Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bopsich
    13. Studeni 2023. 08:11

A već su me poslali jer mi je šećer bio 5.5. Ali ja sam se sjetila sinoć da je moguće da mi je to i od estrofema koji uzimam već 3 mjeseca, a u njemu je laktoza koja je zapravo mliječni šećer 🤷‍♀️ A možda i nije.
    A ja se trudim da ne povratim, ali sad mi je već baš loše i sve teže za izdržati. Izvadila sam i drugi put krv. Još jednom i gotovo.  

👱🏻‍♂️42👩🏼 34 ➡️ 👧🏼🩷 2011. g.
    08/23 ➡️ Micro Tese Istanbul, dr. Emre Bakircioglu ✅️
    Aspiracija - 13 🥚 ➡️ oplođeno 10 ➡️ 5 blastica
    03.10.- FET 2 🐧🐧➡️ + na testiću 5 dpt 💕
    Beta - 9 dpt ➡️ 113/ 11 dpt ➡️ 254/ 13 dpt ➡️ 555
    27.10. Kucaju 2 srca ❤️❤️
    Veritas ✅️
    17.5.2024. stigli dječaci M&M 🩵🩵

Mareeeee3112
    13. Studeni 2023. 08:21

Meni je secer na zadnjoj pretrazi bio 5 s tim da sam to jutro pojela veliki kolac🤣🤣🤣

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

ElisaDay
    13. Studeni 2023. 08:32

Žene, je li koja od vas imala problema sa zatvorom? U 8.sam tjednu i zadnjih par dana se osjećam užasno, imam mučnine iako još nisam povraćala, a muči me i zatvor. Pijem Donat, jedem vlakna, ništa. Boli me u crijevima ali jednostavno ne mogu na WC. Kako si pomoći?

28.12. ❤️ It's a girl 💞🌸

M-P
    13. Studeni 2023. 08:33

Mareeeee

Meni je secer na zadnjoj pretrazi bio 5 s tim da sam to jutro pojela veliki kolac🤣🤣🤣

Mareee 😅😅😅😅😅
    Mene isto jos ne salje .. rekla mi je da cu to kasnije ici .. ne znam koji tocno tj .. 20 i neki 🥹
    Ja sam odnijela urin na urinokulturu, obavila hzzo i sad idem na posao. 

Bopsich ja isto mislim da te zato salje.  Nadam se samo da neces to morat jos jednom kasnije prolazit. 
    Izdrzi jos jedno vadenje. Bas je fuj ta pretraga majko mila 

Ciklusi 28-30 dana
    12.10. Imamo ➕ ❤️
    28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
    20.12. Nifty ✔️ 💙
    29 👩🏽‍❤️‍👨🏽 29

M-P
    13. Studeni 2023. 08:35

ElisaDay

Žene, je li koja od vas imala problema sa zatvorom? U 8.sam tjednu i zadnjih par dana se osjećam užasno, imam mučnine iako još nisam povraćala, a muči me i zatvor. Pijem Donat, jedem vlakna, ništa. Boli me u crijevima ali jednostavno ne mogu na WC. Kako si pomoći?

😣😣 ja nemam za sada ali meni uvijek pomogne kamilica 

Ciklusi 28-30 dana
    12.10. Imamo ➕ ❤️
    28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
    20.12. Nifty ✔️ 💙
    29 👩🏽‍❤️‍👨🏽 29

Hellobaby
    13. Studeni 2023. 08:43

Baš sam išla pogledati nalaze iz prošle trudnoće (imam na mailu). Šećer je bio 3.3, a tsh 1.27. 
    OGTT sam radila sa 25tt. 

👩 33
    👱🏻‍♂️ 36
    💔💔
    💗💗💙💗💙

Mareeeee3112
    13. Studeni 2023. 09:35

ElisaDay

To ti je normalno u trudnoci ...ako ti nista ne pomogne imas eva/qu cepice za trrudnice bez ikakvih kemija meni su neki dan pomogle ja opcenito imam problema s tim a u trudnoci grozno ...

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

ElisaDay
    13. Studeni 2023. 09:47

Mareeeee

To ti je normalno u trudnoci …ako ti nista ne pomogne imas eva/qu cepice za trrudnice bez ikakvih kemija meni su neki dan pomogle ja opcenito imam problema s tim a u trudnoci grozno …

Jesu na recept ili?

28.12. ❤️ It's a girl 💞🌸

• manu11
    13. Studeni 2023. 10:27

Jutro cure 🤗 moram podijelit s vama svoj san. Dojim bebu, dragi je tu, a ja opet trudna 😂 pretpostavljam jer i u snu znam da sam trudna, ali to je zaista bio najljepsi osjecaj ikad...probudila sam se presretna i ispunjena. I da, u snu sam savrseno znala kako se namjesta beba, bila sam pravi profesionalac a beba cucla ko velika 😂🙈🙈🙈 sad jos vise jedva cekam!

09.09.2023 ➕❤️
    03.05.2024 👶🏻🥳💞

Perpetua
    13. Studeni 2023. 10:50

dijana22

Evo mene u ove kasne sate prvi put primila mucnina,loše mi je a ne mogu povraćati,mislim da bi mi lakše bilo da to izbacim 😅

Meni je zadnjih par dana bilo blago mučno, i to isto isključivo navečer prije spavanja 😄 Pa da znaš bar da nisi sama. Makar sad opet dan-dva nije, očito mučnina nije jedan od mojih glavnih simptoma trudnoće. I dalje si milijun puta dnevno pipam sise i provjeravam jesu li još bolne/osjetljive, jedino me to drži 🙈 A sjećam se i u prvoj trudnoći da su mi ta 2-3 tjedna prije 12tt bila nervozna na neki posebni način, kao, prošao je onaj sam početak kad je sve još skroz nestvarno, navikneš se nekako da si trudna, a opet, nisi još stigla do tog famoznog kraja prvog tromjesečja (makar nažalost nema ni tad garancija, ali opet, nekako je to ipak mali milestone). A ništa, sad nekako proći i kroz te tjedne pomalo. Pa onda i sve ostale :D 

Za OGTT mogu isto reći da meni srećom nije uopće strašna pretraga, ali ja to pripisujem svojoj ovisnosti o slatkom 🙈 Mislim da je moj organizam baždaren na tako slatke stvari pa mi nije ni problem popiti (nije da mi je baš *fino*, ali nije strašno), a nije mi uglavnom bilo ni muka. 

👱🏻‍♀️ 35 👱🏻‍♂️ 40 👧 4
    04/23 - vanmaternična trudnoća, odstranjen jajovod
    20.6. stigao braco ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI