Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    leaa96
    20. Studeni 2023. 16:59

Pozdrav cure, ja sam se danas cula s ginekologom i rekao mi je da slobodno uzimam Omni biotic floru u trudnoci. Bezopasan je, uz to za gljivicnu infekciju mi je preporuceno koristiti Lomexin vaginalete i kremu, oboje su prikladni za trudnocu i dojenje..

Teich jako mi je zao, drzi se❤️
    Reserved, zao mi je sto moras prolazit kroz to🙁 samo jako❤️

Kod mene od simptoma, danas glavobolja, grudi jako bolne, bradavice takodjer primjetila sam da su se povecale.. 
    iscjedak i dalje dosta obilan i mljecni
    Apetit mi varira, mogu kolicinski puno pojesti al nije mi sad ono da zudim za hranom il necim posebno.
    Uzasno sam nervozna za prvi pregled, nadam se da ce sve biti ok. Godinu i pol smo radili na trudnoci, pripremali se za IVF vec, i sad da mi to ne ide kako treba mislim da bi mi srce puklo od tuge. 
    Od srca zelim svimaa da bude sve dobro kroz trudnocu evo🩷🍀

👩🏼27, blagi pcos
    👱🏼‍♂️28, oligoastenozoospermia
    16.11.’23. ➕

Reserved123
    20. Studeni 2023. 16:59

Isla sam kod nas u laboratorij oni kazu neda im se zafrkavat s plaćanjem privatno pa to izbjegavaju (inace privatni laboratorij) nek zovem dr. Opce prakse da ce mi ona moc 100% pustit uputnicu...
    Zovem doktoricu ona kaze ne moze davat ginekoloske uputnice. Ma moj k...
    Uzasno sam ljuta i iznervirana
    Otok... 

♀️1997 /AMH 15,63pmol/ TSH2,17 /PRL blago povišen
    2017-dermoid 9,2cm
    2019- 🩵 T
    2021-biokemijska
    ♂️1992/ asthenozoospermia
    Radimo na 👣 od 1/23

M-P
    20. Studeni 2023. 17:09

Bopsich ja bih isto otisla tamo hdje planiram voditi trudnocu. Ili da odes ali da onda ovaj drugi pregled pomaknes i poslije nastavis kod njega. ovoj uvijek mozes reci da ces dalje nastsviti preko hzzoa ako bas pita da se narucis za iduci pregled. A ak ti se neda s tim svim zezati odi onda kod doktora kojeg si odlucila. Znam da je duze cekati ali nije to sad toliko duze.. 😘

Ja od simptoma danas imam bas lagane te grcice cesto, tak mi je i jucer bilo. Mucnina me ne zeza toliko, ali sam umorna dosta. Jedva cekam tusnit se j leci 😀 
     MaSa super da ce tr primiti, ali mislim da se ne trebas sekirati oko simptoma sad toliko,..malo odu pa dodu. Svakom je to doslovno individualno 💗

Ciklusi 28-30 dana
    12.10. Imamo ➕ ❤️
    28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
    20.12. Nifty ✔️ 💙
    29 👩🏽‍❤️‍👨🏽 29

leaa96
    20. Studeni 2023. 17:10

Reserved123

Isla sam kod nas u laboratorij oni kazu neda im se zafrkavat s plaćanjem privatno pa to izbjegavaju (inace privatni laboratorij) nek zovem dr. Opce prakse da ce mi ona moc 100% pustit uputnicu…
    Zovem doktoricu ona kaze ne moze davat ginekoloske uputnice. Ma moj k…
    Uzasno sam ljuta i iznervirana
    Otok…

Uzasni kreteni, da izvines, ja ne mogu vjerovat da se netko moze tako ponasat. 
    A ne mozete obavit pregled kod privatnog ginekologa? To je osobno nesto sto bih ja napravila. U poliklinici ako imate sta blizu..

👩🏼27, blagi pcos
    👱🏼‍♂️28, oligoastenozoospermia
    16.11.’23. ➕

M-P
    20. Studeni 2023. 17:11

Hulala18

Teich,
    Jako mi je žao, ne znam ni šta da napišem, osim da razumijem u potpunosti i da vjerujem i želim da se uskoro ostvari jedna dosadna trudnoća 🙏
    Reserved,
    Ako ima lab, ja bih otišla uraditi betu na svoju ruku. I ja sam tako, privatno, nije mi se dalo zezati sa državnom laboratorijom, jednostavnije ovako. Nadam se da staje, u svakom slučaju 🙏

Kod mene sve ok, mislim pregledao me 2 minuta, da potvrdi gestacijski mešak i tu je. Kontrola za 11 dana, nadam se da će do tada biti plod sa otkucajima.
    Sad ganjam da mi uključe injekcije. Sa L sam oko 7. nedelje. Biće do tad i sada.

Ali me prepalo što je i prošli put i sada, spomenuo Douglas i slobodnu tečnost, to jest rekao je da je nema, da mi je samo zapaljena maternica i da tako izgleda. Tako reče doktoru kraj sebe.
    A ja sam imala abnormalno obilne cikluse zadnja tri mjeseca što sam pridavala stresu od operacije djeteta, i sad razmišljam da ipak tu ima nešto možda povezano sa tim, a on misli da nema. Moj mozak! 🤣

Odlicno. Drago mi je da je sve dobro .. ♥️♥️

Maree i ja bome svako malo na wc 😂, ali dobro i pijem vode puno pa ono .. ne cudi me.. 
    sretno sutra i bit ce sve dobro ♥️

Ciklusi 28-30 dana
    12.10. Imamo ➕ ❤️
    20.12. Nifty ✔️ 💙
    29 👩🏽‍❤️‍👨🏽 29

Martina1931
    20. Studeni 2023. 17:19

Mare, sretno sutra❤️
    Meni je dns jedan od zeznutijih dana sto se mucnine tice, bas se aktiviralo u max zamahu
    Samo lezim, nemam snage za ustat se uopce

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

Reserved123
    20. Studeni 2023. 17:31

Zvala sam Cito u St i narucili su me sljedeci ponedeljak.
    Prvo uzv i onda ako se slucajno plod ne bude vidi idemo vadit betu. Sad prezivit 7 dana bez nervoze...
    Samo da nisam u ovog glupana isla bilo bi mi sve lakse. I prije sam krvarila pa me nije ovako pogodilo...
    Lea96 ma daa...
    Mi smo godinu dana skoro radili na bebi i bili u pripremi za potpomognutu s obzirom na AMH i astenozospermiu i dogodi se prirodno. Stvarno sam odusevljena i sad me je uzasno strah...
    Isla sam uzest bonbone koje sam u prosloj trudnoci stalno jela za srecu 🥴
    Stvarno se nadam da ce bit sve uredu

2017-dermoid 9,2cm
    2019- 🩵 T
    2021-biokemijska
    Radimo na 👣 od 1/23

bopsich
    20. Studeni 2023. 17:31

Evo otkazala sam pregled i strpiti ću se do sljedećeg tjedna. Ionako sam krivo zapisala, pregled je trebao biti u četvrtak, a tada sam ionako u bolnici na GUK-u 😅
    Vezano za simptome, ja jedan dan imam mučnine, bolne grudi, piški mi se stalno, onda par dana ništa.. I tako u krug 🤷‍♀️ Što se tiče posebnih želja za hranom, uglavnom mi se stalno jede nešto kuhano. Rižoto ili pašta s povrćem, sarma i pire, punjena paprika, bilo što sa graškom, variva i sl. 🤣🤣 Meso mi skoro pa uopće ne paše, tako da mi mama za sutra priprema sarmu sa više riže, manje mesa 🤣🤣
    Inače, malo su me razmazili svi kad su krenula krvarenja. Od tada svaki dan idemo kod moje mame na ručak, muž po stanu uglavnom sve sam sprema. Ja im lijepo govorim da se sad već dobro osjećam, ali oni inzistiraju, pa sam se odlučila ne buniti 😅🤷‍♀️🙈
    ..
    Sretno sutra na pregledu Mare, biti će to sve super 🥰 U koliko sati je pregled?
    Ima li još netko da je sutra na pregledu? 😊
    Martina tebe te mučnine ne puštaju, baš mi je žao. Nadam se da će se smiriti uskoro 🤞

👱🏻‍♂️42👩🏼 34 ➡️ 👧🏼🩷 2011. g.
    08/23 ➡️ Micro Tese Istanbul, dr. Emre Bakircioglu ✅️
    Aspiracija - 13 🥚 ➡️ oplođeno 10 ➡️ 5 blastica
    03.10.- FET 2 🐧🐧➡️ + na testiću 5 dpt 💕
    Beta - 9 dpt ➡️ 113/ 11 dpt ➡️ 254/ 13 dpt ➡️ 555
    27.10. Kucaju 2 srca ❤️❤️
    Veritas ✅️
    17.5.2024. stigli dječaci M&M 🩵🩵

Reserved123
    20. Studeni 2023. 17:34

bopsich

Evo otkazala sam pregled i strpiti ću se do sljedećeg tjedna. Ionako sam krivo zapisala, pregled je trebao biti u četvrtak, a tada sam ionako u bolnici na GUK-u 😅
    Vezano za simptome, ja jedan dan imam mučnine, bolne grudi, piški mi se stalno, onda par dana ništa.. I tako u krug 🤷‍♀️ Što se tiče posebnih želja za hranom, uglavnom mi se stalno jede nešto kuhano. Rižoto ili pašta s povrćem, sarma i pire, punjena paprika, bilo što sa graškom, variva i sl. 🤣🤣 Meso mi skoro pa uopće ne paše, tako da mi mama za sutra priprema sarmu sa više riže, manje mesa 🤣🤣
    Inače, malo su me razmazili svi kad su krenula krvarenja. Od tada svaki dan idemo kod moje mame na ručak, muž po stanu uglavnom sve sam sprema. Ja im lijepo govorim da se sad već dobro osjećam, ali oni inzistiraju, pa sam se odlučila ne buniti 😅🤷‍♀️🙈
    ..
    Martina tebe te mučnine ne puštaju, baš mi je žao. Nadam se da će se smiriti uskoro 🤞

Takooo treba!!
    Bravo za muza i mamu ♥️♥️

2017-dermoid 9,2cm
    2019- 🩵 T
    2021-biokemijska
    Radimo na 👣 od 1/23

M-P
    20. Studeni 2023. 17:35

bopsich

..

Neka pusti ih da ti ugadaju hihi .. :) 
    Joj meni se stalno jede pomfrit. Ja ne znam evo .. mogla bi sam to jest. Jucer navecer sam si skuhala griz 😂😂😂 
    I sjetila se vrtica odmah .. to sam bas ko mala voljela 

Ciklusi 28-30 dana
    12.10. Imamo ➕ ❤️
    20.12. Nifty ✔️ 💙
    29 👩🏽‍❤️‍👨🏽 29

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.