Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bopsich
    20. Studeni 2023. 09:52

marta96

Ja moram vaditi krvne nalaze do pregleda, ali dan prije moram očito paziti šta jedem jer je meni šećer uvijek oko 5.5 pa je to već problem u trudnoći 😵

Definitivno pripazi, meni je bio 5.5, pa se sad maltretiram s OGTT-om i GUK profilom.. 🙄 Nadam se da ćeš to izbjeći 🤞🍀

👱🏻‍♂️42👩🏼 34 ➡️ 👧🏼🩷 2011. g.
    08/23 ➡️ Micro Tese Istanbul, dr. Emre Bakircioglu ✅️
    Aspiracija - 13 🥚 ➡️ oplođeno 10 ➡️ 5 blastica
    03.10.- FET 2 🐧🐧➡️ + na testiću 5 dpt 💕
    Beta - 9 dpt ➡️ 113/ 11 dpt ➡️ 254/ 13 dpt ➡️ 555
    27.10. Kucaju 2 srca ❤️❤️
    Veritas ✅️
    17.5.2024. stigli dječaci M&M 🩵🩵

Martina1931
    20. Studeni 2023. 10:01

marta96

Ja moram vaditi krvne nalaze do pregleda, ali dan prije moram očito paziti šta jedem jer je meni šećer uvijek oko 5.5 pa je to već problem u trudnoći 😵

Marta, secer je nizi u trudnoci nego inace. Tako da , to sto inace imas 5,5 secer ne znaci nista pa ne brini
     Naravno, budi nataste kad budes vadila krv :)

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

• Freya1
    20. Studeni 2023. 10:10

Jutro cure. Ni ja danas nisam na poslu. 
    Cijelu noć nisam spavala nego evo od 07 do sada, imala sam neku nesanicu. Nadam se da je to izoliran slučaj :D 
    Pas je također bio budan cijelu noć pa smo jeli, nagovarala sam ga da spava i tako... veselo hahha
    Martina nisam bas stigla zapamtiti sve sto sam procitala odjednom kada nisam bila aktivna, jesu se povracanja smanjila?
    Teich sretno na pregledu :)
    Kako ste sve vi? Zelim vam divan dan 

Martina1931
    20. Studeni 2023. 10:21

Freya, mucnine su tu svakodnevno, a povracanja su sad na 1 max 3 puta dnevno. Tako da bih rekla da sam bolje, al nema dana da nisam povratila unazad skoro mjesec dana evo. 
    Da znam da ce sve biti ok, potpisala bih sve ovo  i 3 puta gore😐 bas sam nervozna oko pregleda

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

Perpetua
    20. Studeni 2023. 10:57

Šaljem zagrljaj za nervozu, Martina, razumijem te skroz.
    Ja sam isto zadnjih dana nekako ekstra nervozna i u strahu. I trudim se ne biti, ali u pozadini je skoro stalno. I mislim da mi neće laknuti ni kad dođu rezultati Panorame (makar i njih još uvijek nervozno iščekujem i nadam se da će biti sve ok), a pregled tek za 2 tjedna. Nekako smo bili odlučili da ćemo nakon Panorame reći i kćeri i roditeljima i frendovima s njegove strane (moje frendice sve već manje više znaju 😄), i onda me uhvati panika kaj ako im sad svima kažemo i onda nešto ne bude ok na sljedećem pregledu. A znam da su šanse najveće da će sve biti ok, a ako nedajbože i ne bude, ne mogu baš ništa oko toga napraviti, ali evo, to mi se baš nekako intenzivno vrti u pozadini zadnjih dana. 

👱🏻‍♀️ 35 👱🏻‍♂️ 40 👧 4
    04/23 - vanmaternična trudnoća, odstranjen jajovod
    20.6. stigao braco ❤️

• Freya1
    20. Studeni 2023. 11:03

Martina, imamo isti dan pregled, biti će sve u najboljem mogucem redu :)
    Dani od pregleda do pregleda tak sporo prolaze
    Perpetua mi smo na kraju rekli dosta ljudi nego sto smo planirali. I meni je u pozadini stalno bilo to sto je tebi trenutno ali onda sam razmisljala da se bilo kad nesto moze dogoditi, ako mora... 
    Naravno neće i biti će sve u najboljem mogućem redu svima nama 

Martina1931
    20. Studeni 2023. 11:12

Ma joj, mi nismo nikome govorili..zadnji puta smo svima, pa nisam mogla podnijeti one poglede sazaljenja i price sve. Bas smo se opekli, i svasta.prosli jer smo rekli samo prijateljima i nasim roditeljima a na kraju svi zivi i nezivi saznali😐
    Sto se pregleda tice, kazwm fkt se trudim to kontrolirati ali misli mi tako odu u pogresnu stranu pa se rasplacem sta ako opet budem morala prolaziti isto, nemam snage za to, hocu li ikada moci biti mama uopce isl. A bas sam bila super do unazad 2 dana po tom pitanju. Pa se krenem tjestiti postotcima i statistikom, ma bas sam luda

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

maŠa
    20. Studeni 2023. 11:30

Pozdrav svima 😁
    Evo jos jednog panicara 😅 trenutno sam 8+3, na zadnjem pregledu sve je bilo uredno, culi smo otkucaje. Sljedeci pregled je u petak koji ne mogu docekati jer su mi prestale mucnine koje sam imala zadnjih 10 dana i grudi me ne bole, i dalje su velike i napuhnute. Osjecam povremeno zatezanje u trbuhu, bijeli iscjedak i umor ali me brine taj prestanak bolnih grudi i mucnina 😩

• manu11
    20. Studeni 2023. 11:32

Dobrodosle nove curke 🩵
    Martina naravno da ces bit mamica i to najbolja.
    Bopsich ja sam sanjala da sam rodila djecaka i da moram pod hitno ici na faks (??😂) i ostavila sam ga kod svekrve, pa sam stigla na faks i plakala kao kisna godina od tuge sto sam ga ostavila. Bas ce mi se biti lako razdvojit od bebe 😵‍💫😂
    Napravila sam si termin za pregled danas u 10 do 5 pa vam javljam kako bude ❤️ sretno Tea na pregledu 🤗
    Ja vise ne brinem toliko, kako malo pomalo trudnoca odmice tako i ja go with the flow... i da desna cicka mi je poprilicno veca od lijeve od trudnoce 😂 bas su mi komentirale frendice da su mi cicke vidno narasle a stomak nista pa im je bilo smijesno haha

09.09.2023 ➕❤️
    03.05.2024 👶🏻🥳💞

• manu11
    20. Studeni 2023. 11:35

maŠa

Pozdrav svima 😁
    Evo jos jednog panicara 😅 trenutno sam 8+3, na zadnjem pregledu sve je bilo uredno, culi smo otkucaje. Sljedeci pregled je u petak koji ne mogu docekati jer su mi prestale mucnine koje sam imala zadnjih 10 dana i grudi me ne bole, i dalje su velike i napuhnute. Osjecam povremeno zatezanje u trbuhu, bijeli iscjedak i umor ali me brine taj prestanak bolnih grudi i mucnina 😩

Bitno je da su velike i napuhnute jos 😜, ti simptomi dolaze i odlaze ☺️ kad sam ja imala spontani automatski su mi nakon pocetka bolova i krvarenja ispuhale al bas doslovno isti dan i sutra dan vec bile stare. Ti ostali simptomi su isto super, ne brigaj 🥰

09.09.2023 ➕❤️
    03.05.2024 👶🏻🥳💞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.