traje desetak sekundi i onda sve okej .. nista alarmantno sam kad se desi stanem na mjestu da prode 😅 vjerojatno se siri i pravi se mjesto .. citala sam da je opasno ako se javlja uz vrtoglavicu, krvarenje, i jaku bol. Al ovako da je normalno. Ujutro osjetim kiselinu u zelucu ali sam si skuzila da mi je super pojest bananu ili jabuku i popit jogurt. I uopce mi vise ne bude muka.
    Kako ste vi? ❤️❤️

Imam i ja takve grceve.
    Cure kako ste?
    Ja ti popijem pred spavanje jer ponoci ima.najvise grceve preporuvila bi i tebi tako jer znas ono kad se u polusnu hoces istegnut e tad uuhvati majkooo moja uzas….🤣😱

Jel mi vjerujes da sam te zato i pitanja jer mi se to nocas desilo hahahahaha .. reko nekako mi vise ima smisla pred spavanje jer po da u sam svjesna realno sta je. A u sni dok nadodem  vec prode 🥱🫣

Ciklusi 28-30 dana
    12.10. Imamo ➕ ❤️
    20.12. Nifty ✔️ 💙
    29 👩🏽‍❤️‍👨🏽 29

M-P
    21. Listopad 2023. 10:10

Pitala *

Ciklusi 28-30 dana
    12.10. Imamo ➕ ❤️
    20.12. Nifty ✔️ 💙
    29 👩🏽‍❤️‍👨🏽 29

M-P
    21. Listopad 2023. 10:12

Inace nisam nepismena nego brzo pisem pa ocito ne stisnem slovo, a ne provjerim 🤪

Ciklusi 28-30 dana
    12.10. Imamo ➕ ❤️
    20.12. Nifty ✔️ 💙
    29 👩🏽‍❤️‍👨🏽 29

Mareeeee3112
    21. Listopad 2023. 10:15

M-P

Pitala *

Uhh kaj to zna boljet ja sam se znala plakat ponoci tek ce krenut grcevi pa pocni bolje prije nego kasnije s mg😊

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Martina1931
    21. Listopad 2023. 10:36

Budem i ja mg uzela, iako nemam grceve. Svakako ne mogu skodit. Samo mogu pomoc oko svega, i za bebicu i za mene jelda?

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

M-P
    21. Listopad 2023. 10:45

Martina1931

Budem i ja mg uzela, iako nemam grceve. Svakako ne mogu skodit. Samo mogu pomoc oko svega, i za bebicu i za mene jelda?

Ja ti isto nisam prvo i onda sam skuzila da me svi koji su biki trudni ispituju jel pijes kao folnu i magnezij.. pa su mi rekli da si uzmem magnezij .. onda sam pitala gin pa je rekla da slobodno mogu .. 

Ciklusi 28-30 dana
    12.10. Imamo ➕ ❤️
    20.12. Nifty ✔️ 💙
    29 👩🏽‍❤️‍👨🏽 29

M-P
    21. Listopad 2023. 10:47

Mareeeee

M-P

Pitala *

Uhh kaj to zna boljet ja sam se znala plakat ponoci tek ce krenut grcevi pa pocni bolje prije nego kasnije s mg😊

Da gadno. Pa ko i u nogama kad te uhvati .. uzas a nista ne mozes dok ne prode 🙁

Ciklusi 28-30 dana
    12.10. Imamo ➕ ❤️
    20.12. Nifty ✔️ 💙
    29 👩🏽‍❤️‍👨🏽 29

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.