Žene, pozdravljam vas! S vjerom se uključujem u ljetne bebe 🙏🏻
Od plusića je prošlo tjedan dana. Ginekologinja nije bila u ordinaciji do jučer, zamjenska je rekla da dođem samo ako je hitno. Moja gin naručila me za 1.12. Nije me poslala raditi betu. Aplikacija kaže: 5 tjedana i 6 dana. Imam duži ciklus, ovulacija je bila 21. dan, tako da ja sama sebi brojim da će sutra biti pravih 4 tjedna trudoće.
I molim se i nadam da je sve dobro. 😊
👰 1991.
PCOS; ciklusi: 26-35 / AMH: 26,3 /
15.11.23.➕
1.12. 6+1 srčeko kuca ❤️
Mare, utješi me da su stale s ulaskom u 13.tjedan? Meni su prestale pa se vratile, popodne bude užas. Pa dokad ?!?
*
Nisam baš puno pisala, iskreno, trudila sam se i ne čitati puno iako pokleknem pa pročitam. Nekako ti svi vaši strahovi predu na mene da sam se dovela do toga da čitam o missed ab i slično i umišljam simptome.
Iskreno mi je žao zbog cura koje su to sad prošle, tugujem s vama ☹️
Ja onu malu kratku na kapsulu iz aparata, tursku sam skroz izbacila a pila sam je obavezno ujutro jaku u velikoj salici. A dobro, mirujem pa me to malo zivcira jer nisam navikla ali kada se sjetim da mi je dg abortus imminens odem leći
Kako si ti Hello?
Mare, mozda je onda curica
Meni je cak vecina frendica rekla da su imale mucnine do cca 15tjedna, pa se trudim okrenut ovako zenama koje su prestale povracati sa 10,12tjedana jer mi je tako lakse😅
Zao mi je Neverland ako smo te isprepadale, vec si prakticki dogurala u sigurne tjedne msm da ti mozes biti vec opustena 🫂
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Mare, utješi me da su stale s ulaskom u 13.tjedan? Meni su prestale pa se vratile, popodne bude užas. Pa dokad ?!?
*
Nisam baš puno pisala, iskreno, trudila sam se i ne čitati puno iako pokleknem pa pročitam. Nekako ti svi vaši strahovi predu na mene da sam se dovela do toga da čitam o missed ab i slično i umišljam simptome.
Iskreno mi je žao zbog cura koje su to sad prošle, tugujem s vama ☹️
Meni je s prvim ko rukom odneseno u 13 tj...
Sad cu vidjet...danas sam imala blagu mucninu i jucer ....po njihivom sam sad u 13 tj svakako ti javim😁😁😁😅
Freya nekako sam odpocetka misla da je curka jer mi je sve bilo drugacije... mozda je samo drugaciji djecak iako po zeljama htjrli bi curku jer muz ima seku a ja brata 😊 iako moj brat sad ima 2 decka😊 ... tako da sve je moguce mislim da bi na sljedecem pregledu mogla saznati😁
Martina dobrodosla😍😍😍
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Hellobaby, fizicki lose, danas slabo jedem i povracam. Psihicki sam jako nervozna jer je preglwd sutra. Kako si ti?
Mare., iel znaci da je mucnina prestala sa 12tjedana onda kod tebe?🙈
Tako je s prvim mi je stala krajem 12 tj ... a sad je jos imam kad stane javim vam🤣🤣🤣
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Od plusića je prošlo tjedan dana. Ginekologinja nije bila u ordinaciji do jučer, zamjenska je rekla da dođem samo ako je hitno. Moja gin naručila me za 1.12. Nije me poslala raditi betu. Aplikacija kaže: 5 tjedana i 6 dana. Imam duži ciklus, ovulacija je bila 21. dan, tako da ja sama sebi brojim da će sutra biti pravih 4 tjedna trudoće.
Dobrodosla 💙
Zelim ti predivnu i mirnu trudnocu ☺️
09.09.2023 ➕❤️
03.05.2024 👶🏻🥳💞
Imam neka banalna pitanja 😁
U kojem ste tjednu radile prvi uzv?
Koje simptome ste imale u petom/šestom tjednu?
Kada su krenule mučnine?
Je li neka od vas uzela onaj dnevnik koji trudnice dobiju u DM-u?
👰 1991.
PCOS; ciklusi: 26-35 / AMH: 26,3 /
15.11.23.➕
1.12. 6+1 srčeko kuca ❤️
Dobrodosla Martina :)
Imam neka banalna pitanja 😁
U kojem ste tjednu radile prvi uzv?
Koje simptome ste imale u petom/šestom tjednu?
Kada su krenule mučnine?
Je li neka od vas uzela onaj dnevnik koji trudnice dobiju u DM-u?
Dobro nam dosla❤️
Mucnine su mi krenule vec u 5.tjednu i cice bolne. Nesanica mozda prije tjedan dana.
Prvi uzv ja sam imala sa 4tjedna al samo jer imam jedan jajovod pa da se potvrdi unutarmatericna. Tu cure vecinom idu sa 6,7tjedana. Ako ti je.bila kasnija O, bolje jos kasnije jer mozda neces vidjeti sve pa ces se bezvz uspaniciti :)
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Sortiraj odgovore
Najstariji