Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Freya1
    21. Studeni 2023. 13:44

Martina1931

Freya1

Mare čestitke na dobrom pregledu i sretan rođendan sinu, bas ti je lijep dan danas :)

Freya, si nervozna radi sutrasnjeg pregleda?🙈 koji si ti tjedan?

ja sam skoro kao i ti, 8 tjedana i 3 dana :). Možda bih trebala staviti taj tracker da je lakše pratiti :D. ne znam vise ni jesam nervozna ili nisam haha. strah me zbog onog krvarenja pa sam nekak koncentrirana na to, cim imam neki iscjedak idem u kupaonu vidjet kakve je boje, uzas, moram s time prestati  

• Freya1
    21. Studeni 2023. 13:49

maŠa

Evo da se javim, bila na pregledu, sve je dobro, panicarila bzvz 😅 ultrazvuk mjeri 8+6. Sljedeci pregled 5.12. Onda cemo se dogovoriti za prenatalni test, svakako mi je preporucila i gin da ga napravim s obzirom na 2 spontana. Ali idemo polako 🥰

čestitaaaaaam :)
    perpetua ja sam isto bas mislila jel ti stigao, imam osjecaj kao da dugo cekas... kako dani sporo prolaze kada se nesto ceka

Martina1931
    21. Studeni 2023. 13:52

Masa ,cestitam na pregledu❤️ drago mi je da je sve dobro
    Freya, mene je strah toliko krenuo opsjedat, imam osjecaj da ce mi se noge paralizirati. Zadnji put sam izgubila bebe u ovom periodu pa valjda neka podsvjest😐
    Jel ti prestalo krvarenje ili?

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

Mareeeee3112
    21. Studeni 2023. 14:11

maŠa

Evo da se javim, bila na pregledu, sve je dobro, panicarila bzvz 😅 ultrazvuk mjeri 8+6. Sljedeci pregled 5.12. Onda cemo se dogovoriti za prenatalni test, svakako mi je preporucila i gin da ga napravim s obzirom na 2 spontana. Ali idemo polako 🥰

Wiiii super....😍😍😍bas nas se puno skupilo😍😍😍😍awww bebice male

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

• Freya1
    21. Studeni 2023. 14:19

Martina1931

Freya, mene je strah toliko krenuo opsjedat, imam osjecaj da ce mi se noge paralizirati. Zadnji put sam izgubila bebe u ovom periodu pa valjda neka podsvjest😐

Sto posto je podsvjest. Mi na to ne mozemo utjecati, nije u nasim rukama tako da se pokusaj smiriti. Mi kak smo rekli dosta ljudi, odnosno vise nego smo planirali, ja sam se skroz zatvorila jer me strah. Uopće ne zelim bas razgovarati o tome jer se bojim da bih se onda previse veselila a da je prerano. A nemam iza sebe niti jedno iskustvo, nikakvo. Tako da vjerujem da ti je jako tesko malo zagusiti taj strah... probaj uzeti knjigu, zaokupiti se bilo cime. Prestalo je odmah za 2 dana nakon sto je krenulo ali evo danas malo neceg roskastog pa onda nekad nesto smeckasto pa onda neka bol za koju odmah pomislim da je cudna. Tako da i mene opere briga, dode mi da imam UZV i da se spajam svako malo... Onda pokusam skrenuti misli jer sam uvjerena da je ono bilo od stresa

Perpetua
    21. Studeni 2023. 14:21

Freya1

perpetua ja sam isto bas mislila jel ti stigao, imam osjecaj kao da dugo cekas… kako dani sporo prolaze kada se nesto ceka

Pa i ja bih rekla da dugo čekam, danas 11. dan 😬
    Maša, super za pregled! 🥳

👱🏻‍♀️ 35 👱🏻‍♂️ 40 👧 4
    04/23 - vanmaternična trudnoća, odstranjen jajovod
    20.6. stigao braco ❤️

Martina1931
    21. Studeni 2023. 14:23

Freya1

Martina1931

Sto posto je podsvjest. Mi na to ne mozemo utjecati, nije u nasim rukama tako da se pokusaj smiriti. Mi kak smo rekli dosta ljudi, odnosno vise nego smo planirali, ja sam se skroz zatvorila jer me strah. Uopće ne zelim bas razgovarati o tome jer se bojim da bih se onda previse veselila a da je prerano. A nemam iza sebe niti jedno iskustvo, nikakvo. Tako da vjerujem da ti je jako tesko malo zagusiti taj strah… probaj uzeti knjigu, zaokupiti se bilo cime. Prestalo je odmah za 2 dana nakon sto je krenulo ali evo danas malo neceg roskastog pa onda nekad nesto smeckasto pa onda neka bol za koju odmah pomislim da je cudna. Tako da i mene opere briga, dode mi da imam UZV i da se spajam svako malo… Onda pokusam skrenuti misli jer sam uvjerena da je ono bilo od stresa

Razumijem, tako smo i mi prvi put. Htjeli ne htjeli prosirilo ss da sam trudna i bas sam se osjecala "izlozeno". Drago mi je da ti se smanjilo, a sto se bolova tice ja non stop neka boluckanja osjetim, to je normalno u ranoj trudnoci jer se siri maternica🫂 kad ti je pregled sutra?
    Maloprije pojela slane stapice i doalovno nisam stigla do wc solje da se ispovracam nego sam sve okolo, danas sam bas slaba..nije mi se do sad dogodilo da nekontrolirano krenem povracati, vecinom osjetim i stignem cak fino sjesti pored solje pa onda krenut😂

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

• Freya1
    21. Studeni 2023. 14:34

Martina1931

Freya1

Martina1931

Sto posto je podsvjest. Mi na to ne mozemo utjecati, nije u nasim rukama tako da se pokusaj smiriti. Mi kak smo rekli dosta ljudi, odnosno vise nego smo planirali, ja sam se skroz zatvorila jer me strah. Uopće ne zelim bas razgovarati o tome jer se bojim da bih se onda previse veselila a da je prerano. A nemam iza sebe niti jedno iskustvo, nikakvo. Tako da vjerujem da ti je jako tesko malo zagusiti taj strah… probaj uzeti knjigu, zaokupiti se bilo cime. Prestalo je odmah za 2 dana nakon sto je krenulo ali evo danas malo neceg roskastog pa onda nekad nesto smeckasto pa onda neka bol za koju odmah pomislim da je cudna. Tako da i mene opere briga, dode mi da imam UZV i da se spajam svako malo… Onda pokusam skrenuti misli jer sam uvjerena da je ono bilo od stresa

Razumijem, tako smo i mi prvi put. Htjeli ne htjeli prosirilo ss da sam trudna i bas sam se osjecala "izlozeno". Drago mi je da ti se smanjilo, a sto se bolova tice ja non stop neka boluckanja osjetim, to je normalno u ranoj trudnoci jer se siri maternica🫂 kad ti je pregled sutra?
    Maloprije pojela slane stapice i doalovno nisam stigla do wc solje da se ispovracam nego sam sve okolo, danas sam bas slaba..nije mi se do sad dogodilo da nekontrolirano krenem povracati, vecinom osjetim i stignem cak fino sjesti pored solje pa onda krenut😂

Da, izloženo je prava rijec. Meni je u 15:30, a tebi? Tebi kad prestanu povracanja neces znati vise kak da dane provodis 
    Perpetua a sta kazu, koliko dana se otp ceka?

ElisaDay
    21. Studeni 2023. 14:36

Cure, imam pitanje, jeste se odrekle loših navika u trudnoći? Prvenstveno mislim na unos kofeina i nikotina. 
    Ja sam od 3 kave na dan došla na jednu, računam to je u redu, što se tiče cigareta, nisam ni prije bila neki strastveni pušač, a sada sam skroz prestala. Nekidan sam povukla dva dima i odmah me uhvatila grižnja savjesti.

28.12. ❤️ It's a girl 💞🌸

Martina1931
    21. Studeni 2023. 14:37

Freya, u 11h mi je pregled. Haha, doslovno...akobogda za Bozic da mi se smiri da mogu jest sve😭 
    A bude nam sve dobro sutra, mora...❤️

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.