Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Martina1931
    20. Studeni 2023. 15:31

Teich, jako mi je zao....drzi se❤️ nadam se da ces nam se vratiti brzo svakako 
    Reserved, isto bas mi je zao🙁 nisam uopce pametna kakav savjet da ti dam evo...
    Drzite se ❤️

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

ITM
    20. Studeni 2023. 15:36

bopsich

Teichtako mi je žao 😔 Ne znam što bih ti pametno rekla, osim drži se i nadam se da ćeš što prije nazad na temu ❤️🙏🍀
    Resereved žao mi je što moraš to prolaziti. Ja sam isto imala problem s obilnim krvarenjem prije par tjedana i sve je dobro prošlo. Nadam se da će i kod tebe 🙏❤️🍀
    ..
    Trebam jedan savjet, moj pregled je 28.11. kod ginekologa koji će mi dalje voditi trudnoću. Ali još uvijek nisam otkazala termin u srijedu koji imam kod ginekologinje kod koje sam inače išla prije trudnoće i prvi put sad kad sam ostala trudna. Dugo sam vagala kod koga ću voditi trudnoću, oboje su su privatnici, ali doktor za kojeg sam se odlučila radi i u bolnici i poznanik je s mojim mužem i tatom, kad je bilo krvarenje pomogao mi je i primio me, i tako sam se na kraju odlučila za njega. E sad, nakon ovog mog monologa 🤣, mislite li da je previše da odem na oba pregleda? 5 dana razmaka.. 🤷‍♀️ Nekako mi je daleko čekati sljedeći tjedan 🙈

Ja bih na tvom mjestu išla samo kod doktora kod kojeg si odlučila voditi trudnoću jer koliko me moja ginekologinja uputila nije baš dobro da je pregled prečesto, a mislim da je 5 dana razmaka premalo... 

Razumijem da ti je svaki dan čekanja previše, svaki dan brojim koliko još do pregleda i borim se sa samom sobom 😂

38 👩🏼‍❤️‍👨🏻 44
    8./2023. biokemijska
    17.2. 2024. M 🩷🪽
    10./2024. Missed ab
    Kariogram ➡️ PGT 🧬
    UZ Brussel⌛
    1712itm@gmail.com

• Dalmatinka_u_zg
    20. Studeni 2023. 15:42

ITM

bopsich

Teichtako mi je žao 😔 Ne znam što bih ti pametno rekla, osim drži se i nadam se da ćeš što prije nazad na temu ❤️🙏🍀
    Resereved žao mi je što moraš to prolaziti. Ja sam isto imala problem s obilnim krvarenjem prije par tjedana i sve je dobro prošlo. Nadam se da će i kod tebe 🙏❤️🍀
    ..
    Trebam jedan savjet, moj pregled je 28.11. kod ginekologa koji će mi dalje voditi trudnoću. Ali još uvijek nisam otkazala termin u srijedu koji imam kod ginekologinje kod koje sam inače išla prije trudnoće i prvi put sad kad sam ostala trudna. Dugo sam vagala kod koga ću voditi trudnoću, oboje su su privatnici, ali doktor za kojeg sam se odlučila radi i u bolnici i poznanik je s mojim mužem i tatom, kad je bilo krvarenje pomogao mi je i primio me, i tako sam se na kraju odlučila za njega. E sad, nakon ovog mog monologa 🤣, mislite li da je previše da odem na oba pregleda? 5 dana razmaka.. 🤷‍♀️ Nekako mi je daleko čekati sljedeći tjedan 🙈

Ja bih na tvom mjestu išla samo kod doktora kod kojeg si odlučila voditi trudnoću jer koliko me moja ginekologinja uputila nije baš dobro da je pregled prečesto, a mislim da je 5 dana razmaka premalo…

Razumijem da ti je svaki dan čekanja previše, svaki dan brojim koliko još do pregleda i borim se sa samom sobom 😂

Da i meni je moja ginekologica rekla da nije dobro precesto imati preglede...iako bi ja najradije isla jednom tjedno 😅 i jedva izdrzavam do pregleda🫣
    Tako da bih i ja savjetovala da odes samo na taj kod dr.koji ce tj voditi trudnocu,a znam da je teskooo cekanje 

• mare0722
    20. Studeni 2023. 15:43

Cure baš mi je žao😭😭 nemam riječi utjehe, držite se😥🫶

👩 28
    👨‍🦰33
    2022 girl ❤️
    15.09.2023 +

• Freya1
    20. Studeni 2023. 15:50

Teich ne znam sto da kazem.... strasno mi je zao... drzi se i nadam se da ces nam se ubrzo javiti 

Reserved zar nema na Korculi nikakav dom zdravlja ili bolnica, odnosno laboratorij? Pretrage se mogu napraviti uz placanje. Ginekolog je koma, stvarno ima glupe izjave 

Mareeeee3112
    20. Studeni 2023. 15:52

Bok cure bome sam se nacitala 
    Teich jako mi je zao drzi se 😕generalno sranje
    Ja danas imam blagu mucninu ali jako blagu...napuhnuta sam i pisam svakih 15 min ... neznam od kud to izlazi ali mislim da cu instalirat negdje wc koji je na kotacice🤣🤣🤣🤣prestrasno...
    Meni je pregled sutra i uzasavam se

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Martina1931
    20. Studeni 2023. 15:58

Da. Taman sam mislila pitati, valjda bi na cijeloj Korculi trebao biti negdje labos koji radi betu ili? Nije to bas mali otok
    Bas mi je neopisivo zao evo, reserved nadam se da je u pitanju neki hematomcic samo 🫂

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

Mareeeee3112
    20. Studeni 2023. 16:20

Simptomi:glavobolja... mala mucnina ..tamne bradavice... i jako mi krvari zubno meso ... 
    Jako me strah sutra pregleda nadam se da je sve ok sutra mi je mom sinu prvi rodendan i tocno sam sutra 12 tj trudna ...bas se nadam da je sve ok.. 

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

• Hulala18
    20. Studeni 2023. 16:47

Teich,
    Jako mi je žao, ne znam ni šta da napišem, osim da razumijem u potpunosti i da vjerujem i želim da se uskoro ostvari jedna dosadna trudnoća 🙏
    Reserved,
    Ako ima lab, ja bih otišla uraditi betu na svoju ruku. I ja sam tako, privatno, nije mi se dalo zezati sa državnom laboratorijom, jednostavnije ovako. Nadam se da staje, u svakom slučaju 🙏

Kod mene sve ok, mislim pregledao me 2 minuta, da potvrdi gestacijski mešak i tu je.  Kontrola za 11 dana, nadam se da će do tada biti plod sa otkucajima.
    Sad ganjam da mi uključe injekcije. Sa L sam oko 7. nedelje. Biće do tad i sada. 

Ali me prepalo što je i prošli put i sada, spomenuo Douglas i slobodnu tečnost, to jest rekao je da je nema, da mi je samo zapaljena maternica i da tako izgleda. Tako reče doktoru kraj sebe. 
    A ja sam imala abnormalno obilne cikluse zadnja tri mjeseca što sam pridavala stresu od operacije djeteta, i sad razmišljam da ipak tu ima nešto možda povezano sa tim, a on misli da nema. Moj mozak! 🤣

1. Missed ab
    2. Izvanmaterična
    3. 🩷 2018 (heparinska trudnica)

• Hulala18
    20. Studeni 2023. 16:48

Zavaljena/zabačena maternica* 🤣

1. Missed ab
    2. Izvanmaterična
    3. 🩷 2018 (heparinska trudnica)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.