Uh Teich56 sranje neopisivo mi je žao!! Tuguj i pusti emocije van. Jako mi je žao!
Isla sam napisat svasta ali sam sad zaboravila…
Ugl ja opet dosta prokrvarila jutros s nekim komadima. Isla kod ovog naseg ginekologa koji mi je rekao da se plod ne vidi i da cemo vidit hoće mi doc menga ili sam trudna.
On kaze da ne moze jos pokazat test da sam trudna ali sam mu 3puta rekla da imam cikluse od 20-23 dana i da su mi datumi od menge vec prosli
Nije mi uopce htio dati uputnicu betu da vadim sto mi je privatni ginekolog rekao da obavezno napravim. Ljuta sam jer moram sad cekat jos tjedan dana i on mi je takvu uzasnu nervozu ubacio da je to strasno.
Pitao me je jeli muz pomorac?
Ja kazem da nije
A on da onda nema veze bit ce sljedeci mjesec….
Pukla sam ko kokica 🫠
Joj a da odes kod tog privatnog? Jao e mrzim takve neljudske komentare..
Ciklusi 28-30 dana
12.10. Imamo ➕ ❤️
28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
20.12. Nifty ✔️ 💙
29 👩🏽❤️👨🏽 29
I ti se drzi reserved. Danas tuzan dan ❤️❤️
Ciklusi 28-30 dana
12.10. Imamo ➕ ❤️
28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
20.12. Nifty ✔️ 💙
29 👩🏽❤️👨🏽 29
Cure da vam javim. Moja beba se ne razvija dobro i nema više otkucaja💔
Nekako sam od početka imala intuiciju da se ne smijem previše veseliti. Vjerojatno je neki lošiji spermij oplodio jajnu stanicu.
Prestajem s utrogestanima i trebam se javiti u bolnicu da mi daju tabletu za čišćenje ukoliko ono samo ne krene do sutra. Očito ćemo ipak morati na IVF.
Zelim vam svima uredne, dosadne i bezbrižne trudnoće koliko je god to moguće.
Ja se odjavljujem…
Sretno cure💜bit cete divne mame💜
Jako mi je žao,želim ti puno snage za dalje 💖
Moram onda ić u Split zbog tog barem dva dana da vidim hoće se duplat jel? A sinu mi je 22og ročkas.
A opet i cijeli dan po splitu hodanje s tim krvarenjem mi nije bas...
Neznam
Vidit ću... Nzn
♀️1997 /AMH 15,63pmol/ TSH2,17 /PRL blago povišen
2017-dermoid 9,2cm
2019- 🩵 T
2021-biokemijska
♂️1992/ asthenozoospermia
Radimo na 👣 od 1/23
Jer inace sam iz Korčule pa katamaran ili trajekt... cijeli dan po Splitu... Nzn
♀️1997 /AMH 15,63pmol/ TSH2,17 /PRL blago povišen
2017-dermoid 9,2cm
2019- 🩵 T
2021-biokemijska
♂️1992/ asthenozoospermia
Radimo na 👣 od 1/23
Ja sam se javila svojoj gin u vezi prestanka mucnina i bolova u grudima pa mi je rekla da dodem sutra da me pogleda. 🫤
Teich draga strašno mi je žao! 😟 Želim ti svu sreću svijeta, da rainbow bebica dođe prije IVF-a. Tko zna, možda nam se još vretiš na ljetne bebe. Držim ti fige, budi jaka ❤️ Sjećam se da si bila govorila kako je trudnoća manja i sve to, ali ne sjećam se jesi li imala kakva krvarenja ili druge abnormalnosti?
Reserved, koma, žao mi je zbog stresa koji prolaziš ❤️ Ginekolog ti je strašno glup, evo kad tako moram reći. Kakvi su to komentrai, šta si oni svi dozvoljavaju… Jesi razmišljala napraviti još koji testić ili ćeš možda prviatno na betu?
Nije bilo drugih abnormalnosti ni krvarenja, samo je plod bio manji.
Reserved držim fige da sve bude ok!🌺
Hvala svima na podršci 💜
👸32g. AMH - 25, jajovod✂️🤵 44g. oligoasthenozoospermia
kariogrami ✔️clexane💉
11/23 missed ab 9tt💔
1/24 - Sv.Duh - IVF - Bemfola+Ctd+Brevactid - 2❄️
3/24 ET - missed ab💔
6/24 FET✖️
7/24 FET✖️
11/24 - Sv.Duh - IVF - Gonal+Ctd+Ovitrelle - 2❄️
ET trodnevni, beta 103.6, beta2 - 207.1, 5+6💚
Panorama - stiže curica💓OTP 6.8.2025.
Teich tako mi je žao 😔 Ne znam što bih ti pametno rekla, osim drži se i nadam se da ćeš što prije nazad na temu ❤️🙏🍀
Resereved žao mi je što moraš to prolaziti. Ja sam isto imala problem s obilnim krvarenjem prije par tjedana i sve je dobro prošlo. Nadam se da će i kod tebe 🙏❤️🍀
..
Trebam jedan savjet, moj pregled je 28.11. kod ginekologa koji će mi dalje voditi trudnoću. Ali još uvijek nisam otkazala termin u srijedu koji imam kod ginekologinje kod koje sam inače išla prije trudnoće i prvi put sad kad sam ostala trudna. Dugo sam vagala kod koga ću voditi trudnoću, oboje su su privatnici, ali doktor za kojeg sam se odlučila radi i u bolnici i poznanik je s mojim mužem i tatom, kad je bilo krvarenje pomogao mi je i primio me, i tako sam se na kraju odlučila za njega. E sad, nakon ovog mog monologa 🤣, mislite li da je previše da odem na oba pregleda? 5 dana razmaka.. 🤷♀️ Nekako mi je daleko čekati sljedeći tjedan 🙈
👱🏻♂️42👩🏼 34 ➡️ 👧🏼🩷 2011. g.
08/23 ➡️ Micro Tese Istanbul, dr. Emre Bakircioglu ✅️
Aspiracija - 13 🥚 ➡️ oplođeno 10 ➡️ 5 blastica
03.10.- FET 2 🐧🐧➡️ + na testiću 5 dpt 💕
Beta - 9 dpt ➡️ 113/ 11 dpt ➡️ 254/ 13 dpt ➡️ 555
27.10. Kucaju 2 srca ❤️❤️
Veritas ✅️
17.5.2024. stigli dječaci M&M 🩵🩵
Moram onda ić u Split zbog tog barem dva dana da vidim hoće se duplat jel? A sinu mi je 22og ročkas.
A opet i cijeli dan po splitu hodanje s tim krvarenjem mi nije bas…
Neznam
Vidit ću… Nzn
Za vađenje beta hcg ti uputnicu može pustiti i liječnik obiteljske medicine, ne mora biti ginekolog.
Cure, žao mi je... 😓
38 👩🏼❤️👨🏻 44
8./2023. biokemijska
17.2. 2024. M 🩷🪽
10./2024. Missed ab
Kariogram ➡️ PGT 🧬
UZ Brussel⌛
1712itm@gmail.com
Sortiraj odgovore
Najstariji