Bopsich, blago ti se sto se hrane tice..mi nemamo nikoga tu pa smo prepusteni sami sebi. A muz mi radi po cijele dane, gura doktorski, svoj posao i pokusava svoje nesto otvoriti i nema ga onda po cijele dane doma. Stan nam je u kaosu jer ja nemam fizicke snage za nista. Bas jedva cekam da prodje ovaj period, zbog svega🥹😅 pozeljela sam se dobre hrane i zelje za jelom uopceeeee
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Reserved meni čekanje isto uvijek teško pada. Samo ti jedi te sretne bombone, proći će nekako i to vrijeme. Koliko bi sad trebala biti trudna po zadnjoj menstruaciji?
👱🏻♂️42👩🏼 34 ➡️ 👧🏼🩷 2011. g.
08/23 ➡️ Micro Tese Istanbul, dr. Emre Bakircioglu ✅️
Aspiracija - 13 🥚 ➡️ oplođeno 10 ➡️ 5 blastica
03.10.- FET 2 🐧🐧➡️ + na testiću 5 dpt 💕
Beta - 9 dpt ➡️ 113/ 11 dpt ➡️ 254/ 13 dpt ➡️ 555
27.10. Kucaju 2 srca ❤️❤️
Veritas ✅️
17.5.2024. stigli dječaci M&M 🩵🩵
M-P ajme griz, od kad to nisam jela. Morati ću si spremiti ovih dana, baš vraća u djetinjstvo 🥰
Martina ma briga te za stan i za nered, sad je bitno da ti budeš dobro. Kad ti se snaga vrati i prođu mučnine (a proći će), sve ćeš opet stizati. Teško je kad nemaš nikoga u blizini da ti pomogne.
👱🏻♂️42👩🏼 34 ➡️ 👧🏼🩷 2011. g.
08/23 ➡️ Micro Tese Istanbul, dr. Emre Bakircioglu ✅️
Aspiracija - 13 🥚 ➡️ oplođeno 10 ➡️ 5 blastica
03.10.- FET 2 🐧🐧➡️ + na testiću 5 dpt 💕
Beta - 9 dpt ➡️ 113/ 11 dpt ➡️ 254/ 13 dpt ➡️ 555
27.10. Kucaju 2 srca ❤️❤️
Veritas ✅️
17.5.2024. stigli dječaci M&M 🩵🩵
Sutra sam prva u 7 ujutro😁😍 hvala cure😍
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Teich baš mi je žao ☹☹☹☹☹☹
Reserved i ti se drži i razmišljaj pozitivno!! Kada si u ovakvoj situaciji tjedan dana je baš puno za čekanje..krati vrijeme nečime sto voliš 🥰
👩 33
👱🏻♂️ 36
💔💔
💗💗💙💗💙
Nove cure dobrodošle!
Mareeeee tebi sretno sutra ❤
Martina ma pusti stan i sve, doći će vrijeme i za to. Što se tiče situacije sa mužem vjerujem da ti nije lako, razumijem te jer smo u istoj kaši. Kad muž otvori svoje bit će ga još manje doma 😅
Da si mi bliže došla bi ti pomoći 🤗
👩 33
👱🏻♂️ 36
💔💔
💗💗💙💗💙
Nove curedobrodošle!
Mareeeee tebi sretno sutra ❤
Martina ma pusti stan i sve, doći će vrijeme i za to. Što se tiče situacije sa mužem vjerujem da ti nije lako, razumijem te jer smo u istoj kaši. Kad muž otvori svoje bit će ga još manje doma 😅
Da si mi bliže došla bi ti pomoći 🤗
Haha kako si slatka, ti sa 4ero djece bi meni dosla pomoci🥹🥹 ali hvala, evo kao da jesi❤️ proci ce i ovo sve, samo da bude dobro :)
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Teich jako mi je zao 🫂
Razgovaraj s bliskim osobama na tu temu, meni je kroz njihovo razumijevanje i suosjecanje i sušto ispoljavanje moje tuge bilo puno lakse... ❤️ vratit ces nam se brzo na ljetne bebice, ako ne jesenske su tvoje 🤗 mi zene smo puno puta dokazale da smo jaci spol. Ne daj se zbog sebe, dragog, i bebica koje vas cekaju 🤗
Reserved evo u 2023.godini zene u ranjivom stanju trudnoce i dalje dobivaju takve komentare i to od strucnih lica, svaka mu cast na gluposti. Impresionirana sam. Dabogda ga golub pocastio po glavi sutra prije posla. Vjerujem da ce ti sve biti ok ❤️
09.09.2023 ➕❤️
03.05.2024 👶🏻🥳💞
Stavljam vam sliku guze svog pišolinca 😂 po mjerama sve ok, it's a boy 💙
Bopsich tvoja mama je bila u pravu za desnu cicku vecu od lijeve 🙈😂
https://ibb.co/2q6S7JD
09.09.2023 ➕❤️
03.05.2024 👶🏻🥳💞
Stavljam vam sliku guze svog pišolinca 😂 po mjerama sve ok, it's a boy 💙
Bopsichtvoja mama je bila u pravu za desnu cicku vecu od lijeve 🙈😂
https://ibb.co/2q6S7JD
Haha preeeedobrooo, cestitaaaam!!🥰 znaci vec su vam vidjeli spol?🙈
+ ❤️12.10.