Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bopsich
    17. Studeni 2023. 11:55

Perpetua

Netko je bio rekao da nemamo još spolove poznate u ovoj rundi, ali ima Štamplicaveć 🤗 A ja bih trebala ovaj vikend saznatil, iščekujem rezultate Panorame, malo sam i nervozna oko toga 😬 (ne spola, nego ostalog 😄 spol sam samo znatiželjna!)

Da, baš sam i ja vidjela da imamo već jednu curicu od Štamplice koju čekamo u grupi 🩷
    Baš se veselim i tvojim nalazima. Da budeš mirnija i da saznamo spol 😊 Imate li kakve želje ili vam je svejedno? 

👱🏻‍♂️42👩🏼 34 ➡️ 👧🏼🩷 2011. g.
    08/23 ➡️ Micro Tese Istanbul, dr. Emre Bakircioglu ✅️
    Aspiracija - 13 🥚 ➡️ oplođeno 10 ➡️ 5 blastica
    03.10.- FET 2 🐧🐧➡️ + na testiću 5 dpt 💕
    Beta - 9 dpt ➡️ 113/ 11 dpt ➡️ 254/ 13 dpt ➡️ 555
    27.10. Kucaju 2 srca ❤️❤️
    Veritas ✅️
    17.5.2024. stigli dječaci M&M 🩵🩵

Štamplica
    17. Studeni 2023. 12:03

Perpetua

Štamplica

Ako bi se zbog nečega vratila u Slavoniju, u prvom redu bi to bili doktori i pregledi u Zg. Sve je brdima, bez parkinga, očaj očaj! Niti jedan dom zdravlja ne radi stvari koje se u Slavoniji rade pod normalno nego moram kruziti po cijelom Zagrebu. Živčana sam ko pas!

Ovo sam ja baš jučer si mislila, kako je koma što su skoro sve te bolnice na nekim teže dostupnim mjestima bez riješenog parkinga. Ja sam jučer išla s kćeri u Vinogradsku na neki pregled, pa isto uvijek kemijanje gdje parkirati.

Vinogradska ima još neki parking iako je očajan i u brdu i uvijek zauzet. Ali ovo neki dan kad sam išla na vuk Vrhovec ili danas u Rockfellerovu je koma! Hormoni me peglaju, nabrijem se u sekundi! :)

2022. april baby girl M.
    2024. may baby girl coming
    Termin 24.5.24.
    Panorama low risk

Štamplica
    17. Studeni 2023. 12:04

Perpetua

Netko je bio rekao da nemamo još spolove poznate u ovoj rundi, ali ima Štamplicaveć 🤗 A ja bih trebala ovaj vikend saznatil, iščekujem rezultate Panorame, malo sam i nervozna oko toga 😬 (ne spola, nego ostalog 😄 spol sam samo znatiželjna!)

ja u subotu saznala! Držim fige da bude što prije <3

2022. april baby girl M.
    Termin 24.5.24.
    Panorama low risk

Štamplica
    17. Studeni 2023. 12:05

Martina1931

Perpetua

Štamplica

Ako bi se zbog nečega vratila u Slavoniju, u prvom redu bi to bili doktori i pregledi u Zg. Sve je brdima, bez parkinga, očaj očaj! Niti jedan dom zdravlja ne radi stvari koje se u Slavoniji rade pod normalno nego moram kruziti po cijelom Zagrebu. Živčana sam ko pas!

Ovo sam ja baš jučer si mislila, kako je koma što su skoro sve te bolnice na nekim teže dostupnim mjestima bez riješenog parkinga. Ja sam jučer išla s kćeri u Vinogradsku na neki pregled, pa isto uvijek kemijanje gdje parkirati.

Zamisli kako je nama koji radimo tuda🥲 samo vikendom bi s autom isla na posao!
    Ps, tip za vinogradsku. Produzi niz vrtlarsku ulicu na vrh, parkinzi oko zgrade su cesto prazni..tu zivim, pa sad tek vidim kako je prazno jutri kad ne radim😂

Ne bih vam bila u kozi! Zato ja ne gledam za zivot nista iznad ravnine centra ;))

2022. april baby girl M.
    Termin 24.5.24.
    Panorama low risk

Perpetua
    17. Studeni 2023. 12:51

bopsich

Da, baš sam i ja vidjela da imamo već jednu curicu od Štamplice koju čekamo u grupi 🩷
    Baš se veselim i tvojim nalazima. Da budeš mirnija i da saznamo spol 😊 Imate li kakve želje ili vam je svejedno?

Pa evo, nisam zapravo sigurna što reći o željama. 😄 S prvim djetetom sam si nekako jako htjela curicu (jer sam si cijeli život zamišljala imati curicu), i onda sam nekako jako radila mentalno na tome da mi bude stvarno ok ako bude i dečko (jer iako znam da je skroz normalno imati neku preferenciju, i da svi zavole svoje dijete kad ono stvarno bude tu, čak i ako ne ispadne "po želji", nekako sam si ja baš htjela biti što više ok s tim unaprijed), i mislim da sam uspjela do te mjere da mi je bilo manje više svejedno kad smo saznavali za prvo dijete. Ali opet, razveselilo me i što je bila curica 😊
    A sad za ovo, dio mene bi možda maaaaaalo radije još jednu curicu, dijelom i zato što mi je to već nekako "poznato", i mogli bi nešto odjeće ponovno iskoristiti, i kći češće priča da bi ona htjela seku. 😄 Ali sam istovremeno i znatiželjna kako je to imati dečkića, tako da mislim da ću zaista biti sretna i s jednim i s drugim, samo neka bude sve ok. 🤗

👱🏻‍♀️ 35 👱🏻‍♂️ 40 👧 4
    04/23 - vanmaternična trudnoća, odstranjen jajovod
    20.6. stigao braco ❤️

Perpetua
    17. Studeni 2023. 12:53

Martina1931

Zamisli kako je nama koji radimo tuda🥲 samo vikendom bi s autom isla na posao!
    Ps, tip za vinogradsku. Produzi niz vrtlarsku ulicu na vrh, parkinzi oko zgrade su cesto prazni..tu zivim, pa sad tek vidim kako je prazno jutri kad ne radim😂

Bome, mogu misliti kako je zeznuto 😬 Hvala za tip! Jučer sam na kraju produžila Kosirnikovom i našla tamo negdje gore, sreća pa vozimo stalno romobil i kacigu u autu pa nije bio bed za doći s kćeri do bolnice, inače bi ona njurgala već da ne može toliko hodati 😂

👱🏻‍♀️ 35 👱🏻‍♂️ 40 👧 4
    04/23 - vanmaternična trudnoća, odstranjen jajovod
    20.6. stigao braco ❤️

Hellobaby
    17. Studeni 2023. 12:54

Štamplica

Hellobaby

Lista pregleda: Ka_Kate - 17.11. Teich56 - 20.11. u 13h Mareeeee - 21.11.Freya1 - 22.11.Martina1931 - 22.11. Hellobaby - 24.11. u 9hmarta96 - 27.11. dijana22 - 27.11. bopsich - 28.11.neverland - 1.12. Perpetua - 4.12. pistacija13 - 8.12. mareo772 - 12.12. malaBubamara123 - 12.12. .Termin poroda: mareo772 22.5.manu11 22.5. Štamplica 24.5. 💜dunja1986dunjex 1.6. ITM 2.6. Mareeeee 4.6.neverland 9.6.M-P 21.6.Teich56 21.6.LaFemme 25.6.bopsich 21.6. Martina1931 26.6. kaykay 30.6. Ka_Kate 9.7. dijana22 9.7.

jel to plavo srce kod mog imena? :) ako je, krive boje je

Stavila sam ljubičasto jer si rekla da nosiš curu, ali se možda tebi drugačije prikazuje..promijeniti ću onda u  rozo 🙂

👩 33
    👱🏻‍♂️ 36
    💔💔
    💗💗💙💗💙

• manu11
    17. Studeni 2023. 13:05

Perpetua

Pa evo, nisam zapravo sigurna što reći o željama. 😄 S prvim djetetom sam si nekako jako htjela curicu (jer sam si cijeli život zamišljala imati curicu), i onda sam nekako jako radila mentalno na tome da mi bude stvarno ok ako bude i dečko (jer iako znam da je skroz normalno imati neku preferenciju, i da svi zavole svoje dijete kad ono stvarno bude tu, čak i ako ne ispadne "po želji", nekako sam si ja baš htjela biti što više ok s tim unaprijed), i mislim da sam uspjela do te mjere da mi je bilo manje više svejedno kad smo saznavali za prvo dijete. Ali opet, razveselilo me i što je bila curica 😊

Preslatko mi je ovo za pročitati, isto se osjećam. Prije sam željela imati brata pa mi ga nisu dali roditelji 😂 i otud potječe moja želja za dječakom 🩵  pa sad i ja radim mentalno da mi ok bude i djevojčica a vrlo dobro znam da ću ih oboje isto obožavati ☺️

09.09.2023 ➕❤️
    03.05.2024 👶🏻🥳💞

Hellobaby
    17. Studeni 2023. 13:06

Što se tiče spola uopće nemam nikakvu želju 😀 samo da bude sve ok. Nekad sam si mislila da ću imati samo kćeri i nisam se mogla zamisliti kao mama dječaka 😅 ali evo imam pišulinca od 5 godina 😁 

👩 33
    👱🏻‍♂️ 36
    💔💔
    💗💗💙💗💙

Reserved123
    17. Studeni 2023. 13:31

Ja sam noć prije nego što sam napravila test sanjala da imam kćer. Tako da me sad taj filing drzi ali pomalo prizeljkujem decka samo zato sto vec imam jednog pa mislim da se nebi bas snasla s curom. 
    Inace sin nista ne zna ali mi stalno lezi na trbuhu i ljubi ga. Tako da mi je to takoooo slatko 🥰🥰🥰🥰

♀️1997 /AMH 15,63pmol/ TSH2,17 /PRL blago povišen
    2017-dermoid 9,2cm
    2019- 🩵 T
    2021-biokemijska
    ♂️1992/ asthenozoospermia
    Radimo na 👣 od 1/23

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.