Evo i ja se prijavljujem ovdje 🤗
Danas sam 6+1, termin bi po ZM trebao biti cca 13.6. 😊 S obzirom na prošlu vanmaterničnu trudnoću, imala sam već prošli tjedan UZV koji je potvrdio dobru lokaciju ovaj put i vidjela se gestacijska vrećica, u ponedjeljak imam opet pregled pa se nadam čuti srčeko. 🥰🤞
Svako malo me uhvati frka da nešto nije ok, pa se onda malo smirim, i tako u krug. A nema šta drugo nego dan po dan. 😊
Iz prve trudnoće imam curicu rođenu početkom 2020. ❤️
Tebe sam cekala❤️❤️❤️🙈 kako sii?
Koji lijepi doček, razveselila si me 🤗❤️
A evo, guram 😄 Ok sam fizički pa onda pak procjenjujem stalno jesam li previše ok 😂🙈 Tipa zadnja 3 dana nemam vise onaj ogromni umor, otkad smo utorak zbog bolesti proveli u krevetu, pa svaku sitnicu pokušavam procijeniti kak stojim sa simptomima, a racionalno znam da mi nema druge nego cekati 🙈
👱🏻♀️ 35 👱🏻♂️ 40 👧 4
04/23 - vanmaternična trudnoća, odstranjen jajovod
20.6. stigao braco ❤️
5.4. :) Bome ti si još brža od mene…
Jel te hvata panika kako ćeš sa toddlerom i bebom?
Moja mala je baš zeznuto dijete pa me sve strah :)
Čestitam! Ide li ti u vrtić? Moja je krenula, razmišljam što ćemo s tim jer nije baš krasna prilagodba, prije bih rekla paklena.
Ti i ja smo tu negdje😊moj naravno nije upao u vrtic jer nema godinu dana radi se o Zg… tako da se nadam da ce sljedece god…. ma bit ce to sve ok cin se uhodate
Povjerovala bih ti da je jasličarka. Nismo dobili vrtic već treću godinu, uspjeli smo dobiti privatni. Ima 3,5 godine i prolazimo egzorcizam svaki dan i ne znamo se nositi s tim zasad. Dajem joj vremena do kraja godine. A mislim da će morati nastaviti jer nas muž napusta i vraća se tek u svibnju.
Povjerovala bih ti da je jasličarka. Nismo dobili vrtic već treću godinu, uspjeli smo dobiti privatni. Ima 3,5 godine i prolazimo egzorcizam svaki dan i ne znamo se nositi s tim zasad. Dajem joj vremena do kraja godine. A mislim da će morati nastaviti jer nas muž napusta i vraća se tek u svibnju.
Jel ima nešto specifično oko čega se buni, je li to najviše zbog razdvajanja od vas, ili da kaže da joj tamo nešto ne paše, ili nešto deseto? Ako sam dobro skužila, ako je sad krenula tek po prvi put u vrtić, nema veze što nije jasličarka, zna i djeci u vrtiću biti teška prilagodba i trebati vremena, nekad zapravo i više nego u jaslicama (jer su stariji, svjesniji, imaju više uspostavljene neke svoje drugačije rutine, snažnije izražavaju osjećaje...). 🫂
👱🏻♀️ 35 👱🏻♂️ 40 👧 4
04/23 - vanmaternična trudnoća, odstranjen jajovod
20.6. stigao braco ❤️
Jel ima nešto specifično oko čega se buni, je li to najviše zbog razdvajanja od vas, ili da kaže da joj tamo nešto ne paše, ili nešto deseto? Ako sam dobro skužila, ako je sad krenula tek po prvi put u vrtić, nema veze što nije jasličarka, zna i djeci u vrtiću biti teška prilagodba i trebati vremena, nekad zapravo i više nego u jaslicama (jer su stariji, svjesniji, imaju više uspostavljene neke svoje drugačije rutine, snažnije izražavaju osjećaje…). 🫂
Da, upravo sam na to mislila. Ja pretpostavljam da će joj teže proći prilagodba jer je svjesnija svega, teže zaboravlja neke stvari i teško mijenja rutinu. Tamo joj je čak ok iako je tek neki dan prestala plakati i tamo. Problem je kod kuće jer svaki slobodan trenutak negoduje i plače, ali doslovno svaku minutu, cijeli vikend. Potpuno je drugačije dijete, odbacuje i bake, tete, neće ni kod koga, tantrumi, ma sve... tako da još čekamo da krene na bolje, ako ne bude bolje za par mjeseci, bojim se da će imati traume jer je počela razvijati neka ponavljajuća ponašanja i tikove koji nas brinu.
No, ne želim vas smarati time vise, možda za koju godinu bi to bilo primjereno 😄
Hej cure, cestitam svima i dobrodošle 🤗
Bas mi je drago da nas polako ima sve vise i vise💛
Da se polako ukljucim u teme koje pisete🙈
Ja sam rodila u 7/2022 i najvise sto me smetalo je bila vrucina za poludit a ti sjedis u onoj TA znoj lije sa svih strana🤣 to su bas cari ljetnih trudnoca
Ali inace sama trudnoca i taj famozni 9-ti mjesec mi nije bio tezak, nadam se da se nisam urekla🙈
Kako sam imala divnu trudnocu sa curicom od pocetka, mene je sad valjda sve snaslo evo, hematom od pocetka price se smanjio i prestala sam krvariti, jos pijem Duphastone 2x dnevno, ovaj tjedan sam vadila krv i TSH mi je 0,016 pa mi je ovo bas sok, otkud tako nisko, izgleda i da imam neku bakteriju u urinu, cekam srijedu kad imam pregled pa da vidim sto gin kaze 🤷♀️
Jel ima netko iskustva sa niskim Tsh?
🙂
👩 28
👨🦰33
2022 girl ❤️
15.09.2023 +
Jutro cure..
Mare kad si popijes taj sumeci magnezij? .. pise jedna dnevno a nije mi rekla izricito kad. Sad ne znam jel najbolje popodne, ujutro ili pak pred spavanje.
Ugl ja nemam vise onaj osjecaj kao na pocetku da cu procuriri nego imam vec dva dana onako kao grc da me uhvati .. traje desetak sekundi i onda sve okej .. nista alarmantno sam kad se desi stanem na mjestu da prode 😅 vjerojatno se siri i pravi se mjesto .. citala sam da je opasno ako se javlja uz vrtoglavicu, krvarenje, i jaku bol. Al ovako da je normalno. Ujutro osjetim kiselinu u zelucu ali sam si skuzila da mi je super pojest bananu ili jabuku i popit jogurt. I uopce mi vise ne bude muka.
Kako ste vi? ❤️❤️
Ciklusi 28-30 dana
12.10. Imamo ➕ ❤️
28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
20.12. Nifty ✔️ 💙
29 👩🏽❤️👨🏽 29
Dobro jutro, dobro dosle nove curke :)
M-P, meni bademi stv dobro dodju. Meni je muka samo kad mi je zeludac prazan, s njima rijesim situaciju 😂
Grcevi su normalni, msm da jako jako puno cura je mislilo da ce dobiti mengu u tom periodu ne znajuci da su trudne zbog tih grceva 🙈
Dok god nema krvarenja i jakih bolova, mislim da je to sve ok
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Hej cure, cestitam svima i dobrodošle 🤗
Bas mi je drago da nas polako ima sve vise i vise💛
Da se polako ukljucim u teme koje pisete🙈
Ja sam rodila u 7/2022 i najvise sto me smetalo je bila vrucina za poludit a ti sjedis u onoj TA znoj lije sa svih strana🤣 to su bas cari ljetnih trudnoca
Ali inace sama trudnoca i taj famozni 9-ti mjesec mi nije bio tezak, nadam se da se nisam urekla🙈
Kako sam imala divnu trudnocu sa curicom od pocetka, mene je sad valjda sve snaslo evo, hematom od pocetka price se smanjio i prestala sam krvariti, jos pijem Duphastone 2x dnevno, ovaj tjedan sam vadila krv i TSH mi je 0,016 pa mi je ovo bas sok, otkud tako nisko, izgleda i da imam neku bakteriju u urinu, cekam srijedu kad imam pregled pa da vidim sto gin kaze 🤷♀️
Jel ima netko iskustva sa niskim Tsh?
🙂
Uff bas te snaslo. Ja nemam iskustva s niskim tsh pa ti ne mogu nista reci, samo da vjerujem da ce se to rijesiti.
A ovo za ljetne vrucine uff, sve nas ceka. Kakve smo srece iduce godine ce vrucine poceti u 5. Mj 🤭
Ciklusi 28-30 dana
12.10. Imamo ➕ ❤️
20.12. Nifty ✔️ 💙
29 👩🏽❤️👨🏽 29
Dobro jutro, dobro dosle nove curke :)
M-P, meni bademi stv dobro dodju. Meni je muka samo kad mi je zeludac prazan, s njima rijesim situaciju 😂
Grcevi su normalni, msm da jako jako puno cura je mislilo da ce dobiti mengu u tom periodu ne znajuci da su trudne zbog tih grceva 🙈
Dok god nema krvarenja i jakih bolova, mislim da je to sve ok
E i bademe sam si uzela, i oni su mi super. Ma sam da nije prazan zeludac ..
znam da, i ja sam gledala odma kao jel krvari al nista. I poslije tog kao nova 😅 prvi put me malo uplasilo al sad znam pa samo stanem i cekam da prode ..
Ciklusi 28-30 dana
12.10. Imamo ➕ ❤️
20.12. Nifty ✔️ 💙
29 👩🏽❤️👨🏽 29
Ma razumijem te.....Ja toooliko silno zelim ostati mirna i vjerovati da ce sve bit ok, a u dubini duse doslovno umirem od straha. Svaki put kad na wc odem prekrstim se i molim Boga da necu vidit krv🙈
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Sortiraj odgovore
Najstariji