Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    korni
    23. Studeni 2023. 17:57

Hellobaby da, ranoranioc sam i inače 🙈 ovih par dana sam uspjela do 5 spavati, a proteklih mj dana je bilo budjenje izmedju 2 i 4, i onda serije dok ne krene spremanje za posao 😴 bravo za muža da je uvijek tu kad ga trebaš 🥰
    Bopsich drago mi je da noć prošla dobro, nadam se da ti je takav i dan 🤗
    Marta bravo za dobre nalaze ☺️
    Martina super da su se mučnine smirile! 🤗 Pročitala sam malo zaostatke i vidim da su te baš izmučile 😐
    Dalmatinka bravo za dobar pregled 🥰

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
    🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
    6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
    9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
    10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷

pistacija13
    23. Studeni 2023. 18:54

Cure jel smijem popiti paracetamol za glavobolju? Danas me od jutra boli, postaje uzasno i spusta mi se bol na oci, ne mogu vise trpit 😬

Haru
    23. Studeni 2023. 18:57

pistacija13

Cure jel smijem popiti paracetamol za glavobolju? Danas me od jutra boli, postaje uzasno i spusta mi se bol na oci, ne mogu vise trpit 😬

Smiješ, meni je rečeno ako su baš nenormalni bolovi da se mogu i dva odjednom popiti. 

'21. 💙
    '24. 💛

• Dalmatinka_u_zg
    23. Studeni 2023. 19:34

pistacija13

Da,meni je isto ginekologica rekla da mogu paracetamol za glavobolju

• Dalmatinka_u_zg
    23. Studeni 2023. 19:58

Cure,evo da javim da su mi vec stigli i nalazi danasnjeg vadenja krvi na mail i sve je super,nizak rizik na malformacije.🙏🙂 sad se lakse dise💗

• mala6
    23. Studeni 2023. 20:34

Dobra vecer drage dame. Evo na savjet bliske osobe odlucila sam se prikljuciti grupi jer sam dobila same pozitivne komentare za ovaj forum..🥰

Long short story. Odlucili smo se na bebu prije ljeta. Nikako na zelenu granu,koliko iscekivanja,tri mjeseca razocarenje. "Digli smo ruke" i odlucili se na zimu opet baciti na posao (sama sezona nam je malo stresna). I na svu srecu svijeta,ni ovaj put nam nije islo po planu. "Viroza" od pola dana,3 dana kasnjenja i imamo plusic 🫠😍 zadnja M 9.10.,sad mi je 6.tj, termin cca 15.7 (tako kaze aplikacija 🙈) i prvi pregled mi je 30.11.koji ja ne moguuuu iscekatiiii.Prva trudnoca,koliko san sritna,toliko san priplasena,nadan se da ce sve biti u redu. Inace nisan panicar ali zadnjih 10dana sebe ne mogu prepoznati. 👀🙈🙆‍♀️..

M-P
    23. Studeni 2023. 20:56

mala6

Dobra vecer drage dame. Evo na savjet bliske osobe odlucila sam se prikljuciti grupi jer sam dobila same pozitivne komentare za ovaj forum..🥰

Long short story. Odlucili smo se na bebu prije ljeta. Nikako na zelenu granu,koliko iscekivanja,tri mjeseca razocarenje. "Digli smo ruke" i odlucili se na zimu opet baciti na posao (sama sezona nam je malo stresna). I na svu srecu svijeta,ni ovaj put nam nije islo po planu. "Viroza" od pola dana,3 dana kasnjenja i imamo plusic 🫠😍 zadnja M 9.10.,sad mi je 6.tj, termin cca 15.7 (tako kaze aplikacija 🙈) i prvi pregled mi je 30.11.koji ja ne moguuuu iscekatiiii.Prva trudnoca,koliko san sritna,toliko san priplasena,nadan se da ce sve biti u redu. Inace nisan panicar ali zadnjih 10dana sebe ne mogu prepoznati. 👀🙈🙆‍♀️..

Dobrodosla ♥️♥️
     Uff mislim da nisi jedina.. svi ovdje panicarimo .. ja sam inace u zivotu takva flegma za neke stvari, a sada samo razmisljam i panicarim 😂
    Mislim da je to normalno, pogotovo ako je prva trudnoca, ne znamo nista skoro osim onog sto smo culi. 
    Ovdje mozes s nama panicarit 🥰😜

Ciklusi 28-30 dana
    12.10. Imamo ➕ ❤️
    28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
    20.12. Nifty ✔️ 💙
    29 👩🏽‍❤️‍👨🏽 29

• Dalmatinka_u_zg
    23. Studeni 2023. 20:57

mala6

Dobrodošla i čestitaaam na bebici💗

Martina1931
    23. Studeni 2023. 20:57

Dalmatinka_u_zg

Cure,evo da javim da su mi vec stigli i nalazi danasnjeg vadenja krvi na mail i sve je super,nizak rizik na malformacije.🙏🙂 sad se lakse dise💗

Preeeeedobroooooo, cestitam❤️ bas brzo nalazi gotovi! :)
    .
    Mala6, dobrodosla 🤗

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

• Tejkili
    23. Studeni 2023. 22:39

Hej hej! Moja trudnoca je vidljiva tek na testu, a u utorak idem na pregled. Ne nadam se da cu ista posebno vidjeti jer je jos rano, ali svakako zelim ici jer me muce bolovi u donjem dijelu. Javljaju se u obliku grceva, pretezito oko desnog jajnika, te u vidu laganog pritiska cijelog donjeg dijela. Pa me zanima da li je nekoj poznato ovo u ranoj trudnoci te mogu li se ipak nadat lijepim vijestima kako bi se i sluzbeno pridruzila “ljetnim bebama”.😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.