Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manu11
    23. Studeni 2023. 23:23

Curke koje vec imate bebice, kad ste ih pocele osjecati? ☺️ suvisno je reci da jedva cekam 🙈

09.09.2023 ➕❤️
    03.05.2024 👶🏻🥳💞

neverland
    23. Studeni 2023. 23:35

Tejkili

Hej hej! Moja trudnoca je vidljiva tek na testu, a u utorak idem na pregled. Ne nadam se da cu ista posebno vidjeti jer je jos rano, ali svakako zelim ici jer me muce bolovi u donjem dijelu. Javljaju se u obliku grceva, pretezito oko desnog jajnika, te u vidu laganog pritiska cijelog donjeg dijela. Pa me zanima da li je nekoj poznato ovo u ranoj trudnoci te mogu li se ipak nadat lijepim vijestima kako bi se i sluzbeno pridruzila “ljetnim bebama”.😊

Da, mislim da ti je to sasvim normalno, ja sam imala I bolove u leđima i oko jajnika, kao menstrualni bolovi. Doktorica kaže da je sve ok ako bolovi nisu neizdrživi ili popraceni krvarenjem. U tim ranim tjednima je bilo intenzivno i sad opet nedavno me uhvatilo, samo lijevi jajnik, ne znam je li stvarno dolazilo do ovulacije jer su cure ovdje pisale da je to moguće. Ne brini! 
    *
    Ja sam popila sinoć lupocet za glavu da mogu zaspati 🤷‍♀️
    *
    Kažu da ne možeš osjetiti prije 20.tjedna, ali ja sam prvu osjetila oko 18.tjedna, kad osjetis, znat ćeš točno što je 😊 preslatko malo skakljanje. A poslije naravno dođu i udarci. 

Mareeeee3112
    24. Studeni 2023. 00:39

manu11

Curke koje vec imate bebice, kad ste ih pocele osjecati? ☺️ suvisno je reci da jedva cekam 🙈

Oko 18 tj sam osjetila tu i tamo leptirice a oko 22 tj bas udarce😁😁😁bas se onda vec lijepo osjetilo😁a u ovoj trudnoci sam svjesna da cu ranije osjetit sve ...
    Tejkili cestitam na poz testu...bolovi sz pod normalno pogotovo ako je prva beba😁
    Laku noc svima

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

• mala6
    24. Studeni 2023. 03:04

M-P

mala6

Dobra vecer drage dame. Evo na savjet bliske osobe odlucila sam se prikljuciti grupi jer sam dobila same pozitivne komentare za ovaj forum..🥰

Long short story. Odlucili smo se na bebu prije ljeta. Nikako na zelenu granu,koliko iscekivanja,tri mjeseca razocarenje. "Digli smo ruke" i odlucili se na zimu opet baciti na posao (sama sezona nam je malo stresna). I na svu srecu svijeta,ni ovaj put nam nije islo po planu. "Viroza" od pola dana,3 dana kasnjenja i imamo plusic 🫠😍 zadnja M 9.10.,sad mi je 6.tj, termin cca 15.7 (tako kaze aplikacija 🙈) i prvi pregled mi je 30.11.koji ja ne moguuuu iscekatiiii.Prva trudnoca,koliko san sritna,toliko san priplasena,nadan se da ce sve biti u redu. Inace nisan panicar ali zadnjih 10dana sebe ne mogu prepoznati. 👀🙈🙆‍♀️..

Dobrodosla ♥️♥️
    Uff mislim da nisi jedina.. svi ovdje panicarimo .. ja sam inace u zivotu takva flegma za neke stvari, a sada samo razmisljam i panicarim 😂
    Mislim da je to normalno, pogotovo ako je prva trudnoca, ne znamo nista skoro osim onog sto smo culi.
    Ovdje mozes s nama panicarit 🥰😜

Falaaaa 🥰🥰🥰

• mala6
    24. Studeni 2023. 03:05

Dalmatinka_u_zg

mala6

Dobra vecer drage dame. Evo na savjet bliske osobe odlucila sam se prikljuciti grupi jer sam dobila same pozitivne komentare za ovaj forum..🥰

Long short story. Odlucili smo se na bebu prije ljeta. Nikako na zelenu granu,koliko iscekivanja,tri mjeseca razocarenje. "Digli smo ruke" i odlucili se na zimu opet baciti na posao (sama sezona nam je malo stresna). I na svu srecu svijeta,ni ovaj put nam nije islo po planu. "Viroza" od pola dana,3 dana kasnjenja i imamo plusic 🫠😍 zadnja M 9.10.,sad mi je 6.tj, termin cca 15.7 (tako kaze aplikacija 🙈) i prvi pregled mi je 30.11.koji ja ne moguuuu iscekatiiii.Prva trudnoca,koliko san sritna,toliko san priplasena,nadan se da ce sve biti u redu. Inace nisan panicar ali zadnjih 10dana sebe ne mogu prepoznati. 👀🙈🙆‍♀️..

Dobrodošla i čestitaaam na bebici💗

Falaaaaa 🥰🥰🥰

• mala6
    24. Studeni 2023. 03:10

Tejkili

Hej hej! Moja trudnoca je vidljiva tek na testu, a u utorak idem na pregled. Ne nadam se da cu ista posebno vidjeti jer je jos rano, ali svakako zelim ici jer me muce bolovi u donjem dijelu. Javljaju se u obliku grceva, pretezito oko desnog jajnika, te u vidu laganog pritiska cijelog donjeg dijela. Pa me zanima da li je nekoj poznato ovo u ranoj trudnoci te mogu li se ipak nadat lijepim vijestima kako bi se i sluzbeno pridruzila “ljetnim bebama”.😊

Zadnja dva dana mi je bas izrazeno. Grcevi ka da mengu iman i desni jajnik me probode ( i to bas lipo). Krvarenja nema,promjene iscjetka nema,valjda je to normalno. Leđa me satrala,cak i kukovi. Iman osjecaj da ce me bedre poceti boliti 😂

Mareeeee3112
    24. Studeni 2023. 05:32

Jutro svima mucnine od 2 ujutro ne prestaju ... i evo i sad ujutro ...stoji mi u grlu bas mi je mucno... kad se sjetim da mi je danas petak i da mi je danas dan D na poslu zlo mi je jos vise ...jedva cekam danas dan da zavrsi ...

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

korni
    24. Studeni 2023. 06:07

Mala6 čestitke i dobro došla 🤗 panika i strah su neizostavni dio cijele trudnoće, a pogotovo u početnim tjednima. Pokusaj se opustiti, misliti pozitivno i nakon uzv-a ce ti lakše 🙂

Tejkli čestitke na pozitivnom testu 🙂 ako stignes, predlazem da odes vadti betu, jer ako se ne varam (nek me cure slobodno isprave), tek se na beti preko 1000 može nešto vidjeti. Ako je beta premala, postoji mogućnost da se još ništa neće vidjeti na uzv, pa da se dodatno ne stresiras. Ja sam na prvom uzv bila sa 5+0, taj dan je beta bila 2095, i vidjela se gestacijska i zumanjcana, a na pregled sam išla da se uvjerim da je sve tamo gdje treba biti 🙂 sretno 🍀
    Mare nadam se da će se mučnine smiriti!
    Ja sam budna od 3, i sva sreca da je petak.
    Cure sretno na pregledima 🍀🍀

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
    🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
    6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
    9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
    10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷

Martina1931
    24. Studeni 2023. 06:22

Ja sam se isto jucer borila sa glavoboljom, popila bi lupocet al ne bi i tako u krug. Jutros se budim opet sa glavoboljom, pa msm da ce biti neizbjezno. 
    Isto mucnina u snu, kiselinu u grlu osjecam. Budna pola noci , i tak😂 predivno curke!

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

M-P
    24. Studeni 2023. 06:40

Jutroooo 
    Jao te mucnine. Mene zadnja dva dana popustile al slusajuci vas ocekujem ds ce se vratit. 😌
    Nove cure dobrodosle. Sto se tice bolova ja mislim da je normalno.. ja sam imala dugo te menga grceve … malo me i dalje zna onak uhvatit neugodan osjecaj, al ne bol nego bas onak neugodno nekako. Ko neki lagani grc. 
    Svakako ako ce ti biti lakse odi kod gin. 
    Cure imam pitanje. Jeste vi sve dobile ili kupile onu trudnicku knjizicu? Meni nista jos nije za to spominjano. Znam ljude koji su kupili samo a i one koje nisu ni imali. Pa mi sad nije jasno. Pitat cu ju svakako danas. 
    ♥️♥️ 
    Kako se vi drugi osjecate? I ja kazem srecom da je petak pa mi lakse nekako odmah 🤭

Ciklusi 28-30 dana
    12.10. Imamo ➕ ❤️
    28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
    20.12. Nifty ✔️ 💙
    29 👩🏽‍❤️‍👨🏽 29

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.