Ja sam prvi UZV radila u 7.tj, a betu sam vadila jer smo mi isli na IVF, pa te oni salju da 2 tjedna nakon transfera vadis betu i onda ponovno nakon 2 dana da se vidi jel se poduplala.
Martina neznam ako se sjećaš kako sam si ja ok sa mučninama jer ih nisam imala ni u jednoj trudnoći. Ali zadnjih par dana ih imam, cijeli dan pomalo , tako da povlačim sve što sam rekla 😅
neverland samo glavu gore 🙂 ti si već u super tjednima, sve će biti odlično i na ljeto ćeš imati svoju bebicu u rukama 🥰
Freya evo tako ti je to kod mene, odjednom se mučnine pojavile. I sada bi već mogla ići spavati a taman očekujem goste 😅
MarTina=) dobrodošla! Na uzv sam bila prošli tjedan zbog prijašnjih spontanih samo da utvrdimo dal je sve na svome mjestu. A betu nisam vadila jer dr nije smatrao da treba. Petak imam pregled i nadam se da ću vidjeti srčeko kako kuca
..sve koje ste u strepnji, strahu i panici zbog pregleda..suosjećam 😬
👩 33
👱🏻♂️ 36
💔💔
💗💗💙💗💙
Mene baš čudi kako mi nalazi krvi još nisu došli na portal zdravlja. Ujutro zovem gin. Cijeli dan gledam oće, neće
28.12. ❤️ It's a girl 💞🌸
Mene baš čudi kako mi nalazi krvi još nisu došli na portal zdravlja. Ujutro zovem gin. Cijeli dan gledam oće, neće
Meni su kroz 24h tek bili na portalu zdravlja
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
I ja sam jucer bila na vadenju krvi, kontrolno za stitnjacu i isto mi nema nalaza na portalu, ali javila mi je gin mailom da je nalaz uredan pa vjerojatno onda steka Portal zdravlja😅
Mare sretan rođendan tvome djecaku, zelim mu od srca sve najljepse 🙂
Sjecam se da sam danima pred Klarin rockas ronila suze, nisam mogla vjerovati da nam je tako brzo prosla godina 🥰
👩 28
👨🦰33
2022 girl ❤️
15.09.2023 +
Hej cure, ja bome imam kaj čitati dok dodem na forum 🙈 inače kako sam hellobaby u mučninama, sve mogu jesti, ali čim pojedem mi je tako zlo i cijelo vrijeme tak. Ono pijem minimalno tekućine jer jednostavno ne mogu. Ujutro imam vađenje krvi, umor me sve više lovi, teško mi je ujutro ustati iz kreveta +moja anksioznost od prije i sve ovo sad blago rečeno kaos🥺
👩🦰 28g
🧔33g
06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀
22. 9.'23 👼💔
❤️25.06.2024👶❤️
Dobrodošla Martina!
Ja se još nisam ni naručila na prvi pregled jer sam u prethodnim trudnoćama išla ranije i nije se vidjelo što je trebalo pa sam bila u strahu. Nazvat ću tek idući utorak i naručiti se kada će biti 6 tjedana.
'21. 💙
'24. 💛
Mare, utješi me da su stale s ulaskom u 13.tjedan? Meni su prestale pa se vratile, popodne bude užas. Pa dokad ?!?
*
Nisam baš puno pisala, iskreno, trudila sam se i ne čitati puno iako pokleknem pa pročitam. Nekako ti svi vaši strahovi predu na mene da sam se dovela do toga da čitam o missed ab i slično i umišljam simptome.
Iskreno mi je žao zbog cura koje su to sad prošle, tugujem s vama ☹️
Meni je s prvim ko rukom odneseno u 13 tj…
Sad cu vidjet…danas sam imala blagu mucninu i jucer ….po njihivom sam sad u 13 tj svakako ti javim😁😁😁😅
Freya nekako sam odpocetka misla da je curka jer mi je sve bilo drugacije… mozda je samo drugaciji djecak iako po zeljama htjrli bi curku jer muz ima seku a ja brata 😊 iako moj brat sad ima 2 decka😊 … tako da sve je moguce mislim da bi na sljedecem pregledu mogla saznati😁
Martina dobrodosla😍😍😍
I ja mislim da je dečko ovaj put jer mi je s njom prestalo u desetom.
*
Ma Martina, do mene je više. Užasno sam anksiozna, 200 puta više nego prošli put jer mi suprug odlazi i vraća se tek u svibnju. Činjenica da ću biti sama i onaj strah kako ću sama sve ako se nešto dogodi me paralizira. Čekam pregled za 10 dana da se smirim. Hvala ti 😚
Marta, i ja sam se mucila jedno vrijeme s anksioznoscu i psiholog mi je puno pomogao. Jel ides negdje na razgovor? Ja sam imala inace problema sa hipohondrijom, zdravstvenom anksioznoscu i trudnoca je obicno plodno tlo da se takve stvari jos vise razbuktaju.
Neverland, sigurno ti nece biti lako ali vjerujem da ce se isplatiti sve na kraju...bar sebe tako tjesim. Moj muz radi po cijele dane, skoro ti na isto dodje🤦♀️
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Cure,jel neka od vas mozda bila u Vinogradskoj na komibiniranom probiru?
Sortiraj odgovore
Najstariji