Ja još uvijek čekam na svoje rezultate Panorame. 🙈 Zvala sam danas neki kontakt broj, kaže lik da vidi da je zaprimljeno u labosu i da je u obradi, trebalo bi najkasnije do petka stići. A ja sam bila skroz uvjerena da će doći prošlu subotu ili nedjelju, muka mi je svaki dodatni dan čekanja 😩
Jedno tehničko pitanje - uspijeva li nekome imati razmak među redovima u postovima, i kako? 😄 Čini mi se da sam neki dan vidjela u nekom postu i puno mi je preglednije tako, ali koliko god ja svaki put stavila razmak, uvijek prilikom objave jednostavno nestane...
👱🏻♀️ 35 👱🏻♂️ 40 👧 4
04/23 - vanmaternična trudnoća, odstranjen jajovod
20.6. stigao braco ❤️
Joj cure, oce meni pliz netko pomoc kako se stavi ovaj tracker? Znaci imam napravljeno, drzim i kopiram i onda mi dodje samo link, a ne slika🫠
Ni ja ne uspijevam da postavim 🤣
Ustvari evo ga 🤣
Kaaak si uspjela?🥹
Kao sto je neko vec napisao, kopiras drugi link. Ides na svoj profil, tamo vidis da pise forum gdje imas da dodas nadimak i potpis. Pa klik na onu olovku na desnoj strani i tek onda zalijepis link u dio gdje pise potpis.... Ne znam da li je neophodno ali sam upisala nesto bezveze u odjeljak za nadimak...
Ja još uvijek čekam na svoje rezultate Panorame. 🙈 Zvala sam danas neki kontakt broj, kaže lik da vidi da je zaprimljeno u labosu i da je u obradi, trebalo bi najkasnije do petka stići. A ja sam bila skroz uvjerena da će doći prošlu subotu ili nedjelju, muka mi je svaki dodatni dan čekanja 😩
Jedno tehničko pitanje - uspijeva li nekome imati razmak među redovima u postovima, i kako? 😄 Čini mi se da sam neki dan vidjela u nekom postu i puno mi je preglednije tako, ali koliko god ja svaki put stavila razmak, uvijek prilikom objave jednostavno nestane…
Joj ne mogu vjerovati da toliko dugo čekaš.. Nadam se da će već danas stići 🤞🍀
.
Ja stavim točkicu ako želim razmak jer ne volim kad je sve zbrčkano 🤣🙈
👱🏻♂️42👩🏼 34 ➡️ 👧🏼🩷 2011. g.
08/23 ➡️ Micro Tese Istanbul, dr. Emre Bakircioglu ✅️
Aspiracija - 13 🥚 ➡️ oplođeno 10 ➡️ 5 blastica
03.10.- FET 2 🐧🐧➡️ + na testiću 5 dpt 💕
Beta - 9 dpt ➡️ 113/ 11 dpt ➡️ 254/ 13 dpt ➡️ 555
27.10. Kucaju 2 srca ❤️❤️
Veritas ✅️
17.5.2024. stigli dječaci M&M 🩵🩵
Jedno tehničko pitanje - uspijeva li nekome imati razmak među redovima u postovima, i kako? 😄 Čini mi se da sam neki dan vidjela u nekom postu i puno mi je preglednije tako, ali koliko god ja svaki put stavila razmak, uvijek prilikom objave jednostavno nestane…
Baš me zanimalo je li tvoj nalaz stigao... Ja čekam nalaz Niftya, pa sam maloprije zvala doktoricu, ali još uvijek ga nisu dobili... Nadajmo se da će stići do kraja tjedna ☺️
38 👩🏼❤️👨🏻 44
8./2023. biokemijska
17.2. 2024. M 🩷🪽
10./2024. Missed ab
Kariogram ➡️ PGT 🧬
UZ Brussel⌛
1712itm@gmail.com
Hvala curke 🩷
Mare cestitam na dobrom pregledu 🥳
Ja nisam radila taj kombinirani probir tj na zadnja 2 ultrazvuka su mi mjerili nuhalni i nosna kost je bila ok ali nisam vadila krv za tu analizu i sad me bas nesto strah mozda sam trebala a vec je kasno za to 😕
09.09.2023 ➕❤️
03.05.2024 👶🏻🥳💞
Hvala curke 🩷
Marecestitam na dobrom pregledu 🥳
Ja nisam radila taj kombinirani probir tj na zadnja 2 ultrazvuka su mi mjerili nuhalni i nosna kost je bila ok ali nisam vadila krv za tu analizu i sad me bas nesto strah mozda sam trebala a vec je kasno za to 😕
Za nifty ti piše da se može napraviti od 10.tjedna pa sve do poroda... Ne znam što je s ostalim testovima
38 👩🏼❤️👨🏻 44
8./2023. biokemijska
17.2. 2024. M 🩷🪽
10./2024. Missed ab
Kariogram ➡️ PGT 🧬
UZ Brussel⌛
1712itm@gmail.com
Ja sam isto A+ grupa 🙈
Imam uzasnih problema sa spavanjem zadnjih tjedan dana. Prvo me probude odvratne mucnjne i onda me krene tako jako bolit zeludac , tj kiselina da jedem u 3ujutro tipa bananu samo da me zeludac prestane muciti. Jel se nekome ovo dogadja? Onda ne mgu zaspat jos bar sat 😅 i ne mgu vise ni na trbuhu spavat jer me cice bole nenormalno
Da da meni pa pisala sam pocne oko 2 i boli zeludac i mucnina uzas
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Danas je slavlje iliti ukazanje gospe od zdravlja 😊😊😊mali se rodio bas na poseban dan...i dod danas nije bio bubini...😊😊😊
Isla sam s malim na kombinirani u petrovu zadnji puta ali ovog outa planiram u vinogradsku...iz razkoga sto inaju bolji uzv ... u petrovoj je ja mislim 1D🤣🤣🤣strasno ... tako da preporuka za vinogradsku... vadimo krv i uzv ...ugl ako idete uzmite si nesto hrane sa sobom zna bit guzva...
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Evo da se javim, bila na pregledu, sve je dobro, panicarila bzvz 😅 ultrazvuk mjeri 8+6. Sljedeci pregled 5.12. Onda cemo se dogovoriti za prenatalni test, svakako mi je preporucila i gin da ga napravim s obzirom na 2 spontana. Ali idemo polako 🥰
Sortiraj odgovore
Najstariji