Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Tejkili
    24. Studeni 2023. 09:04

pistacija13

Tejkili

Ide jedno glupo pitanje, ali meni svaki kalkulator ili pak aplikacija pokaze drugaciji izracun. Ako je prvi dan zadnje M bio 25.10. moze mi netko reci koliko sam sad trudna u tim tjednima?

4 tjedna i 2 dana danas. 25.10. se računa kao prvi dan

E tako sam i mislila, ali mi neke aplikacije izbacivale 5+2 pa mi nista nije bilo jasno. Hvala☺️

• Tejkili
    24. Studeni 2023. 09:05

I koje aplikacije koristite za pracenje trudnoce, ima li neka za preporuku?

bopsich
    24. Studeni 2023. 09:06

Dalamatinka super vijest! Sad opušteno i uživaj u trudnoći 🥰❤️
    Mala dobro došla 🍀
    Tejkili ja sam imala bolove slicne menstrualnima jako dugo. Mislim da je to sve normalno. Dobro došla 🍀
    Manu ja se ne sjećam točnog tjedna kad sam prvi put osjetila bebu, ali mislim da je bilo negdje između 19. i 20. Prošlo je skoro 12 godina od toga 😅 Ali znam da neke žene znaju "leptiriće" osjetiti već od 16 tjedna, možda i malo ranije 🥰
    Mare ajme baš mi je žao zbog mučnina. Znam kako je to grozno i ne mogu zamisliti da u takvom stanju ideš raditi. Ja ne bi mogla 🙈 Nadam se da će ti proći što prije 🤞❤️
    Hellobaby, LauraUna sretno danas na pregledima, jedva čekam čuti lijepe vijesti 🥰❤️🍀
    M-P ja još nisam dobila trudnicku, ali pretpostavljam da ću dobiti na sljedećem pregledu. Jer još me nisu ni vagali, mjerili tlak ni ništa od tih redovnih kontrola na trudnickim pregledima.. Pitaj danas kad odeš na razgovor.
    Cure s mučninama, glavoboljama i ostalim tegobama, držite se, i to mora proći ❤️🍀🤞
    .
    Ja sam jučer cijeli dan bila dobro, evo noćas odspavala isto lijepo u komadu i sad se osjećam skroz ok 😊 Shvatila sam da mi je problem ako me nešto (moj muž😅) probudi u snu. Onda se više ne mogu namjestiti i bude mi loše. Tako da je on jadan zadnje dvije noći ostao na kauču jer mene doslovno i najmanji šum probudi 🙈 I ja evo super spavam, a inače jedva zaspem ako njega nema. Ova trudnoća mi je sve izokrenula naopako 🤦‍♀️ 
    I nekako sam baš sretna danas, 10 tjedana je tu, konačno smo na dvoznamenkastom broju 🥰 Još ova 2 tjedna pa će mi nekako biti lakše 😊

👱🏻‍♂️42👩🏼 34 ➡️ 👧🏼🩷 2011. g.
    08/23 ➡️ Micro Tese Istanbul, dr. Emre Bakircioglu ✅️
    Aspiracija - 13 🥚 ➡️ oplođeno 10 ➡️ 5 blastica
    03.10.- FET 2 🐧🐧➡️ + na testiću 5 dpt 💕
    Beta - 9 dpt ➡️ 113/ 11 dpt ➡️ 254/ 13 dpt ➡️ 555
    27.10. Kucaju 2 srca ❤️❤️
    Veritas ✅️
    17.5.2024. stigli dječaci M&M 🩵🩵

bopsich
    24. Studeni 2023. 09:07

Tejkili

I koje aplikacije koristite za pracenje trudnoce, ima li neka za preporuku?

Ja sam instalirala aplikaciju od philipsa pregnancy + i bas mi je fora 🥰 

Veritas ✅️

Perpetua
    24. Studeni 2023. 09:16

Ja trudničku knjižicu nisam uopće imala u prvoj trudnoći, ne očekujem ni u ovoj. Puno mojih frendica isto nije imalo, tako da mislim da ovisi o doktoru. Dobijem svaki put nalaz od svoje (privatne) doktorice, tamo ionako sve piše, i rast u kilaži, tako da ne vidim što bi bilo posebno potrebno još s knjižicom.
    .
    Od aplikacija, ja imam Pregnancy+ i i What to Expect. Pregnancy+ mi je super jer ima taj skroz realističan prikaz bebe, a kod What to Expect mi se sviđa što pokaže ilustraciju položaja bebe unutar tijela, pa eto :D

👱🏻‍♀️ 35 👱🏻‍♂️ 40 👧 4
    04/23 - vanmaternična trudnoća, odstranjen jajovod
    20.6. stigao braco ❤️

M-P
    24. Studeni 2023. 09:21

Tejkili

pistacija13

Tejkili

Ide jedno glupo pitanje, ali meni svaki kalkulator ili pak aplikacija pokaze drugaciji izracun. Ako je prvi dan zadnje M bio 25.10. moze mi netko reci koliko sam sad trudna u tim tjednima?

4 tjedna i 2 dana danas. 25.10. se računa kao prvi dan

E tako sam i mislila, ali mi neke aplikacije izbacivale 5+2 pa mi nista nije bilo jasno. Hvala☺️

Ee i meni je tako pisalo i netko je to bas objasnio sta treba stisnut.. samo se ja ne sjecam 

Ciklusi 28-30 dana
    12.10. Imamo ➕ ❤️
    28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
    20.12. Nifty ✔️ 💙
    29 👩🏽‍❤️‍👨🏽 29

Perpetua
    24. Studeni 2023. 09:25

Cure kojima je druga trudnoća, kad vam se počelo nešto vidjeti? Ne da je nužno skroz očito svima na van, nego ono, kad se gole gledate u ogledalu 😄
    Ja imam dojam da se meni zasad još ništa u biti ne vidi. A imam dvije frendice kojima je već s 8tt malo kao iskočio trbuščić u drugoj trudnoći. Pa iako znam da je to sve tako jako individualno, ipak me malo frka sad već. U prvoj trudnoći se ne sjećam točno kad sam ja imala dojam da se nešto vidi, znam da s cca 15tt je bilo očito i na van jer su me u jednoj trgovini pustili preko reda 😄
    Doduše i jesam ušla u ovu trudnoću s 8kg više nego prošlu, i nisam neke sitne građe, ali svejedno, malo me brine. 🙈

👱🏻‍♀️ 35 👱🏻‍♂️ 40 👧 4
    04/23 - vanmaternična trudnoća, odstranjen jajovod
    20.6. stigao braco ❤️

bopsich
    24. Studeni 2023. 09:39

Perpetua mislim da je to sve jako individualno i ovisi i o položaju posteljice ako se ne varam. Meni je druga trudnoća, i još je blizanačka (+uzimam utrogestane pa sam pretpostavljam i napuhnuta), ali mene je čak zabrinulo koliki mi je već trbuh 🙈 Ja ga ne mogu sakriti ni odjevena 🤷‍♀️ Stavila sam prije nekih tjedan dana sliku ovdje, kao da sam u najmanju ruku 4 mjeseca trudna 😅 Sve se brinem kako ću izgledati pred kraj trudnoće 🙈 Vjerujem da će se i tvoj trbuh brzo pokazati. Jedva čekam da krenemo ovdje sa sličicama 🥰🥰

Veritas ✅️

• Dalmatinka_u_zg
    24. Studeni 2023. 09:42

Perpetua

Cure kojima je druga trudnoća, kad vam se počelo nešto vidjeti? Ne da je nužno skroz očito svima na van, nego ono, kad se gole gledate u ogledalu 😄
    Ja imam dojam da se meni zasad još ništa u biti ne vidi. A imam dvije frendice kojima je već s 8tt malo kao iskočio trbuščić u drugoj trudnoći. Pa iako znam da je to sve tako jako individualno, ipak me malo frka sad već. U prvoj trudnoći se ne sjećam točno kad sam ja imala dojam da se nešto vidi, znam da s cca 15tt je bilo očito i na van jer su me u jednoj trgovini pustili preko reda 😄
    Doduše i jesam ušla u ovu trudnoću s 8kg više nego prošlu, i nisam neke sitne građe, ali svejedno, malo me brine. 🙈

Ja sam u 12.tjednu i isto mi se jos nista ne vidi, u smislu trudnickog tbuscica. Inace sam jace grade i nisam mrsava,tako da sam i prije trudnoce imala malo trbuscica,a po kilazi sam se udebljala do sad oko 3 kg ali puno vise jedem nego prije🤭🤭

marta96
    24. Studeni 2023. 09:46

Perpetua

Ja sam navečer kao 5mj trudna, ujutro nista. I prvi puta mi se počelo dosta vidjeti sa 4mj i imala sam ogroman trbuh na kraju trudnoće pa ne znam sad🙈 kažu da je u drugoj veći 

👩‍🦰 28g
    🧔33g

06/2021 👼💔
    27.09. '21➕ ❤️
    5+4 07.10 Beta = 7901
    It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀

22. 9.'23 👼💔

❤️25.06.2024👶❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.