Ja sam danas bila na onom unaprijed dogovorenom pregledu kod svoje doktorice, čini se sve ok, isto ne vidi neki razlog za krvarenje zasad, ali bilo je mrvicu još smećkastih tragova na onom štapu od UZV (onako stvarno stvarno malo i svijetlo, ali opet se vidi nešto), pa mi je rekla da navratim u petak opet samo da brzinski pogleda da smo mirniji za vikend. I Utrogestane mi je dala da vaginalno ipak stavljam (na hitnoj su mi bili dali Duphastone oralno).
Rekla mi je da odem urin i urinokulturu što prije napraviti, a ostalo je sve napisala pretrage koje da obavim malo kasnije (krv i briseve), ali to je rekla da mogu kroz koji tjedan, ne sad odmah.
👱🏻♀️ 35 👱🏻♂️ 40 👧 4
04/23 - vanmaternična trudnoća, odstranjen jajovod
20.6. stigao braco ❤️
Ja sam danas bila na onom unaprijed dogovorenom pregledu kod svoje doktorice, čini se sve ok, isto ne vidi neki razlog za krvarenje zasad, ali bilo je mrvicu još smećkastih tragova na onom štapu od UZV (onako stvarno stvarno malo i svijetlo, ali opet se vidi nešto), pa mi je rekla da navratim u petak opet samo da brzinski pogleda da smo mirniji za vikend. I Utrogestane mi je dala da vaginalno ipak stavljam (na hitnoj su mi bili dali Duphastone oralno).
Rekla mi je da odem urin i urinokulturu što prije napraviti, a ostalo je sve napisala pretrage koje da obavim malo kasnije (krv i briseve), ali to je rekla da mogu kroz koji tjedan, ne sad odmah.
Drago mi je da je sve ok, jel ti vec mogla viditi plod i otkucaje ili je jos rano?😊 super za utrice, oni djeluju brze🤞🤞 drzim fige da se ne ponavlja to smedjarenje jer znam da uzrokuje stres , a u velikim slucajevima nepotrebno🤍
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Drago mi je da je sve ok, jel ti vec mogla viditi plod i otkucaje ili je jos rano?😊 super za utrice, oni djeluju brze🤞🤞 drzim fige da se ne ponavlja to smedjarenje jer znam da uzrokuje stres , a u velikim slucajevima nepotrebno🤍
Je, vidi se plod i otkucaji 😍❤️ Nisam ih čula, ni sad ni u subotu na hitnoj, ali su mi u oba slučaja pokazivali baš precizno kako se vidi onako pulsiranje na ultrazvuku 🥰 Kaže da je plod po mjerama mrvicu veći od datuma ZM, koji dan više, tako su rekli i u subotu.
I ja bome držim fige da se ne ponavlja! 🙈
👱🏻♀️ 35 👱🏻♂️ 40 👧 4
20.6. stigao braco ❤️
Je, vidi se plod i otkucaji 😍❤️ Nisam ih čula, ni sad ni u subotu na hitnoj, ali su mi u oba slučaja pokazivali baš precizno kako se vidi onako pulsiranje na ultrazvuku 🥰 Kaže da je plod po mjerama mrvicu veći od datuma ZM, koji dan više, tako su rekli i u subotu.
Preeeedivnoooo!!!😍😍🥰🥰 najljepsi osjecaj na svijetu..
Ma bude tebi to prestalo sada s utricima, vidjet ces🤞😊
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Meni vrag nije dao mira pa sam opet išla vadit betu, danas je 5573.7🥰 U ponedjeljak se mora nešto vidjet na uzv.
👸32g. AMH - 25, jajovod✂️🤵 44g. oligoasthenozoospermia
kariogrami ✔️clexane💉
11/23 missed ab 9tt💔
1/24 - Sv.Duh - IVF - Bemfola+Ctd+Brevactid - 2❄️
3/24 ET - missed ab💔
6/24 FET✖️
7/24 FET✖️
11/24 - Sv.Duh - IVF - Gonal+Ctd+Ovitrelle - 2❄️
ET trodnevni, beta 103.6, beta2 - 207.1, 5+6💚
Panorama - stiže curica💓OTP 6.8.2025.
Meni vrag nije dao mira pa sam opet išla vadit betu, danas je 5573.7🥰 U ponedjeljak se mora nešto vidjet na uzv.
Supeeeer, fino raste! 😍👏 Ma da ideš i danas ili ranije od ponedjeljka, stvarno bi se mislim moralo već vidjeti. Meni se na 2300 vidjela gestacijska vrećica, tad sam bila točno 5tt.
👱🏻♀️ 35 👱🏻♂️ 40 👧 4
20.6. stigao braco ❤️
Predobra ti je beta😍😍😍 msm da se na tu betu cak i plod vec moze vidjeti. I da danas odes sve bi se moralo vec vidjeti🙈
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Ja sam otišla danas privatno, kod svoje bi tek 10.11. trebala, po aplikaciji mi je 6+4, al mi je rekao da je to ipak tek 5.tjedan sad, vidi se gestacijska i žumanjčana, al nema odjeka još, srčeka jel, tak da taman za dva tjedna odem kod svoje pa bi se sve trebalo čut.
Predivno😍drago mi je
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Ma da ...sad bi se fakat sve trebalo vidjet ... 😊
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Sortiraj odgovore
Najstariji