Pa nije mi nikad bilo tako. Znaci ona curka koja mi je vadila za betu je tak to napravila da je tockica bila. Bas je bila njezna. Ova jucer kad me ubola sam odma
Znala.. bas je bila gruba nekako neznam 🥲 jos sam skoro pocela plakat (ne zato jer me bolilo nego kak nema osjecaja ) 😂😂😂😂 bas sam ovih dana osjetljiva
Ciklusi 28-30 dana
12.10. Imamo ➕ ❤️
28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
20.12. Nifty ✔️ 💙
29 👩🏽❤️👨🏽 29
Hahahaah cuj nikad ne znas .. 😂😂 ko zna sta je ta radila.. ja ne smijem gledat kad me bode pa sam okrenula glavu. Mogla je sta je htjela 😜😜
Ciklusi 28-30 dana
12.10. Imamo ➕ ❤️
20.12. Nifty ✔️ 💙
29 👩🏽❤️👨🏽 29
Meni bi tako ostalo samo pacijentima koji su onkoloski, i imaju jako lose vene i doslovno nemas izbora nego samo da stavis negdje braunilu..al ti si mlada, uzas 😭 ubila bi je
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Da, kolegice kazu tak njihovim bakama bude. 😅
Jucer je mal ljepse izgledalo danas je bas odvratno ..
to mi svi kazu sta ju nisam ubila .. 😅 vampirica.
Vadila sam krv bas puno puta i nikad ovak sta. Mislim nikad ni nije neko bio tak grub.. nego jel ja mogu u pon na transfuzijskoj reci da me bodu u drugu ruku? Meni je muka opce da si zamislim da me tu opet bodu
Ciklusi 28-30 dana
12.10. Imamo ➕ ❤️
20.12. Nifty ✔️ 💙
29 👩🏽❤️👨🏽 29
Da, kolegice kazu tak njihovim bakama bude. 😅
Jucer je mal ljepse izgledalo danas je bas odvratno ..
to mi svi kazu sta ju nisam ubila .. 😅 vampirica.
Vadila sam krv bas puno puta i nikad ovak sta. Mislim nikad ni nije neko bio tak grub.. nego jel ja mogu u pon na transfuzijskoj reci da me bodu u drugu ruku? Meni je muka opce da si zamislim da me tu opet bodu
Ne da mozes traziti drugu ruku, nego ces morati.
Nece ti nitko htjet dirat u tu dok se malo ne smiri😐
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Meni kad su zadnji puta vadili 3 ampule u novoj opet su mi pogodili zivac na desnoj ruci znaci evo vec 2 tj me boli ruka prestrasno ... i nateceno mi ... jako mi je blizu zile i uvijek imam priblem s desnom rukom
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Cestitam svima trudnicama ljetikicama na lijepim vjestima i pregledima😍💛
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
I ja vas pozdravljam, sinoć počela krvarit, danas potvrđen spontani 😔
Sretno cure!
Sortiraj odgovore
Najstariji