manu11 ja sam sinoć razmišljala o tome, jer me trenerka baš stiskala i nabila nervozu, i na kraju sam otišla obući neku široku piđamu ti si već u lijepim tjednima, mogla biš si već i kupiti
👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Hellobaby divne vijesti! 🥰🥰❤️ Samo neka mrva lijepo raste ❤️🍀
👱🏻♂️42👩🏼 34 ➡️ 👧🏼🩷 2011. g.
08/23 ➡️ Micro Tese Istanbul, dr. Emre Bakircioglu ✅️
Aspiracija - 13 🥚 ➡️ oplođeno 10 ➡️ 5 blastica
03.10.- FET 2 🐧🐧➡️ + na testiću 5 dpt 💕
Beta - 9 dpt ➡️ 113/ 11 dpt ➡️ 254/ 13 dpt ➡️ 555
27.10. Kucaju 2 srca ❤️❤️
Veritas ✅️
17.5.2024. stigli dječaci M&M 🩵🩵
Hellobaby super za odličan pregled! ☺️
.
Što se tiče trudničke knjižice u prošloj trudnoći samo ju dobila na drugom pregledu.
Udarce sam tad počela osjećati oko 19.tjedana.
Danas me boli glava, oči isto. Cijeli dan mi traje nešto dugo.
Jedva čekam 20h da dijete stavim na spavanje pa i ja zalegnem.
'21. 💙
'24. 💛
Trudnicku sam dobila u 10tjednu tako nesto
Vodila sam se kod privatnika i on ima praksu trudnicke.
Mislim da su te trudnicke dobra stvar jer imas sve pregledno. Krivulju pratis i sve nalaze upises.
.
U prvoj trudnoci sam osjetila s 17+2 tocno se sjecam 🥰
♀️1997 /AMH 15,63pmol/ TSH2,17 /PRL blago povišen
2017-dermoid 9,2cm
2019- 🩵 T
2021-biokemijska
♂️1992/ asthenozoospermia
Radimo na 👣 od 1/23
Ja već 3 dana nemam nikakve mučnine, sise me ne bole toliko ali su isto natečene. Odmah mi je paranoja jel sve ok
28.12. ❤️ It's a girl 💞🌸
Meni su mucnine i povracanja u 2 dana isceznule, i danas me samara opet na max.🤦♀️
Msm da je to do skokova hormona, i da nema nikakva pravila. A jesam se ponadala da je gotovo
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Cure dajte podsjetnik kako se tu stavi slika? Pa da stavim kasnije sliku moje buške🤣🙈
👩🦰 28g
🧔33g
06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀
22. 9.'23 👼💔
❤️25.06.2024👶❤️
Bok cure, evo i mene
Tek sam sad pročitala par stranica unatrag
Marta što je to BW?
M-P ja sam evo prekjucer dobila knjizicu i bas mi je super jer sve pregledno piše
Tejkili dobrodosla, isto sam imala takve grceve. I vidim da su neke cure pisale za Philips Pregnancy +, ja je isto imam i odlična mi je, ima i puno poučnih članaka
Martina kolika je maksimalna doza utrogestana? Meni je doktorica dala ujutro i navecer utrogestan i 3x dnevno duphaston. Inače nikad nisam na nikakvim terapijama pa mi ovo malo stvara stres da je previse ali ako ona tako kaze tako cu i uzimati naravno
Hello čestitaaaam
Elisaday mene su isto sise prestale boljeti
.
Ja ne mogu zakopčati niti jedne traperice a uopce nemam osjecaj da mi je trbuh tako narastao. Možda sam i malo napuhana, sad koliko čitam kod vas koje uzimate utrogestane vidim da cu biti još i od toga napuhana
Bok cure, evo i mene
Tek sam sad pročitala par stranica unatragMarta što je to BW?
M-P ja sam evo prekjucer dobila knjizicu i bas mi je super jer sve pregledno piše
Tejkili dobrodosla, isto sam imala takve grceve. I vidim da su neke cure pisale za Philips Pregnancy +, ja je isto imam i odlična mi je, ima i puno poučnih članaka
Martina kolika je maksimalna doza utrogestana? Meni je doktorica dala ujutro i navecer utrogestan i 3x dnevno duphaston. Inače nikad nisam na nikakvim terapijama pa mi ovo malo stvara stres da je previse ali ako ona tako kaze tako cu i uzimati naravnoHello čestitaaaam
.
Ja ne mogu zakopčati niti jedne traperice a uopce nemam osjecaj da mi je trbuh tako narastao. Možda sam i malo napuhana, sad koliko čitam kod vas koje uzimate utrogestane vidim da cu biti još i od toga napuhana
Babx watcher onaj mali kućni uzv s kojim slušaš srce bebe🥰 ja sam kupila u prvoj trudnoći i super je dok ne osjetiš jos pokrete s tim čuješ srce, ali tek oko 10 tt se može koristiti 🙈
👩🦰 28g
🧔33g
06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀
22. 9.'23 👼💔
❤️25.06.2024👶❤️
Bok cure, evo i mene
Tek sam sad pročitala par stranica unatragMarta što je to BW?
Martina kolika je maksimalna doza utrogestana? Meni je doktorica dala ujutro i navecer utrogestan i 3x dnevno duphaston. Inače nikad nisam na nikakvim terapijama pa mi ovo malo stvara stres da je previse ali ako ona tako kaze tako cu i uzimati naravnoHello čestitaaaam
.
Babx watcher onaj mali kućni uzv s kojim slušaš srce bebe🥰 ja sam kupila u prvoj trudnoći i super je dok ne osjetiš jos pokrete s tim čuješ srce, ali tek oko 10 tt se može koristiti 🙈
Ajmeeee, idem odmah naruciti, hvala ti. Joj glupo pitanje imam ali eto cisto sam znatizeljna... zasto tek od 10 tjedna? :D
Sortiraj odgovore
Najstariji