Ja sam vam nasla kalkulator za racunanje sansi za spontani😂 msm zvuci morbidno. Ali kad pogledam da je ono sansa za urednom trudnocom 96,7% i tako mala sansa za spontanim smiri me na neki cudan nacin
Pomislim da necu valjda bit takve srece da budem medju tih 3,4% isl, opet...
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Dobro jutro i dobrodošle 👋
Meni su prvo rekli da brojim do 8.tjedna pa je bilo pinku lakše 😂
Sad brojim do nedjelje i punih 12…nestrpljivo čekam idući pregled 7.12. Bilo mi je puno lakše dok su pregledi bili svaka dva tjedna 🤦🏼♀️
Daaa, meni je ginicka rekla da sansa za spontanim nakon 8tt dosta pada ako su otkucaji i uredna trudnoca potvrdjeni ultrazvucno pa se isto time tjesim🤗
Ja od svoje trazim svako 2tjedna pregled, previse mi je 4tjedna, cak i 3..😂
A ne tražim je ništa, poslušna sam 🤦🏼♀️ S obzirom da mi je trudnoća rizična zbog godina prvo šta sam pomislila je da je dobar znak šta je kontrola tek za 4 tjedna. Sad kad je prošao tek tjedan dana, ne znam kako ću dočekat da prođu još 3 😂
Komentirala sam ginekologici kako me nikad u životu nije bilo ovoliko strah pa me pošteno oprala 😂😂😂
38 👩🏼❤️👨🏻 44
8./2023. biokemijska
17.2. 2024. M 🩷🪽
10./2024. Missed ab
Kariogram ➡️ PGT 🧬
UZ Brussel⌛
1712itm@gmail.com
Nisiii, eto i mene u 4+5😂🙈 prva mi je trudnoca i neznam se kud okrenut🙈 narucila sam si prentalne kapsule od terranove prental multivitamin, i aktivna folna plus kapsule😊 ostalo cu sve na preporuku ako ce biti potrebno
Ja imam termin za prvi pregled 4.12. I jedva cekam, nadam se da ce biti sve ok🙏🏼
👩🏼27, blagi pcos
👱🏼♂️28, oligoastenozoospermia
16.11.’23. ➕
Bokic🥰
Danas sam radila test, pozitivan je🤗 4+4. Jos je sve jako “frisko”. Nadamo se svemu najboljem, naravno
Zanima me, koje suplemente uzimate? Prentalne kapsule, folat?😊
ja pijem gynositol, magnezij u spreju i novalac
2022. april baby girl M.
2024. may baby girl coming
Termin 24.5.24.
Panorama low risk
Lista pregleda: Ka_Kate - 17.11. Teich56 - 20.11. u 13h Mareeeee - 21.11.Freya1 - 22.11.Martina1931 - 22.11. Hellobaby - 24.11. u 9hmarta96 - 27.11. dijana22 - 27.11. bopsich - 28.11.neverland - 1.12. Perpetua - 4.12. pistacija13 - 8.12. mareo772 - 12.12. malaBubamara123 - 12.12. .Termin poroda: mareo772 22.5.manu11 22.5. Štamplica 24.5. 💜dunja1986dunjex 1.6. ITM 2.6. Mareeeee 4.6.neverland 9.6.M-P 21.6.Teich56 21.6.LaFemme 25.6.bopsich 21.6. Martina1931 26.6. kaykay 30.6. Ka_Kate 9.7. dijana22 9.7.
jel to plavo srce kod mog imena? :) ako je, krive boje je
2022. april baby girl M.
Termin 24.5.24.
Panorama low risk
MI smo jutros malu vozili na testiranje za hripavac, gore u rockefellerovoj je kolaps... Prvo stojiš jer se auti ne mrdaju a jednosmjerna ulica, dođeš pred kontejner 300 ljudi minimum, reda nema, svađaju se, kiša pada.... Jednostavno sam poludila zvala muza da se vrati u krug i da idemo privatno platiti.
Ako bi se zbog nečega vratila u Slavoniju, u prvom redu bi to bili doktori i pregledi u Zg. Sve je brdima, bez parkinga, očaj očaj! Niti jedan dom zdravlja ne radi stvari koje se u Slavoniji rade pod normalno nego moram kruziti po cijelom Zagrebu. Živčana sam ko pas!
2022. april baby girl M.
Termin 24.5.24.
Panorama low risk
Evo ja odspavala od 7 ipo do skoro 9 da nadoknadim ovu groznu noć 😅 Sad jedem prepečeni kruh s maslacem i marmeladom, a to valjda nisam pojela zadnjih 10 godina 🙈
Vezano za plačljivost, evo me 🙋♀️ Inače sam malo "osjetljivija" ali u zadnje vrijeme me sve može rasplakati 🫣
I svi smo mi stalno u nekom strahu, hoće li sve biti u redu. I ja kao i mnogi čekam taj 12. tjedan. A prije toga čekam da napravim prenatalni test, kasnije ću čekati nešto drugo i tako u krug dok se djeca ne rode 😅
Bopsich tvoj dorucak bas vraca u djetinjstvo 🥰😍
Ciklusi 28-30 dana
12.10. Imamo ➕ ❤️
28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
20.12. Nifty ✔️ 💙
29 👩🏽❤️👨🏽 29
Ako bi se zbog nečega vratila u Slavoniju, u prvom redu bi to bili doktori i pregledi u Zg. Sve je brdima, bez parkinga, očaj očaj! Niti jedan dom zdravlja ne radi stvari koje se u Slavoniji rade pod normalno nego moram kruziti po cijelom Zagrebu. Živčana sam ko pas!
Ovo sam ja baš jučer si mislila, kako je koma što su skoro sve te bolnice na nekim teže dostupnim mjestima bez riješenog parkinga. Ja sam jučer išla s kćeri u Vinogradsku na neki pregled, pa isto uvijek kemijanje gdje parkirati.
👱🏻♀️ 35 👱🏻♂️ 40 👧 4
04/23 - vanmaternična trudnoća, odstranjen jajovod
20.6. stigao braco ❤️
Netko je bio rekao da nemamo još spolove poznate u ovoj rundi, ali ima Štamplica već 🤗 A ja bih trebala ovaj vikend saznatil, iščekujem rezultate Panorame, malo sam i nervozna oko toga 😬 (ne spola, nego ostalog 😄 spol sam samo znatiželjna!)
👱🏻♀️ 35 👱🏻♂️ 40 👧 4
04/23 - vanmaternična trudnoća, odstranjen jajovod
20.6. stigao braco ❤️
Ovo sam ja baš jučer si mislila, kako je koma što su skoro sve te bolnice na nekim teže dostupnim mjestima bez riješenog parkinga. Ja sam jučer išla s kćeri u Vinogradsku na neki pregled, pa isto uvijek kemijanje gdje parkirati.
Zamisli kako je nama koji radimo tuda🥲 samo vikendom bi s autom isla na posao!
Ps, tip za vinogradsku. Produzi niz vrtlarsku ulicu na vrh, parkinzi oko zgrade su cesto prazni..tu zivim, pa sad tek vidim kako je prazno jutri kad ne radim😂
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Sortiraj odgovore
Najstariji