Super vijesti, dijana, malaBubamara, mare! 🥳🥳🥳
I ja sam bila na pregledu, sve ok 🥰🥰🥰 I dalje mjeri mrvicu veće, po mjerama je 9+4, ono što vidi nuhalni nabor i ostalo joj se čini ok. Danas sam se čak i izvagala doma, na istoj sam kilaži kao prije 5 tjedana, što me ugodno iznenadilo 😂 S utrogestanima prelazim s 2x dnevno na 1x dnevno, pa kad potrošim još ovu kutiju kaže da mogu i stati; rekla je da smijem i vježbati, što je u jednu ruku super, u drugu ruku, ne da miiii seeee 😂
Izvadila sam krv za Panoramu na kraju ipak kod nje (onaj jedan dr u Sloveniji baš petkom ne vadi krv pa rekoh, ajde, neću komplicirati), sad čekamo rezultate za 7-10 dana.
Sljedeći pregled 4.12.
👱🏻♀️ 35 👱🏻♂️ 40 👧 4
04/23 - vanmaternična trudnoća, odstranjen jajovod
20.6. stigao braco ❤️
Znaci i ti si na pregledima svako 2tjedna? Pretpostavljam zbog hematoma? Vidim da dosra cura ima preglede svako 3,4tjedna. Mene moja svako 2stavlja, sto je meni ok jer msm da bi prolupala mjesec dana bez pregleda 😬
Sada me narucila za 4 tjedna, meni je hematom iscurio i kaze za sada je okej, nemamo potrebe vise kao svaka 2 tjedna 🙂 Iskreno meni je isto bilo bolje u pocetku cesce jer me bas bilo strah da mi ne ode bebica pa bi me to stvarno smirilo 🥰🥰
👩 28
👨🦰33
2022 girl ❤️
15.09.2023 +
mareo i Perpetua wiiiiii super za dobre preglede☺☺☺☺
Baš me razveseli kada javite da je sve super 🥰
Nego cure ćete provesti vikend? Nadam se da će kiša malo stati..
👩 33
👱🏻♂️ 36
💔💔
💗💗💙💗💙
Pa čovječe ja jedem ne samo slova nego i riječi 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 mislila sam kako ćete provesti vikend 😅
👩 33
👱🏻♂️ 36
💔💔
💗💗💙💗💙
mareo i Perpetua wiiiiii super za dobre preglede☺☺☺☺
Baš me razveseli kada javite da je sve super 🥰
Nego cure ćete provesti vikend? Nadam se da će kiša malo stati..
Sutra imam pregled pa nakon toga vjerojatno u neki mali shopping cisto da mi mozak ode na pašu kolko tolko. Nedjelja ce bit odmorko all day😁
👸32g. AMH - 25, jajovod✂️🤵 44g. oligoasthenozoospermia
kariogrami ✔️clexane💉
11/23 missed ab 9tt💔
1/24 - Sv.Duh - IVF - Bemfola+Ctd+Brevactid - 2❄️
3/24 ET - missed ab💔
6/24 FET✖️
7/24 FET✖️
11/24 - Sv.Duh - IVF - Gonal+Ctd+Ovitrelle - 2❄️
ET trodnevni, beta 103.6, beta2 - 207.1, 5+6💚
Panorama - stiže curica💓OTP 6.8.2025.
Cure koje su bole na pregledu odlicno da je sve super 😁💗
Teich ja vjerujem da ces i ti sutra cuti lijepe vijesti :) 🫂♥️
Ja cu ovaj vikend opet na kucu, al bez forsiranja .. malo po malo.. koliko mi mucnina dozvoli. Boli me ruka.. znaci ova me bas dobro ubola hahaha.. poslat cu vam .. kom se gadi neka ne otvara sliku
Ciklusi 28-30 dana
12.10. Imamo ➕ ❤️
28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
20.12. Nifty ✔️ 💙
29 👩🏽❤️👨🏽 29
Nije me bilo koji dan i baš loših vijesti sam pročitala :( jako me rastužilo, držite se cure <3
Ja čekam rezultate panorame, sedmi dan je danas i evo još ništa. U drami sam polako.... tko će vikend preživjeti
2022. april baby girl M.
2024. may baby girl coming
Termin 24.5.24.
Panorama low risk
Nemogu poslat sliku. Mozda i bolje 😂
Ciklusi 28-30 dana
12.10. Imamo ➕ ❤️
20.12. Nifty ✔️ 💙
29 👩🏽❤️👨🏽 29
https://ibb.co/crb2hss
Evo 😂
Ciklusi 28-30 dana
12.10. Imamo ➕ ❤️
20.12. Nifty ✔️ 💙
29 👩🏽❤️👨🏽 29
https://ibb.co/crb2hss
Evo 😂
A Boze sacuvaj sta su ti uradili, zaboga miloga!!
Kako?? Su ti inace slabe vene ili?
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Sortiraj odgovore
Najstariji