Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    neverland
    12. Studeni 2023. 11:15

Secer oko 4, nizak kao uvijek 

M-P
    12. Studeni 2023. 12:09

Jutro cure 
    Evo ja sam se danas bome posteno naspavala. Ustala sam se u 10 sto je rjetkost stvarno. 
    Jucer mi nije bilo bas mucno ali sam stvarno jela totalno ne konkretne stvari. Baustelski sendvic za dorucak, smoki za rucak i navecer isto jedan topli sendvic. Uzas.. al takav dan. 
    Danas mi je isto okej donekle. Malo osjetim ali nista strasno pa me sad strah kao zas nema mucnine 🙈
    Iako mi je rekla gin da nece to svaki dan bit jednako izrazeno, nekad nece ni bit. Garant ce me uhvatit sutra kad budem morala ic nosit urin na urinokulturu ili u utorak kad budem krv isla vadit u petrovu 😏 
    Jedino me opet klasicno kao uviejk vikendom muce malo jace ti grcevi .. ali okej je sve. 
    Kako ste mi vi?? 

Teich
    Ma odi si to sto prije. Ak ides u grizansku sigurno ces odmah bit na redu. Ja sam dosla bila je hrpa ljudi al oni gledaju prvo ono trudnice i prioritetno. Ja nisam mogla izvadit jer mi dr nije tu al inace rijesila bi to u min. Isto tako mozes donijeti urin u sterilnoj posudici. Ja nemogu bas ujutro izdrzat da odem tamo a treba biti prvi jutarnji. Osim toga grozim se tih wc-a po domovima zdravlja. 
    Ja sam na kraju isla privatno i isto sam za tren bila gotova. Urin sam predala i to je to. 😄

Marta 
    Uh bas te nece ostavit mucnine na miru. Ni malo. Jesi probala one bomboncice sto su cure pisale da bar malo pomogne? 

Nisam odgovorila sto se tice odnosa. Ja ih imam normalno , nije mi receno da ne smijemo .. 
    iako smo mi prije bas cesto znali imati odnose ali sad nemamo tako cesto, budem stvarno umorna, pa te mucnine. Uzas .. nekad mi stvarno nije do toga. Al moram vam rec da ja uzivam bez M… jos uvijek mi je nevjerojatno .. nadam se da ce i te bolne menstruacije se malo smanjit nakon poroda. Bas su mi bile uzas . 
    Eto svasta sam tu natipkala .. 🤣😜 

Ciklusi 28-30 dana
    12.10. Imamo ➕ ❤️
    28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
    20.12. Nifty ✔️ 💙
    29 👩🏽‍❤️‍👨🏽 29

neverland
    12. Studeni 2023. 12:12

M-P

Jutro cure
    Evo ja sam se danas bome posteno naspavala. Ustala sam se u 10 sto je rjetkost stvarno.
    Jucer mi nije bilo bas mucno ali sam stvarno jela totalno ne konkretne stvari. Baustelski sendvic za dorucak, smoki za rucak i navecer isto jedan topli sendvic. Uzas.. al takav dan.
    Danas mi je isto okej donekle. Malo osjetim ali nista strasno pa me sad strah kao zas nema mucnine 🙈
    Iako mi je rekla gin da nece to svaki dan bit jednako izrazeno, nekad nece ni bit. Garant ce me uhvatit sutra kad budem morala ic nosit urin na urinokulturu ili u utorak kad budem krv isla vadit u petrovu 😏
    Jedino me opet klasicno kao uviejk vikendom muce malo jace ti grcevi .. ali okej je sve.
    Kako ste mi vi??

Teich
    Ma odi si to sto prije. Ak ides u grizansku sigurno ces odmah bit na redu. Ja sam dosla bila je hrpa ljudi al oni gledaju prvo ono trudnice i prioritetno. Ja nisam mogla izvadit jer mi dr nije tu al inace rijesila bi to u min. Isto tako mozes donijeti urin u sterilnoj posudici. Ja nemogu bas ujutro izdrzat da odem tamo a treba biti prvi jutarnji. Osim toga grozim se tih wc-a po domovima zdravlja.
    Ja sam na kraju isla privatno i isto sam za tren bila gotova. Urin sam predala i to je to. 😄

Marta
    Uh bas te nece ostavit mucnine na miru. Ni malo. Jesi probala one bomboncice sto su cure pisale da bar malo pomogne?

Nisam odgovorila sto se tice odnosa. Ja ih imam normalno , nije mi receno da ne smijemo ..
    iako smo mi prije bas cesto znali imati odnose ali sad nemamo tako cesto, budem stvarno umorna, pa te mucnine. Uzas .. nekad mi stvarno nije do toga. Al moram vam rec da ja uzivam bez M… jos uvijek mi je nevjerojatno .. nadam se da ce i te bolne menstruacije se malo smanjit nakon poroda. Bas su mi bile uzas .
    Eto svasta sam tu natipkala .. 🤣😜

Meni su potpuno nestali bolovi nakon poroda, a imala sam uzasne bolove do povraćanja. Kao da se sve dolje "pročistilo". Ipak, mislim da sam to zaslužila nakon masakra na porodu 😅  i onda kad sam prestala piti kontracepcijske jedan ciklus, ovaj zadnji mi je bilo užasno, rušilo me koliko mi nije bilo dobro. Tak da, sve je moguće. 

Mareeeee3112
    12. Studeni 2023. 13:03

neverland

Nisu te stavili na eutirox s obzirom na stutnjacu ?

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Martina1931
    12. Studeni 2023. 13:27

Bokic curke
    M-P, i ja sam cak bolja sto se tice povracanja za vikend😅 jucer ujutro sam zadnji put povratila!
    Bila sam par puta na granici hocu necu, al sam izdrzala😇
    Cak i ja imam neke grcice za vikend. Msm ne bas grcevi negp vise neki pritisak dolje i mene to taaaako zivcira. Bas ne volim osjecat nista dolje..mogu povracanja i mucnine, samo da je mir dolje jer me odmah panika krene lovit🥲

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

neverland
    12. Studeni 2023. 13:47

Mareeeee

neverland

Nisu te stavili na eutirox s obzirom na stutnjacu ?

Ne, nije ni u prvoj. Prijateljici je 5, kod istog gin pa nije ništa dobila. Zašto? 

M-P
    12. Studeni 2023. 13:49

Martina1931

Bokic curke
    M-P, i ja sam cak bolja sto se tice povracanja za vikend😅 jucer ujutro sam zadnji put povratila!
    Bila sam par puta na granici hocu necu, al sam izdrzala😇
    Cak i ja imam neke grcice za vikend. Msm ne bas grcevi negp vise neki pritisak dolje i mene to taaaako zivcira. Bas ne volim osjecat nista dolje..mogu povracanja i mucnine, samo da je mir dolje jer me odmah panika krene lovit🥲

Da tak i ja. Nije bas da boli nego onak u trenucima zasmeta.. a to mi je grozno jer me podsjeca ko ono kad trebas dobit i onda  ne volim to. 
    Malo me jucer zivac ulovio 😅 al dobro ja sam i prije znala imat problema s time. Nije da ne mogu nis nego onak bas glupi tupi osjecaj. Al sam bila dosta polozaju sagnuta jucer pa mislim da sam ga mal iziritirala. Danas vise nista. 
    Sam razmisljam sta da rucam jer nisam doma 😂

Ciklusi 28-30 dana
    12.10. Imamo ➕ ❤️
    28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
    20.12. Nifty ✔️ 💙
    29 👩🏽‍❤️‍👨🏽 29

Hellobaby
    12. Studeni 2023. 14:49

M-P nadam se da ćeš ti biti te sreće da su ti menstruacije manje bolne. Meni su još uvijek baš bolne 🙄 
    Martina ajde super što ti se smanjilo povraćanje 😃 
    Kako provodite nedjelju? 

👩 33
    👱🏻‍♂️ 36
    💔💔
    💗💗💙💗💙

marta96
    12. Studeni 2023. 15:28

M-P ja sam dobila neke mučnine nakon spontanog i bas me to pratilo pa malo ima malo nema i dr kaže psiha, želudac stres. A sad od pozitivnog testa cijene dane iskreno ne znam jel trudnoća ili opet psiha stres uzas, evo jedino mi malo ublaži taj normabel koji popijem, al nisam pila sad za vikend nego preživljavam.
    Leđa me isto bole malo dolje malo gore, osjećam se bas koma. A tek punih 6tt danas, imam BW čekam kad ga mogu početi koristiti🙈

👩‍🦰 28g
    🧔33g

06/2021 👼💔
    27.09. '21➕ ❤️
    5+4 07.10 Beta = 7901
    It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀

22. 9.'23 👼💔

❤️25.06.2024👶❤️

Hellobaby
    12. Studeni 2023. 16:51

marta96

M-P ja sam dobila neke mučnine nakon spontanog i bas me to pratilo pa malo ima malo nema i dr kaže psiha, želudac stres. A sad od pozitivnog testa cijene dane iskreno ne znam jel trudnoća ili opet psiha stres uzas, evo jedino mi malo ublaži taj normabel koji popijem, al nisam pila sad za vikend nego preživljavam.
    Leđa me isto bole malo dolje malo gore, osjećam se bas koma. A tek punih 6tt danas, imam BW čekam kad ga mogu početi koristiti🙈

Počne se ga koristiti od kada? Iskreno uvijek da ću ga kupiti i nikada nisam... 

👩 33
    👱🏻‍♂️ 36
    💔💔
    💗💗💙💗💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.