Jutro cure i sretno svima koji danas imaju pregled 🤗
A ja isto pazim da uvijek budem svježe izdepilirana i vidim da je netko ovdje pisao o depilaciji, ja bih isto krenula s vremenom na to, jeste na to išle i onako pred porod jer tad ne vjerujem da se možemo same izdepilirati 😂
Bas mi je super citati kada pisete o tim stvarima za bebe jer nemam iskustva u tome i moram se raspitivati od temelja 😂
Sto se prehrane tiče, jako volim slatko pa pokušavam to ograničiti i izbjegavam suhomesnato ali neki dan uzela par komada kulena
M-P zelena salata i kupus mogu sadržavati onu bakteriju listeriju, pa ih treba baš dobro, pažljivo oprati prije konzumacije.
Marta ma i ja sam neki dan u burger kingu bila, smažem meni samo tako 🙈

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Iako mi u ovoj trudnoci se ne jede ni spek ni nis masno bas cudno jer sam veliki ljubitelj suhomesnatog et...ovo mi je totalno razlicita trudnoca....
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Kod mene je L spavala na strani, tj podbocena sa urolanom dekom, mislim to sad na baš malu bebicu. Ona je non stop bljuckala, imala je refluks, providnu kiselinu je čak izbacivala i nije smjela biti na leđima bez nadzora.
A tek se okrenula prvi put sa 6 mjeseci, do tad je prestala bljuckati.
Nikad nismo imali problem sa nekim zagrcavanjem ili nečim gorim još 🙏
Gnijezdo nismo imali, kao ni pletenicu.
Gnijezdo ne vjerujem da ću i sad kupiti, iako je sad razlika, neće beba biti sama sa mnom, već imam i radoznalu petogodišnjakinju, mislim znam, nije mala da ne zna šta ne smije oko beba, ali opet ajde znaj djetetu od 5 godina, ipak nije ni odraslo 🤭
Pletenicu sam htjela i odustala, jer zauzima jako dosta prostora u krevetcu i kad dijete krene da se podiže uz krevetić, nema tu pomoći od pletenice. Ova se lupala sva od krevetac 😂 sad razmišljam o dobroj ogradici sa jedne strane plus one navlake za rešetke sa druge strane.
Iako, iskusne mame će vjerovatno potvrditi, bebe kad se krenu podizati uz krevetac, najveći problem je gornji dio krevetca, znači kako da kažem, poprečna šipka 😂 i bočne stranice. Baš se jako lupala, da sam sve uništavala u neke deke 😂 i lijepila trakom hahahaha. Improvizacija.

1. Missed ab
2. Izvanmaterična
3. 🩷 2018 (heparinska trudnica)
Umotavala*

1. Missed ab
2. Izvanmaterična
Kod mene je L spavala na strani, tj podbocena sa urolanom dekom, mislim to sad na baš malu bebicu. Ona je non stop bljuckala, imala je refluks, providnu kiselinu je čak izbacivala i nije smjela biti na leđima bez nadzora.
Gnijezdo ne vjerujem da ću i sad kupiti, iako je sad razlika, neće beba biti sama sa mnom, već imam i radoznalu petogodišnjakinju, mislim znam, nije mala da ne zna šta ne smije oko beba, ali opet ajde znaj djetetu od 5 godina, ipak nije ni odraslo 🤭
Pletenicu sam htjela i odustala, jer zauzima jako dosta prostora u krevetcu i kad dijete krene da se podiže uz krevetić, nema tu pomoći od pletenice. Ova se lupala sva od krevetac 😂 sad razmišljam o dobroj ogradici sa jedne strane plus one navlake za rešetke sa druge strane.
Iako, iskusne mame će vjerovatno potvrditi, bebe kad se krenu podizati uz krevetac, najveći problem je gornji dio krevetca, znači kako da kažem, poprečna šipka 😂 i bočne stranice. Baš se jako lupala, da sam sve uništavala u neke deke 😂 i lijepila trakom hahahaha. Improvizacija.
🤣🤣🤣🤣ma bas to ne postoji nikakve kvazi zastite kad mi se digne na noge i pocne bacat🤣🤣🤣🤣...sve imam od prv9g djeteta necu nista kupovat osim kinderkraft krevetica jer mi je mali jos u kinderbetu i jedino mi njihov stane do njega onaj 4 u 1.... za bebu...i to je to komode imam dvije... kolica i jaje imam taman je mali dobio novu sjedalicu samo cu ih mjenjat.... kadicu imam... podlozak za tus imam stalak imam.... ugl sve imam osim ak ce bit curka onda trebam samo robicu i naravno flasice .... a sve ovo mi je neutralno😅
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
🤣🤣🤣🤣ma bas to ne postoji nikakve kvazi zastite kad mi se digne na noge i pocne bacat🤣🤣🤣🤣…sve imam od prv9g djeteta necu nista kupovat osim kinderkraft krevetica jer mi je mali jos u kinderbetu i jedino mi njihov stane do njega onaj 4 u 1…. za bebu…i to je to komode imam dvije… kolica i jaje imam taman je mali dobio novu sjedalicu samo cu ih mjenjat…. kadicu imam… podlozak za tus imam stalak imam…. ugl sve imam osim ak ce bit curka onda trebam samo robicu i naravno flasice …. a sve ovo mi je neutralno😅
Ovak i mi imamo apsolutno sve, imam preko 20 tetra pelena koje nisam ni koristila jos stoje speglane, sve sam kupovala neutralno pa ako će biti dečko jedino odjeća. Za spavanje ne znam kaj i kak jer mala spava s nama u krevetu, čini mi se da ju neću uspjeti prebaciti u kindić 😵
👩🦰 28g
🧔33g
06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀
22. 9.'23 👼💔
❤️25.06.2024👶❤️
Ja iskreno jedem suhomesnato koliko god mi se jede, a to je cesto bas kao i prije trudnoce i nemam problem s tim 🙈
09.09.2023 ➕❤️
03.05.2024 👶🏻🥳💞
Mareee google uopće ne čitam, jer možeš svašta pročitati. ovo su sve neke info koje su mi frendice prenjele :) ali volim sve info provjeriti, pa zato pitam :D

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Super stvarno, meni je žao što nisam kupila kvalitetnije kad je bilo sve duplo jeftinije 2018-te 😂
Imamo od krupnih stvari samo krevetac i jednu posteljinu od muslina što sam uzela već pred kraj korištenja krevetca.
Mislim ima tu od nje nekih dekica, ali isprano i ishabano je to sve, vama su djeca manja 😂
Jedino, ako bude curica, imam odjeće, sve je vakumirano i sačuvano, nisam nikome davala, iz svoje luđačke, sentimentalne povezanosti za sve njeno što je 😂😂😂
Ima i za dječaka nešto, neutralnog.
Ali ostalo sve moram, kolica prodali jer su bila loša, komodu L još koristi za svoje stvari, tetrice što je ostalo par koristim za nju za razne namjene, ljulju prodali.
Joj, ali lažem, imam Chipolino jaje i vikend krevetac onaj, za igru koristili.
Dosta 😂 opet više nego 2018-te hahaha

1. Missed ab
2. Izvanmaterična
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji