Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Martina1931
    21. Studeni 2023. 14:40

ElisaDay

Cure, imam pitanje, jeste se odrekle loših navika u trudnoći? Prvenstveno mislim na unos kofeina i nikotina.
    Ja sam od 3 kave na dan došla na jednu, računam to je u redu, što se tiče cigareta, nisam ni prije bila neki strastveni pušač, a sada sam skroz prestala. Nekidan sam povukla dva dima i odmah me uhvatila grižnja savjesti.

Ja ne mgu kavu smisliti, uzasno mi se povraca od nje ali jedna salica dnevno msm da je skroz ok :) kad mi prestane biti mucno, jedva cekam jutarnju kavicu 🙈
    Ne pusim, drago mi je da si skroz prestala jer ja to osobno ne mogu razumijeti i stvarno mi je to uzasno u trudnoci.

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

• Freya1
    21. Studeni 2023. 14:44

ElisaDay

Cure, imam pitanje, jeste se odrekle loših navika u trudnoći? Prvenstveno mislim na unos kofeina i nikotina.
    Ja sam od 3 kave na dan došla na jednu, računam to je u redu, što se tiče cigareta, nisam ni prije bila neki strastveni pušač, a sada sam skroz prestala. Nekidan sam povukla dva dima i odmah me uhvatila grižnja savjesti.

Joooj hahha.. ja sam od cca 4 kave i 10 do 15 cigareta dosla na jednu a max dvije kave a sto se tice cigareta otkad sam trudna zapalila sam najvise 3... i to me uhvati griznja savjest pa mi se desi da zapalim jednu, povucem isto dva dima i ugasim. Uz to sam jela i jako puno slatkog pa i to pokusavam smanjit i pojest jabuku umjesto 10 ferrera :D tako da eto, puno promjena

• Freya1
    21. Studeni 2023. 14:45

Martina1931

Freya, u 11h mi je pregled. Haha, doslovno…akobogda za Bozic da mi se smiri da mogu jest sve😭
    A bude nam sve dobro sutra, mora…❤️

Javljaj odmah sretne vjesti :) 

• Dalmatinka_u_zg
    21. Studeni 2023. 14:51

Freya1

ElisaDay

Joooj hahha.. ja sam od cca 4 kave i 10 do 15 cigareta dosla na jednu a max dvije kave a sto se tice cigareta otkad sam trudna zapalila sam najvise 3… i to me uhvati griznja savjest pa mi se desi da zapalim jednu, povucem isto dva dima i ugasim. Uz to sam jela i jako puno slatkog pa i to pokusavam smanjit i pojest jabuku umjesto 10 ferrera :D tako da eto, puno promjena

Ja sam prije trudnoce pila 2-3 kave dnevno, a sada je uopce ne pijem jer mi jednostavno nikako ne pase. Nekad popijem nescaffe,mozda jednom u tjedan dana. Pusila sam oko pola kutije dnevno prije, smanjila na 2-3 cigarete nakon IVF-a, a nakon prvog pregleda kad je potvrdena trudnoca sam skroz prestala. I bas me iznenadilo koliko lako sam prestala,uopce mi ne dolazi zelja da zapalim,tako da sam sretna zbog toga 😊 definitivno mislim da je pusenje u trudnoci lose,a za kavu vjerujem da ne skodi ako se popije jedna dnevno..

M86
    21. Studeni 2023. 14:59

ElisaDay

Otkako su pocele mucnine kafu ne pijem, ne mogu je ni pomirisati. Meni se zapravo nista niti jede niti pije. Jedem jer moram i jedva cekam da se ovo stanje kod mene popravi. Bar se nadam da hoce. Cigarete ne konzumiram a sada mi jos jace smeta kad neko drugi pusi.

M-P
    21. Studeni 2023. 14:59

Ja sam isto pila puno kave ali od kad sam trudna nemogu .. bas mi nikak ne pase i ne pije mi se. Jednu kavu dnevno mozes bez problema popiti. 
    Sto se tice cigareta ja sam vikendom u drustvu znala zapalit onu elektricnu. Ali od kad sam trudna nikako. Pogotovo jer je ona jos gora nego obicna cigareta sto
    Se trudnoce tice. A i iskreno nije mi ni prije to bilo nesto sto moram. Znala sam svakako kad budem trudna da necu pusit i super mi je. Cak sam inace od kave i tih cigara znala
    Kao bit sita, pa me glava bolila. Od kad sam trudna mene glava zaboljela svega 2 puta.
    Jednom kad su me nasekirale one doktorice sto me nisu htjele primit i jednom zbog vremena neki dan. Ostalo se osjecam predobro :)

Ciklusi 28-30 dana
    12.10. Imamo ➕ ❤️
    28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
    20.12. Nifty ✔️ 💙
    29 👩🏽‍❤️‍👨🏽 29

Hellobaby
    21. Studeni 2023. 15:10

Mareeeee ajme baš mi je drago što je sve super 🥰 a bebica je spavala..awwww baš slatko, ali kad joj je lijepo u maminom trbuhu ❤ 
    bopsich mislila sam da sam ja krivo zapisala za pregled. Pokušavam da nikog ne izostavim..i ako slučajno neke cure nema na listi nek mi odmah javi 😊 
    marta kako se osjećaš? 
    Perpetua nadam se da će nalazi stići što prije 🤞🏻
    maŠa ma znala sam da je sve super 🥰🥰🥰🥳🥳🥳 
    Freya i Martina kako ste vi? 
    ElisaDay nisam baš neki kavopija i ne pušim. Iskreno nemogu vidjeti trudnicu sa cigaretom u ustima 🤮🤢😤  

👩 33
    👱🏻‍♂️ 36
    💔💔
    💗💗💙💗💙

Reserved123
    21. Studeni 2023. 15:31

Uh pusenje i kava 🫠
    U prosloj trudnoci sam stala s otp 7 tjedana
    Sad neznam ... imam samo zelju pit kavu i pusit.
    Onda ga zapalim i osjecam se lose i izgasim, onda sam nervozna zbog krvarenja i opet gs zapalim...
    I tako u krug 🥴
    Samu sebe nerviram

♀️1997 /AMH 15,63pmol/ TSH2,17 /PRL blago povišen
    2017-dermoid 9,2cm
    2019- 🩵 T
    2021-biokemijska
    ♂️1992/ asthenozoospermia
    Radimo na 👣 od 1/23

Mareeeee3112
    21. Studeni 2023. 15:31

Od kave mi pase samo iskljucivo turska kava i eventualno kapucino clasic... nesicu ne mogu jednostavno mi ne pase... ali ono sto mogu odnah rec je ogromna razlika ono sto mi se jede sad tamanim slatko a s prvim sam slano 🤣

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Martina1931
    21. Studeni 2023. 15:37

Hellobaby, fizicki lose, danas slabo jedem i povracam. Psihicki sam jako nervozna jer je preglwd sutra. Kako si ti?
    Mare., iel znaci da je mucnina prestala sa 12tjedana onda kod tebe?🙈

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.