Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    M-P
    12. Studeni 2023. 18:41

neverland

Mareeeee

neverland

Secer oko 4, nizak kao uvijek

Nisu te stavili na eutirox s obzirom na stutnjacu ?

Ne, nije ni u prvoj. Prijateljici je 5, kod istog gin pa nije ništa dobila. Zašto?

Mozda je mare mislila na tsh. Inace je kao preporucljivo da bude 2.1 ili ispod 2 .. pa se zato dobije kao terapija.
    Meni je secer vislji od 4, znam da je 4 donja granica. ali mi je rekla da je zasad okej. Da cemo bas na onom pregledu vidjeti i da je tada bitno dal je vrijednost vislja. Inace ja u obitelji imam secerase pa ono, znam da postoji velika mogucnost za taj dijabetes pa cu morati paziti . Zasada je sve pod kontrolom .. zato i pokusavam paziti sto vise mogu na tu prehranu, ali jebiga nekad moram nesto lose pojest .. dode mi takav dan .. sta cu 🤷‍♀️😏

Ciklusi 28-30 dana
    12.10. Imamo ➕ ❤️
    28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
    20.12. Nifty ✔️ 💙
    29 👩🏽‍❤️‍👨🏽 29

M-P
    12. Studeni 2023. 18:43

marta96

M-P ja sam dobila neke mučnine nakon spontanog i bas me to pratilo pa malo ima malo nema i dr kaže psiha, želudac stres. A sad od pozitivnog testa cijene dane iskreno ne znam jel trudnoća ili opet psiha stres uzas, evo jedino mi malo ublaži taj normabel koji popijem, al nisam pila sad za vikend nego preživljavam.
    Leđa me isto bole malo dolje malo gore, osjećam se bas koma. A tek punih 6tt danas, imam BW čekam kad ga mogu početi koristiti🙈

Uhh jadna ti.. :( pa je ne znas sta je gore. I to ti djeluje na psihu nazad. Ne znas jel bi negdje isao ne bi, jel bolje lezat doma, a onda sam mislis na to pa je jos gore i tak u krug .. 🥹

Ciklusi 28-30 dana
    12.10. Imamo ➕ ❤️
    20.12. Nifty ✔️ 💙
    29 👩🏽‍❤️‍👨🏽 29

marta96
    12. Studeni 2023. 18:46

M-P

marta96

M-P ja sam dobila neke mučnine nakon spontanog i bas me to pratilo pa malo ima malo nema i dr kaže psiha, želudac stres. A sad od pozitivnog testa cijene dane iskreno ne znam jel trudnoća ili opet psiha stres uzas, evo jedino mi malo ublaži taj normabel koji popijem, al nisam pila sad za vikend nego preživljavam.
    Leđa me isto bole malo dolje malo gore, osjećam se bas koma. A tek punih 6tt danas, imam BW čekam kad ga mogu početi koristiti🙈

Uhh jadna ti.. :( pa je ne znas sta je gore. I to ti djeluje na psihu nazad. Ne znas jel bi negdje isao ne bi, jel bolje lezat doma, a onda sam mislis na to pa je jos gore i tak u krug .. 🥹

E upravo to, bas me strah kad pomislim na sve sta me tek čeka i da ne dobijem postporođajnu od svega 😵 
    A možda je to sad trenutno stvarno kad se sjetim da sam imala mučnine do 12tt,a sad sam tek 6🤢

👩‍🦰 28g
    🧔33g

06/2021 👼💔
    27.09. '21➕ ❤️
    5+4 07.10 Beta = 7901
    It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀

22. 9.'23 👼💔

❤️25.06.2024👶❤️

Martina1931
    12. Studeni 2023. 18:54

Znaci i vama su rekli da su oscilacije u mucninama ok?😅
    Ja jucer povracala zadnji put, imam mucnine cijeli dan al ne toliko intenzivne..bas kao da sam mazohist, jucer na korak do ici na hitnu. A sad kad sam bolja brinem se zasto ne povracam🤦‍♀️🤦‍♀️

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

bopsich
    12. Studeni 2023. 19:03

Cure ne opterećujte se mučninama, to je sve toliko individualno i nepredvidivo. Evo ja prvu trudnoću punih 6 mjeseci užasnih mučnina i povraćanja. A sad kad su blizanci i kad sam čitala da zna biti puno gore, mučnine su minimalne i ne budu mj svaki dan.
    Sutra idem raditi OGTT i nadam se da će se poklopiti jutro bez mučnina jer stvarno ne znam kako ću to 🙈 Secer mi je 5.5 a za trudnoću ne smije preko 5.1 i sad se sve bojim da ću morati na posebnu prehranu. U prvoj trudnoći uopće nisam radila tu pretragu, a naslušala sam se svega o tome. Koliko je vama to grozno bilo? I vade li sva tri puta krv iz vene ili iz prsta? Psihički se pripremam pa da bar donekle budem spremna 😅
    Vezano za TSH, meni je 3.6 i moj ginekolog kaže da je to u redu, ali ja sam isto čula da u trudnoći treba biti oko 2, tako da ću otići na pregled za štitnjaču ovaj tjedan da vidim što kažu..

👱🏻‍♂️42👩🏼 34 ➡️ 👧🏼🩷 2011. g.
    08/23 ➡️ Micro Tese Istanbul, dr. Emre Bakircioglu ✅️
    Aspiracija - 13 🥚 ➡️ oplođeno 10 ➡️ 5 blastica
    03.10.- FET 2 🐧🐧➡️ + na testiću 5 dpt 💕
    Beta - 9 dpt ➡️ 113/ 11 dpt ➡️ 254/ 13 dpt ➡️ 555
    27.10. Kucaju 2 srca ❤️❤️
    Veritas ✅️
    17.5.2024. stigli dječaci M&M 🩵🩵

Martina1931
    12. Studeni 2023. 19:11

Moja gin npr zeli ukljucivati terapiju vec ako je iznad 2,5. Ocito je to od doktora do doktora i kako misle🤷‍♀️
    Vidjela sam da ste gore spominjale vec tsh, meni je uvijek bio ok pa nemam.sad iskustva. Al znam da mi redovno trazi njegovo vadjenje jer joj je to bitno
    .
    Ok, onda se mogu skulirat ako imam dana sa "blazim" mucninama?🤣

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

M-P
    12. Studeni 2023. 19:29

Daa ma ja mislim da cemo svi mi tu reci nesto drugacije jer su nam doktori prenjeli, pa ono mislim si oni znaju. Ne bi nas sigurno forsirali na nesto lose.
    Tako da ako ti kaze da je okej ja sam sigurna da zna zasto to kaze. 
    Martina  daa strasno .. koliko smo ludi 😂🙊 prvo kukanje pa onda kukamo jer nema tog zbog ceg smo kukali 🤣

Ciklusi 28-30 dana
    12.10. Imamo ➕ ❤️
    20.12. Nifty ✔️ 💙
    29 👩🏽‍❤️‍👨🏽 29

Mareeeee3112
    12. Studeni 2023. 19:37

neverland

Secer oko 4, nizak kao uvijek

Da mislila sam na tsh on mora biti ispod 3 ...u trudnoci ..nisi isla kod endokrinologa ... mislim on daje tablete al mora viddjet i ostale hormone...ja sam u obje trudnoce na eutiroxu inace nisam a sad mi je bilo 3.5 pa sam na najmanjoj dozi

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

• malaBubamara123
    12. Studeni 2023. 19:59

Ja sam imala TSH 5.3 kad sam vadila u domu zdravlja pa mi je ginekologica pustila uputnicu za Vuk Vrhovac, dva dana nakon su mi tamo vadili krv i bila je 2.1 jer oni ne daju terapije na temelju vanjskih nalaza nego samo iz svog labosa. Sad svakih 6 tjedana moram kod njih samo čekirat dal' je i dalje okej interval.

M86
    12. Studeni 2023. 20:27

Obratite paznju na hormone stitne. Meni je terapija euthyrox 25 propisana prije trudnoce jer je tsh bio 3,29 i to samo zato jer sam planirala trudnocu. Preporuka ginekologa je da u trudnoci tsh ne prelazi 2,5. Prosli mjesec mi je povecana doza na 37,5 dva dana u sedmici jer je tsh bio 2,4 pored terapije... Sada je pod kontrolom i iznosi 1,9. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.