Pozdrav svima 😁
Evo jos jednog panicara 😅 trenutno sam 8+3, na zadnjem pregledu sve je bilo uredno, culi smo otkucaje. Sljedeci pregled je u petak koji ne mogu docekati jer su mi prestale mucnine koje sam imala zadnjih 10 dana i grudi me ne bole, i dalje su velike i napuhnute. Osjecam povremeno zatezanje u trbuhu, bijeli iscjedak i umor ali me brine taj prestanak bolnih grudi i mucnina 😩
Bitno je da su velike i napuhnute jos 😜, ti simptomi dolaze i odlaze ☺️ kad sam ja imala spontani automatski su mi nakon pocetka bolova i krvarenja ispuhale al bas doslovno isti dan i sutra dan vec bile stare. Ti ostali simptomi su isto super, ne brigaj 🥰
Nadam se, ovo je bas za poluditi na dane 😂
Ma joj, mi nismo nikome govorili..zadnji puta smo svima, pa nisam mogla podnijeti one poglede sazaljenja i price sve. Bas smo se opekli, i svasta.prosli jer smo rekli samo prijateljima i nasim roditeljima a na kraju svi zivi i nezivi saznali😐
Sto se pregleda tice, kazwm fkt se trudim to kontrolirati ali misli mi tako odu u pogresnu stranu pa se rasplacem sta ako opet budem morala prolaziti isto, nemam snage za to, hocu li ikada moci biti mama uopce isl. A bas sam bila super do unazad 2 dana po tom pitanju. Pa se krenem tjestiti postotcima i statistikom, ma bas sam luda
Da, kud prolazis kroz more osjećaja još se treba nositi i s drugim ljudima.
Znam da je tesko kontrolirati takve misli, posebno kada si prosla kroz tesku situaciju. Mislim da je to normalno samo pokusaj se na neki nacin opustiti kada te stisnu takve misli... uzmi knjigu, pomoli se, radi sto god tvoje srce cini laksim..
Biti ces mama, predivna mama
Manu dobro je znati da nas ima još s nekim čudnim snovima 😅 Vezano za jednu cicu veću od druge, baš smo se mama i ja jučer nešto zezale vezano za predviđanje spola, pa je negdje našla da ako je lijeva veća od desna, znači da je curica 😂🤣 Kod tebe je obrnuto, pa onda možda znači da je dečko 🤷♀️😂
..
A što se tiče strahova, mislim da su kod svih prisutni. Manje ili više. Vjerujem da oni koji su već imali loša iskustva još više strahuju. Ali sigurna sam da će sve biti dobro, bilo bi čudno da nas bar malo nije strah.
👱🏻♂️42👩🏼 34 ➡️ 👧🏼🩷 2011. g.
08/23 ➡️ Micro Tese Istanbul, dr. Emre Bakircioglu ✅️
Aspiracija - 13 🥚 ➡️ oplođeno 10 ➡️ 5 blastica
03.10.- FET 2 🐧🐧➡️ + na testiću 5 dpt 💕
Beta - 9 dpt ➡️ 113/ 11 dpt ➡️ 254/ 13 dpt ➡️ 555
27.10. Kucaju 2 srca ❤️❤️
Veritas ✅️
17.5.2024. stigli dječaci M&M 🩵🩵
Hvala cure🩷
Idem malo do Manga, krenuo black friday..best secret sam vec iscijedila😂 moje terapije hahaah
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Netko sutra ima pregled curke? Ak da. Sretnoouou🩷🫂
Ja kroz par sati 🥺
Kukavica se prepala i razmišljam koliko me tih prepasti čeka, gdje jul mjesec 🤣🤣
Ali jeste lakše kad se malo odmakne, osjetiš bebu, iako se moji problemi i sa prvim spontanim i sa curicom vežu za drugi dio trudnoće. Ja kontra. A prvi dio osjetljiv za sve, drugi dio za mene. I eto, čitava trudnoća u grču 😵💫😁
Ali neću crniti puno, iako mislim kad me majka rodila, da je bilo pomračenje sunca, koliko ja crnim 🤣🤣
Martina, uživaj u shopping-u, opusti se 🛒
1. Missed ab
2. Izvanmaterična
3. 🩷 2018 (heparinska trudnica)
Ej cure 🤗
Evo i mene, jedva stignem procitati, bas su nam dani ispunjeni od jutra do veceri, kad navecer legnem u krevet a imam 70% baterije znam da mobitel nisam ni drzala u ruci🤣
Sretno svima na pregledima ovaj tjedan🥰 zelim nam samo lijepe vijesti🤞
Sad malo da se kao padobranac ubacim, ja sam obavezno probavala tu trudnicku odjecu, nesto bih uzimala isto M broj a nesto L, sjecam se da sam pred porod hodala po kuci u muzevoj robi jer sam jedino u to stala🤣 Super su mi bile one najlonke deblje za trudnice iz Lidla, ne stezu za trbuh i bas su udobne pa sad isto cekam da budu u letku, ma da sam si narucila iz h&m-a neke njihove pa cemo vidjeti 🙂
Vidjela sam da ste pisale o testovima za trudnocu, ja sam piskila one iz dm-a, first sign i evo jos mi se vidi lijepa crtica a proslo je 2 godine od kad sam ostala trudna s malom.
Ja nestrpljivo cekam da pocnem osjecati bebu, to mi je bas i s Klarom pruzalo neki mir, kad sam zabrinuta pojedem si slatkoga legnem na lijevi bok i cekam da me pukne🤣 pa mogu dalje hehe
👩 28
👨🦰33
2022 girl ❤️
15.09.2023 +
I da, Martina, zaboravih ti napisati, da te u potpunosti razumijem.
Iste misli sam imala, i to u rasponu 6 godina.
Da li ću ja ikad biti mama?
I evo ga, jesam ❤️ Tako ćeš i ti biti. I tako su i meni govorile druge mame koje su prošle kroz svašta, kao ja tebi sad ❤️
Ali kad god ja samo pomislim u glavi svojoj dok je gledam "koliko je tebe mama željela", meni se oči pune suzama 🥺 5 godina prošlo, nervira me 50% dana razmažena i ljuta kakva je 🤣 ali džaba, godine te tuge su ostavile ožiljak neki u meni i to je nešto duboko, podsvjesno, kao da sa tim riječima probudim neku traumu, čak me fascinira nekad u smislu istraživanja ljudske psihe 🤣
Još da napomenem da sam tip što godišnje plače jednom ili nijednom. Nisam laka na suzama i što me potrese, teško da ću baš plakati.
Nekad pomislim da ovo drugo ne želim kao nju što sam, mislim želim, ali ne tom jačinom.
Eto, samo pokušajte ne razmaziti "rainbow" dijete, kao ja što sam. 🤣🤣🤣
1. Missed ab
2. Izvanmaterična
Ma joooj ova beba ce biti toliko razmazena da nije ni svjesna 😂 i toliko je jedva cekana i zeljena, msm da ce to biti neizbjezno hahah
Od sad ipak shoping online, ne mgu hodat po trgovinama umal sam se izrigala👌
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Ma joooj ova beba ce biti toliko razmazena da nije ni svjesna 😂 i toliko je jedva cekana i zeljena, msm da ce to biti neizbjezno hahah
Srećno 🤣🤣🤣❤️❤️
(znam sve i neka je ☺️)
Ja se odoh lagano spremati 🥵
1. Missed ab
2. Izvanmaterična
Srećno 🤣🤣🤣❤️❤️
(znam sve i neka je ☺️)
Ja se odoh lagano spremati 🥵
Sretnooooo, javi kako prodje🩷🤞
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Sortiraj odgovore
Najstariji