Jutro svim curama a nove nam dobro dosle😍😍😍🤗🤗🤗🤗🤗🤗
Za 20 min krecem na pregled…. 😊javim se kako je proslo…u 7 :00sam prva a vani lije da sam se jedva digla iz kreveta
Sretan rođendan tvom sinčiću 🎂
👩 33
👱🏻♂️ 36
💔💔
💗💗💙💗💙
Jutro svima,
Nove cure, dobrodošle. Neka imam i ja društva kada se ove ispred mene 8-13 nedelja izrađaju 😁 Iako, L sam rodila prirodno u 35-oj nedelju, možda i požurim.
Srećno na pregledima, ko sve ide. ❤️
Moj sljedeći je 01.12. gdje bi se trebalo sve vidjeti napokon.
1. Missed ab
2. Izvanmaterična
3. 🩷 2018 (heparinska trudnica)
Jutro svima,
Nove cure, dobrodošle. Neka imam i ja društva kada se ove ispred mene 8-13 nedelja izrađaju 😁 Iako, L sam rodila prirodno u 35-oj nedelju, možda i požurim.
Srećno na pregledima, ko sve ide. ❤️
Moj sljedeći je 01.12. gdje bi se trebalo sve vidjeti napokon.
Nisam ni ja puno ispred tebe 🙋♀️
👩 33
👱🏻♂️ 36
💔💔
💗💗💙💗💙
Mareee, sretno na pregledu :)
Nove cure. čestitam i dobrodosle :)
Baš mi je lijeno ovo jutro, kisa pada kao iz kabla, dobro da ne trebam nikuda ici :D
Jutro svima 🥰
Mushi dobro došla 🥰
Korni tebe mi je posebno drago vidjeti na ovoj temi ❤️🥰
Hellobaby znam da je utorak 😅 Ali prenatalni radim na drugom mjestu jer moj ginekolog nema Veritas, a to ću u ponedjeljak. Iako kad malo bolje razmislim, možda da pričekam pregled, pa nakon pregleda napravim test. To bi bilo pametnije..
Mare čekamo vijesti s pregleda 😊🍀
👱🏻♂️42👩🏼 34 ➡️ 👧🏼🩷 2011. g.
08/23 ➡️ Micro Tese Istanbul, dr. Emre Bakircioglu ✅️
Aspiracija - 13 🥚 ➡️ oplođeno 10 ➡️ 5 blastica
03.10.- FET 2 🐧🐧➡️ + na testiću 5 dpt 💕
Beta - 9 dpt ➡️ 113/ 11 dpt ➡️ 254/ 13 dpt ➡️ 555
27.10. Kucaju 2 srca ❤️❤️
Veritas ✅️
17.5.2024. stigli dječaci M&M 🩵🩵
Jutro cure, bas sam sad sve pročitala i kao prvo zao mi je za loše vijesti cure 😭😭 nažalost prošla sam i jedno i drugo, prvi put da kasni 2 tj, nadala sam se dobrom, ali nije dobro zatvorilo, drugi put krvarila i dr govorio da misli da će biti dobro, ali znala sam čim jako krvarim, a nema hematoma to je gotovo 🥺 želim vam da budete jake i da se brzo vratite nazad ❤️ ja sam ostala trudna odma, nisam imala ni menstruaciju nakon spontanog 🤞
Jučer mi sestrična spojila jednu infuziju, umorna sam užasno ove dane, prije posla sam povraćala da me grlo peklo naredna 3 sata.. Dovučem se s posla i onda ležim na kauču i ne mogu nikud dok nejdem spavati.. Užas evo kiša lije, dobro da mala još spava pa ležim🥺 sutra ujutro idem na to vađenje krvi pa da i to riješim 😵
👩🦰 28g
🧔33g
06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀
22. 9.'23 👼💔
❤️25.06.2024👶❤️
Evo me curke morala sam prvo slavljeniku rijesit dorucak🤣🤣😍
Sve je super s bebom po njima sam 12+1 a po sebi sam 12 tocno😁😁😁dobila vaginalete zbog pojacanog iscjetka ...i uputnicu za kombinirani probir...i novi pregled mi je zakazan 19.12😊😊😊... i spavala je beba😊😊😊 kaze ginekologica vidi me pavam😁
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Nove cure, dobro nam dosle❤️ bas nas je sada dosta😊
Mareeee , super na pregledu..sretan rodjendan sinu❤️❤️🥰✨️✨️
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Sortiraj odgovore
Najstariji