Da, baš sam ga maloproje naručila. Odlučila sam se za Veritas jer jedini pokriva sve u blizanackoj trudnoći. Samo spol ne možemo znati osim ako su obe curice.. Jer on otkriva prisutnost y kromosoma ako ga ima, ali to može značiti i da su oba dečka, ili da je samo jedan. A ako nema y, onda je jasno da su obe curice 😊
Uglavnom, u sljedeći ponedjeljak ću napraviti test, tada ću biti 10+3 i nadam se da ću rezultate dobiti do kraja tjedna..
👱🏻♂️42👩🏼 34 ➡️ 👧🏼🩷 2011. g.
08/23 ➡️ Micro Tese Istanbul, dr. Emre Bakircioglu ✅️
Aspiracija - 13 🥚 ➡️ oplođeno 10 ➡️ 5 blastica
03.10.- FET 2 🐧🐧➡️ + na testiću 5 dpt 💕
Beta - 9 dpt ➡️ 113/ 11 dpt ➡️ 254/ 13 dpt ➡️ 555
27.10. Kucaju 2 srca ❤️❤️
Veritas ✅️
17.5.2024. stigli dječaci M&M 🩵🩵
Teich i Reserved jako mi je žao! Želim vam puno snage, beba će doći vjerujete! Prošla sam i sama isto. 😔
'21. 💙
'24. 💛
Kakva je fora to s cicama...nisam uspjela skuzit...kakav je mit ?😁😁😁da pogledam i ja te cice u ogledalu🤣
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Buduci da ja ne radim i doma lezim, pa imam vremena istrazivati svasta nesto😂 bas sam nasla jedno istrazivanje americko iz 2020.god o trudnickim mucninama i spolu bebe. Kako je uvijek bio mit da kod jacih mucnina je curica...ugl ovo istrazivanje je to potvrdilo cak🙈 fakat je uglavnom u tom ispitivanju obuhvacen veci broi trudnica i znacajno je vise bilo curica u trudnocama sa izrazenim mucninama. Naravno nista nije 100%, govori se samo o vjerovatnoci ali evo...zanimljivo bas😆
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Bas cemo vidjeti...iako mi je svejedno stalno imam neki osjecaj da je curica 🤗Ja sam se rano ponadala kak nisam imala cijeli dan mucnine. evo lezim vec pola sata i udara na najjace 😏
Manuu preslatko 😍🥰♥️
Maree sretno sutra. Bit ce sve odlicno 💗
Ciklusi 28-30 dana
12.10. Imamo ➕ ❤️
28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
20.12. Nifty ✔️ 💙
29 👩🏽❤️👨🏽 29
Buduci da ja ne radim i doma lezim, pa imam vremena istrazivati svasta nesto😂 bas sam nasla jedno istrazivanje americko iz 2020.god o trudnickim mucninama i spolu bebe. Kako je uvijek bio mit da kod jacih mucnina je curica…ugl ovo istrazivanje je to potvrdilo cak🙈 fakat je uglavnom u tom ispitivanju obuhvacen veci broi trudnica i znacajno je vise bilo curica u trudnocama sa izrazenim mucninama. Naravno nista nije 100%, govori se samo o vjerovatnoci ali evo…zanimljivo bas😆
To sam i ja citala🤣🤣🤣ja sam odmah rekla da nosin curicu a sta se simptoma tice jace mi je nego u prvoj trudnoci😁😁😁vidjet cemo za koji tjedan dal me intuicija ovog puta vara ili sam opet tocna😁
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Joj cure, oce meni pliz netko pomoc kako se stavi ovaj tracker? Znaci imam napravljeno, drzim i kopiram i onda mi dodje samo link, a ne slika🫠
👩🏼27, blagi pcos
👱🏼♂️28, oligoastenozoospermia
16.11.’23. ➕
Buduci da ja ne radim i doma lezim, pa imam vremena istrazivati svasta nesto😂 bas sam nasla jedno istrazivanje americko iz 2020.god o trudnickim mucninama i spolu bebe. Kako je uvijek bio mit da kod jacih mucnina je curica…ugl ovo istrazivanje je to potvrdilo cak🙈 fakat je uglavnom u tom ispitivanju obuhvacen veci broi trudnica i znacajno je vise bilo curica u trudnocama sa izrazenim mucninama. Naravno nista nije 100%, govori se samo o vjerovatnoci ali evo…zanimljivo bas😆
To sam i ja citala🤣🤣🤣ja sam odmah rekla da nosin curicu a sta se simptoma tice jace mi je nego u prvoj trudnoci😁😁😁vidjet cemo za koji tjedan dal me intuicija ovog puta vara ili sam opet tocna😁
Meni je od danas bas bas pocelo biti mucno.🙁
👩🏼27, blagi pcos
👱🏼♂️28, oligoastenozoospermia
16.11.’23. ➕
Pozdrav cure ,pridružujem se ,prošli tjedan sam saznala za trudnoću. Išćekujem prvi pregled 7.12. Ovo mi je druga trudnoća,imam bebu od 10 mj..
Pozdrav cure ,pridružujem se ,prošli tjedan sam saznala za trudnoću. Išćekujem prvi pregled 7.12. Ovo mi je druga trudnoća,imam bebu od 10 mj..
Dobrodosla ♥️
Ciklusi 28-30 dana
12.10. Imamo ➕ ❤️
28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
20.12. Nifty ✔️ 💙
29 👩🏽❤️👨🏽 29
Sortiraj odgovore
Najstariji