Martina da i za bebu je dobro oni nas papaju tj sve nase vitamine itd... zati nam najvise fali mg i zeljeza jer im ne to potrebno za njihiv razvoj kosti itd...
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Bokic... vidim da skoro sve imamo jednak strah od odlaska na wc😅
Ja sam dobro,nema vise nikakvih tockica ni spottinga. Dobro se osjecam. Još uvijek tu i tamo neki grč i cice strasno bole.
Jutros mi je palo na pamet kako mi jučer ginicka nije rekla da pijem folnu. Što je po meni neka bazična stvar . To je neka nova doktorica kod koje sam bila prvi put jer je stara otisla nedavno. Srećom uzimam ju vec godinu dana na preporuku svoje privatne ginekologice. Pijem Premamaduo.
Koje vitamine vi uzimate?🙂
👸32g. AMH - 25, jajovod✂️🤵 44g. oligoasthenozoospermia
kariogrami ✔️clexane💉
11/23 missed ab 9tt💔
1/24 - Sv.Duh - IVF - Bemfola+Ctd+Brevactid - 2❄️
3/24 ET - missed ab💔
6/24 FET✖️
7/24 FET✖️
11/24 - Sv.Duh - IVF - Gonal+Ctd+Ovitrelle - 2❄️
ET trodnevni, beta 103.6, beta2 - 207.1, 5+6💚
Panorama - stiže curica💓OTP 6.8.2025.
Bokic… vidim da skoro sve imamo jednak strah od odlaska na wc😅
Ja sam dobro,nema vise nikakvih tockica ni spottinga. Dobro se osjecam. Još uvijek tu i tamo neki grč i cice strasno bole.
Jutros mi je palo na pamet kako mi jučer ginicka nije rekla da pijem folnu. Što je po meni neka bazična stvar . To je neka nova doktorica kod koje sam bila prvi put jer je stara otisla nedavno. Srećom uzimam ju vec godinu dana na preporuku svoje privatne ginekologice. Pijem Premamaduo.
Ja pijem novalac prenatal i magnezij.
Novalac uzimam vec par mj, i prije nego sam ostala trudna :)
Ciklusi 28-30 dana
12.10. Imamo ➕ ❤️
28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
20.12. Nifty ✔️ 💙
29 👩🏽❤️👨🏽 29
Pijem novalac i odgovara mi, sadrzi i magnezij pa zasad ga necu dodatno uzimati, moja preporuka za njih.
Ista sam sa strahom kao i vi, prije 2 dana sam bila na pregledu tj ultrazvuku sva uzbudjena treperim da li je sve ok a ginekolog mrtav hladan samo kaze ne sekiraj se nista sve je ok.
Voljela bih da to mogu dozivljavat tako opusteno kao on ali nema sanse 😂 u Bozije ruke i rastu zdravo nase bebice 🩷
09.09.2023 ➕❤️
03.05.2024 👶🏻🥳💞
Drage buduće mame, Cestitam na trudnoćama 🥰
Prodajem Baby watcher, koristen u trudnoci s ljetnom bebicom 2023 🤭 Ako kome treba javite se na Ladyforum88@gmail.com. Iz Zagreba sam.
2019. 👨👩👦 ♥️
Panorama ✔️
Čekamo curicu 💓🌷💓
Ja koristim nesto nalik infolicu za pcos, al ima u sebi neki mix multivitamina tipa cink b12 selen vitamin d itd.
Gin mi je rekla da nastavim i dalje s tim.
Folnu kiselinu (5mg, folacin) i magnezij evo od danas
:)
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Bokic… vidim da skoro sve imamo jednak strah od odlaska na wc😅
Ja pijem Elenatal (taj se pije do 12tt) i folnu, Mg nisam u prvoj trudnoci uzimala, nisam imala potrebe pa necu ni sada, eventualno ako bude potrebe pred kraj 🙂
👩 28
👨🦰33
2022 girl ❤️
15.09.2023 +
Magnezij nije samo za nase "grceve" on sluzi doslovno i za razvoj dijeteta ...i da ne dobimo preuranjene trudove ... itd... evo clanak zasto mg kroz cijelu trudnocu.... ja ga nisam uzimala jer eto imam grceve vec svakako za dobrobit dijeteta tako da ovo ne razumijem Mare sta si napisala da nisi imala potrebe ga pit...
https://krenizdravo.dnevnik.hr/prehrana/dodaci-prehrani/magnezij-u-trudnoci-vaznost-za-zdravlje-primjena-i-cijena
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Slazem se.. ja nisam to znala jer kak mi je prva trudnoca al cim su me svi to pitali bilo mi je jasno da je ocito vazno. Mislim da je dobro pousati nekad i savijete drugih jer meni npr gin nije to rekla, dala termin i to je to. Nazalost puno toga trebas ocito sam znat jer ljudi ponekad rade svoj posao preko one stvari ..
Mareee poslusala sam tvoj savijet za bocno spavanje, nije mi tak problem. Jedino ako ce nekome pomocu, meni je stvarno odlican, ja sam si kupila onaj trudnicki jastuk. Top mi je za spavat i bas te drzi u tom polozaju.
Ciklusi 28-30 dana
12.10. Imamo ➕ ❤️
28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
20.12. Nifty ✔️ 💙
29 👩🏽❤️👨🏽 29
Slazem se.. ja nisam to znala jer kak mi je prva trudnoca al cim su me svi to pitali bilo mi je jasno da je ocito vazno. Mislim da je dobro pousati nekad i savijete drugih jer meni npr gin nije to rekla, dala termin i to je to. Nazalost puno toga trebas ocito sam znat jer ljudi ponekad rade svoj posao preko one stvari ..
Mareeeposlusala sam tvoj savijet za bocno spavanje, nije mi tak problem. Jedino ako ce nekome pomocu, meni je stvarno odlican, ja sam si kupila onaj trudnicki jastuk. Top mi je za spavat i bas te drzi u tom polozaju.
Odlicno i ja se vec opet prilagodavam na bocnooo bit ce ti puno lakse poslije mi u zimskim bebama prosle god smo imali par cura koje su umirale od bolova jer su krenule prekasno na bok .... i vec je tu bila tezina...i sve stvarno to sam od srca napisala jer znam kako je to kad je prva beba u pitanju nis neznas sve proucavas ...sva sam bila u strahu...
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Sortiraj odgovore
Najstariji