Ja se bockam u trbuh🙈 tu mi je najmekse i stvarno me ne boli. Kad mi , akobogda, naraste stomak i beba preci cu na bedro. Jutros mi je malo krvi islo iz uboda, vjerovatno sam pogodila kapilar😬
Ja sam isto od tate pretpostavljam naslijedila jer isto imamo par mozdanih i srcanih u obitelji s njegove strane🤷♀️
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
https://ibb.co/zxrJKXc
Curke ovo je moj trbuh, bas je pozamasan zar ne, jedva stao na sliku 😵💫😂
Jedino sto sam primjetila je da mi struk nestaje. Ako nema trbuha sto se mene tice nije ni to moralo 😂😂
Bopsich zavidim ti na lijepom okruglom trbuscicu ❤️
09.09.2023 ➕❤️
03.05.2024 👶🏻🥳💞
Manu a ja tebi zavidim na skoro pa ravnom 😅 Ali nazire se i kod tebe već, samo će odjednom buknuti pa ćemo sve biti slatke i okrugle na ovoj temi 🥰🥰🥰
👱🏻♂️42👩🏼 34 ➡️ 👧🏼🩷 2011. g.
08/23 ➡️ Micro Tese Istanbul, dr. Emre Bakircioglu ✅️
Aspiracija - 13 🥚 ➡️ oplođeno 10 ➡️ 5 blastica
03.10.- FET 2 🐧🐧➡️ + na testiću 5 dpt 💕
Beta - 9 dpt ➡️ 113/ 11 dpt ➡️ 254/ 13 dpt ➡️ 555
27.10. Kucaju 2 srca ❤️❤️
Veritas ✅️
17.5.2024. stigli dječaci M&M 🩵🩵
Hello cure!
Pregled je super prošao..i ono najbitnije je da srčeko kuca 🥰 obavila mjerenje tlaka i vaganje, odmah izvadila krv i kontrola za 3 tjedna.
Nove cure dobrodošle 🙂
Što se tiče trudničke knjižice u prve 3 trudnoće sam ju dobila jer sam se vodila kod socijalne ginekologice, prošlu trudnoću i ovu vodim privatno pa ginekolog nema praksu pisati u trudničku već dobivam nalaze.
manu trbuh će doći preko noći 😅
bopsich sa tobom se nećemo ni uspoređivati 😅🤣 ti si u većoj kategoriji 🙈
👩 33
👱🏻♂️ 36
💔💔
💗💗💙💗💙
Hello cure!
Pregled je super prošao..i ono najbitnije je da srčeko kuca 🥰 obavila mjerenje tlaka i vaganje, odmah izvadila krv i kontrola za 3 tjedna.
Nove cure dobrodošle 🙂
Što se tiče trudničke knjižice u prve 3 trudnoće sam ju dobila jer sam se vodila kod socijalne ginekologice, prošlu trudnoću i ovu vodim privatno pa ginekolog nema praksu pisati u trudničku već dobivam nalaze.
Divne vijesti,drago mi je čut da je sve kako treba💖
Hello cure!
Nove cure dobrodošle 🙂
Jeej, super ☺️☺️😍
Nadam se da te pratim 01.12. tad ću biti 6+5 na pregledu.
Meni stigli nalazi osnovne krvne slike i sve je u granici normale izuzev par graničnih parametara, a glukoza je 4,95 😬 znam da je u granici normale u trudnoći, ali gornjoj granici i obzirom da sam tek 5 nedelja, moram dobro pripaziti ishranu.
Pored trombofilije i viška kilograma, još mi treba i GD.
Kad stanem još na vagu, pa doktor ugleda 🤣 jer kao što rekoh, ne vidi se na meni da sam u tolikoj teškoj kategoriji 🤣 ima da me izruzi 😵💫
1. Missed ab
2. Izvanmaterična
3. 🩷 2018 (heparinska trudnica)
Ja isto imam pregnancy +, i baš sam danas instalirala ovu What to except koju je Perpetua spomenula. Ja sam mršavica i rekli su mi da mi se trbuh neće vidjeti prije cca 15, 17tt, ali sad sam bome toliko napuhana od progesterona, da ne mogu nositi istu robu, jer se ta napuhanost baš vidi znači, sve smo skoro u istim problemima
i jedva čekam pravi trudnički trbuščić i lupkanje bebača
manu baš ti je lijep trbuščić
hellobaby bravo za uredan pregled
👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
UBopsich 💙💙💙
Hellobaby bravo za pregled 🩵, dakle sve je super s tvojim malim pilicem 😇😇
Korni hvala 💙 vec je vrijeme za kupiti koje trudnicke tajice ili hlace zar ne? Ima bas puno izbora koliko vidim, mozda ne bi bilo lose iskoristiti dok su jos popusti 👀 jeste li vi vec kupovale?
09.09.2023 ➕❤️
03.05.2024 👶🏻🥳💞
Hellobaby, super za pregled!
👱🏻♀️ 35 👱🏻♂️ 40 👧 4
04/23 - vanmaternična trudnoća, odstranjen jajovod
20.6. stigao braco ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji