Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    M-P
    12. Studeni 2023. 20:33

Mene je bas bilo strah za taj tsh jer nisam nikad to provjeravala iskreno. Meni je 1.9 ali mi je rekla gin da se to s terapijom lijepo rjesava, tj. Nije da se nemoze rijesiti ako je veca. Ali je bitno vidjeti kolika je.. meni odma naravno sve negativno u glavi, ali je u redu 

Ciklusi 28-30 dana
    12.10. Imamo ➕ ❤️
    28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
    20.12. Nifty ✔️ 💙
    29 👩🏽‍❤️‍👨🏽 29

Mareeeee3112
    12. Studeni 2023. 20:40

dunja1986dunjex

Obratite paznju na hormone stitne. Meni je terapija euthyrox 25 propisana prije trudnoce jer je tsh bio 3,29 i to samo zato jer sam planirala trudnocu. Preporuka ginekologa je da u trudnoci tsh ne prelazi 2,5. Prosli mjesec mi je povecana doza na 37,5 dva dana u sedmici jer je tsh bio 2,4 pored terapije… Sada je pod kontrolom i iznosi 1,9.

Tako je no mene nije htjela sopat tabletama a bio mi je 5.5 rekla je tek ako ostanem trudna et i ja ostala 3 tj poslije i to kod endokrinologa on mi je to reko kaze da do 10

dunja1986dunjex

Obratite paznju na hormone stitne. Meni je terapija euthyrox 25 propisana prije trudnoce jer je tsh bio 3,29 i to samo zato jer sam planirala trudnocu. Preporuka ginekologa je da u trudnoci tsh ne prelazi 2,5. Prosli mjesec mi je povecana doza na 37,5 dva dana u sedmici jer je tsh bio 2,4 pored terapije… Sada je pod kontrolom i izn

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Mareeeee3112
    12. Studeni 2023. 20:42

malaBubamara123

Ja sam imala TSH 5.3 kad sam vadila u domu zdravlja pa mi je ginekologica pustila uputnicu za Vuk Vrhovac, dva dana nakon su mi tamo vadili krv i bila je 2.1 jer oni ne daju terapije na temelju vanjskih nalaza nego samo iz svog labosa. Sad svakih 6 tjedana moram kod njih samo čekirat dal' je i dalje okej interval.

To je istina meni je razlika izmedu bolnice 5.5 i doma zdravlja 6.5  

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Mareeeee3112
    12. Studeni 2023. 20:43

Samo zbog toga sto koriste drugacije reaganse ...mob mi steka pa mi sam posalje bez da dovrsim do kraja

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

M86
    12. Studeni 2023. 21:04

Mareeeee

dunja1986dunjex

Obratite paznju na hormone stitne. Meni je terapija euthyrox 25 propisana prije trudnoce jer je tsh bio 3,29 i to samo zato jer sam planirala trudnocu. Preporuka ginekologa je da u trudnoci tsh ne prelazi 2,5. Prosli mjesec mi je povecana doza na 37,5 dva dana u sedmici jer je tsh bio 2,4 pored terapije… Sada je pod kontrolom i iznosi 1,9.

Tako je no mene nije htjela sopat tabletama a bio mi je 5.5 rekla je tek ako ostanem trudna et i ja ostala 3 tj poslije i to kod endokrinologa on mi je to reko kaze da do 10

dunja1986dunjex

Obratite paznju na hormone stitne. Meni je terapija euthyrox 25 propisana prije trudnoce jer je tsh bio 3,29 i to samo zato jer sam planirala trudnocu. Preporuka ginekologa je da u trudnoci tsh ne prelazi 2,5. Prosli mjesec mi je povecana doza na 37,5 dva dana u sedmici jer je tsh bio 2,4 pored terapije… Sada je pod kontrolom i izn

Mene ti nije htjela bacit na terapiju pitala me dal zelimo djecu ja rekla da i da pokusavam tipa 3 mj ona je rekla da na 5.5 nebi uvodila nikakve tablete tek ak ne ostanem trudna kroz 6 mj da se javim ili ako ostanem trudna…ja ostala kroz 3 tj prvi put🤣🤣 pa su me bacili onda tek na eutirox 25 i cjelu trudnocu ga koristila sad kad sam ostala trudna javila se svojoj endokrinologici izvadila mi je sve hormone itd imala sam 3.5 i opet sam na eutiroxu 25… i ok …

Ja sam krajem prosle godine imala spontani pa je taj tsh bio jedan od mogucih uzroka pored niske vrijednosti vitamina D. To je jos jedan razlog zasto mi je ukljucen u periodu planiranja trudnoce. 
    Ti si sad pod terapijom sto je najvaznije. Uopste nije strasno dok se drzi pod kontrolom. 

Mareeeee3112
    12. Studeni 2023. 21:23

dunja1986dunjex

Mareeeee

dunja1986dunjex

dunja1986dunjex

Mene ti nije htjela bacit na terapiju pitala me dal zelimo djecu ja rekla da i da pokusavam tipa 3 mj ona je rekla da na 5.5 nebi uvodila nikakve tablete tek ak ne ostanem trudna kroz 6 mj da se javim ili ako ostanem trudna…ja ostala kroz 3 tj prvi put🤣🤣 pa su me bacili onda tek na eutirox 25 i cjelu trudnocu ga koristila sad kad sam ostala trudna javila se svojoj endokrinologici izvadila mi je sve hormone itd imala sam 3.5 i opet sam na eutiroxu 25… i ok …

Ja sam krajem prosle godine imala spontani pa je taj tsh bio jedan od mogucih uzroka pored niske vrijednosti vitamina D. To je jos jedan razlog zasto mi je ukljucen u periodu planiranja trudnoce.
    Ti si sad pod terapijom sto je najvaznije. Uopste nije strasno dok se drzi pod kontrolom.

Tako je  ...ja sam ti na prvoj trudnoci od eutiroxa imala cudne nuspojave stalno sam bila gladna zeludac mi je bio na kicmi kad sam ga uvela🤣🤣🤣a sad nemam takve nuspojave sto samo daje do znanja da eutirox nema takve nuspojave vec sam bila gladna jer je moj bebac stalno htio jest🤣🤣🤣glavno da sam ja krivila taj eutirox da sam se od njega zdebljala🤣🤣🤣ma šou

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

• dijana22
    12. Studeni 2023. 22:48

Evo mene u ove kasne sate prvi put primila mucnina,loše mi je a ne mogu povraćati,mislim da bi mi lakše bilo da to izbacim 😅

10/23 biokemijska
    12/23 missed ab
    8/24 ➕️
    10/24 missed ab

neverland
    12. Studeni 2023. 23:22

Da, da, jasno mi je zašto je pitala, znam što je tsh. Secer mi je inače nizak. A Tsh mi je tako nešto bio i u prvoj trudnoći i doktorica ništa nije rekla, bilo je sve ok. Kad prijateljici nije uvela terapiju na 5, ne znam... brinem se i ja, ali što da radim, nekako uvijek mislim da ona zna. A opet vidim, sad je netko napisao da je imao iznad 3 i da također nema terapiju

neverland
    12. Studeni 2023. 23:33

Bopsich, ti si napisala da ti je 3,6. Kako si se naručila, preko liječnika opće prakse? Gdje točno? 

Mareeeee3112
    13. Studeni 2023. 06:49

neverland

Bopsich, ti si napisala da ti je 3,6. Kako si se naručila, preko liječnika opće prakse? Gdje točno?

Ljecnik opce prakse barem moja nije htjela u to ulaziti vec me odmah uputila endokrinologu... koji je zapravo za te stvari ...stitnjacu i hormone..cak se i ginekolog nece ponekad mjesat  evo moja nije jer to nije njihovo podrucje on samo na svoju ruku isto moze prepisat il nemora terapiju ... nije samo tsh tu se gleda i anti tpo i t3 i t4 itd... ja isto vjerojatno prije prve trudnoce nebi isla na provjeru da nisam dobila 5 kg u kratkom vremenu s obzirom da sam fitness trener bilo mi je cudno ... eto nakraju je dobro da sam isla.😊

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.