https://ibb.co/2771Brx
evo i nas🙈🙈 2ipol cm imamo, isuse moj boze kako mi je milo gledati bebu kako se vec pomice na uzv..predivno, rasplakala sam se kao malo dijete
😍😍😍😍😍predivno
Cestitam ti ...idemo dalje😍😍
Cestitam svima na pregledima
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
https://ibb.co/2771Brx
evo i nas🙈🙈 2ipol cm imamo, isuse moj boze kako mi je milo gledati bebu kako se vec pomice na uzv..predivno, rasplakala sam se kao malo dijete
Divnoooooo! 😍😍😍 I da, moja se isto mrvicu migala prošli put, baš tako veličine kao tvoja, predivno je ❤️
👱🏻♀️ 35 👱🏻♂️ 40 👧 4
04/23 - vanmaternična trudnoća, odstranjen jajovod
20.6. stigao braco ❤️
Moj tlak je jucer bio 115 /70 inace imam nizi ali isto sam bila uzbudena😁...pa je ovo kao meni malo vislji 🤣
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Nisam uspjela sve ispratiti školski, nakupilo se, a ja u nekim vodama oko odjave sa posla.
Ali sam upratila da imamo 2 dječaka i 2 djevojčice ☺️😍
I Martina, ušla sam u fotografiju, jooj ❤️ prava mini bebica 😍😍
Čestitke svima na dobrim vijestima ☺️ neka se nastavi takav trend 🤝💪
Trudnice koje ste 5-6 nedjelja, jesu startale mučnine?
Ja sve osluškujem, ali ma kakav. Možda sam samo primjetila malo više da osjetim parfem, ali i to možda umišljam.
Trenutni simptomi su samo jako bolne grudi. I to bi bilo to.
Čak nisam ni gladna nešto, jedem samo jer sam prase nevezano za trudnoću i jer se potrefe neka dobra jela oko mene, umjesto da se čuvam dok nemam poriva 🤣
Pozdrav svima ☺️

1. Missed ab
2. Izvanmaterična
3. 🩷 2018 (heparinska trudnica)
Ja sam danas ko da me netko pretuko.. isla s malim na cjepljenje dosla doma i zaspala s njim na sat i pol znaci jos uvijek mi se spava ...zeljezo i tlak su mi ful ful nisko ...pojela sad nesto slano... i dalje mi glava pada ...kako cu radit sutra neznam...
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Ej cure ja danas isla u bolnicu vaditi krv, izludila sam, premjestili transfuziju pa hodaj vamo tamo, pa mi se pola uputnica nije vidjelo pa odi kod ginekologa koji nije moj jer moj radi popodne pa mi je ta druga pustila opet uputnice hvala Bogu ugl 2 sata sam tam provela ludnica
Dođem doma jedva kak mi je loše jedva gledam hodam uzas, ispovraćam sve živo i sad dosla s posla, malo je reći da sam slomljena i da se ne mogu kretati od umora 😵
👩🦰 28g
🧔33g
06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀
22. 9.'23 👼💔
❤️25.06.2024👶❤️
Martinice i freya cestitam 🥰🥰🥰🥰♥️

Ciklusi 28-30 dana
12.10. Imamo ➕ ❤️
28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
20.12. Nifty ✔️ 💙
29 👩🏽❤️👨🏽 29
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji