Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    pistacija13
    15. Listopad 2024. 17:22

Ajme cure, nadam se da ce i mene malo ta prašina sa dužim nocnim spavanjem poprašiti uskoro 😅 jednom mi je spavao 4-4ipol sati u komadu i jednom 5. Sve ostalo po 2, 2 ipol, 3 max
    Još ja njemu nudim na 2, 2 ipol sata jesti po danu, baš da mu nabijem kalorija da ne traži po noći ali očito ta teza ne stoji kod nas

katy_kaya
    15. Listopad 2024. 17:23

Bok žene, rijetko se javljam al vas popratim i bas mi je drago pratiti vas koji ste malo ispred nas. Pa onda znam sto na sve ceka 🤗.
    Spavanje - cini mi se da tek sad nakon dva mjeseca znam sto znaci dnevno spavanje. Do sad ga mimo na meni nije bilo. Sada je bolje i bude ih tri do cetri, izmedju pola sata i sat i pol. 
    Ona je bas nekako preko noci narasla. Od kad smo se vratilo s puta kao da je drugo dijete. Nove vjestine, novi karakter 😀
    Mame koje doje - znate li utjece li sport (primarno trcanje) na mlijeko? Osjecam se spremna krenuti, a trcanje mi se cini najjednostavnije jer mogu trcat bilo kad, ali nisam sigurna jel cardio utjece na kolicinu mlijeka. 
    Prst i duda - moja je nazalost otkrila prst i krenila je cucat. Ja sam jako protiv toga i pokusavam na sve nacine uvalit dudu, a i ubacila sam one grickalice i sve za desni sto masira. Bas se mucimo s tim, najvise pred spavanje, kad ona uzme prst a ja pokusavam zavarat je s dudom. Ima netko iskustva s tim? 

korni
    15. Listopad 2024. 17:37

nada23

korni

Purple drzat cu se onda tvoje teze o naprednosti 🤭🥰 super za pregled 🥰
    Naše spavanje je nespavanje 😂 vremena kad sam ju pred kraj ww spustila, malo ššš, duda i ona zaspala, su davna vremena 😂 sad je uspavljivanje na rukama, 10ak min, obavezno plače prije nego zaspi..i spava pol sata, isto je švicarka 😂 jučer sam isprobavala spavanje na rukama, i odspavala mi dva puta po 1h10 min, znaci moze se 🤣 zadnji spavanac često nema i onda je nervozna do spavanja.. ugl, doza zamaranja sa spavanjem postoji, jer što mi manje spava to nam je dan tezi..nervoza, plakanje, neće b.gym, trbuh, ništa, i imam osjećaj da mi je cijeli dan po rukama onda.. dani kad odspava sat vremena u cijelom danu su katastrofa.. 🥴
    Nadam se da će nam se svima spavanje unormalit 🤗🍀🤞

Ono kad pomislis da ce s vremenom biti lakše 😆
    Drži se, nadam se da ipak neće potrajati. Barem CES nabildati mišiće na rukama 🥰

Haha da 😅 baš smo mi sinoć gledali bicepse 🤣 

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
    🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
    6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
    9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
    10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷

nada23
    15. Listopad 2024. 18:31

Katy Kaya drago mi je da je kod vas sve ok. 😌 Možeš slobodno trcati, samo nemoj dojiti neposredno nakon treninga jer je tad razina mliječne kiseline najveća. Mislim da to ne utječe na količinu mlijeka. Bas i ja planiram početi kada uhvatim malo vise vremena.
    Korni 💪😅

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

PBTAB
    15. Listopad 2024. 19:15

Purple ja sve čekam da izbaci to jedno noćno hranjenje i nikako 😂
    Nadam se da ce uskoro i to doci na red 😀🙏🏻
    Evo mi odradili 4 spavanca 🤯😂😂 
    Neki su bili lagani, neki malo teži i sada se nadamo dobroj noći 🙏🏻
    Zelim svima laku i mirnu noć ❤️😴🥱

👩‍🦳32, AMH 25,4 sono hsg - jajovodi ❌
    🧔🏻‍♂️44 normo ,🏩Repromed➖5 🐧
    ➖ 7.3.transfer 🙏🏻20.3. Beta ➡️448,58 Beta➡️ 912,7, UZV 4.4. 6+1 💓➡️UZV 17.4. 8+1 💓➡️ 10+2 miss.ab.😢💔➖21.6. FET 🙏🏻3.7.Beta 🤞➡️27.6.test➕➡️12.dpt beta 692➡️ 14.dpt 1368➡️ uzv 18.7.💓➡️2.8. 8+1 missed. 💔➖Clexane 💉✔️➖20.10.FET➖11dpt➖911.18➖13dpt➖2550➖17.11.uzv💓➖ Panorama 💙

purple13
    15. Listopad 2024. 19:33

katy_kaya

Bok žene, rijetko se javljam al vas popratim i bas mi je drago pratiti vas koji ste malo ispred nas. Pa onda znam sto na sve ceka 🤗.
    Spavanje - cini mi se da tek sad nakon dva mjeseca znam sto znaci dnevno spavanje. Do sad ga mimo na meni nije bilo. Sada je bolje i bude ih tri do cetri, izmedju pola sata i sat i pol.
    Ona je bas nekako preko noci narasla. Od kad smo se vratilo s puta kao da je drugo dijete. Nove vjestine, novi karakter 😀
    Mame koje doje - znate li utjece li sport (primarno trcanje) na mlijeko? Osjecam se spremna krenuti, a trcanje mi se cini najjednostavnije jer mogu trcat bilo kad, ali nisam sigurna jel cardio utjece na kolicinu mlijeka.
    Prst i duda - moja je nazalost otkrila prst i krenila je cucat. Ja sam jako protiv toga i pokusavam na sve nacine uvalit dudu, a i ubacila sam one grickalice i sve za desni sto masira. Bas se mucimo s tim, najvise pred spavanje, kad ona uzme prst a ja pokusavam zavarat je s dudom. Ima netko iskustva s tim?

Moj isto cesto pljune dudu i gura ruku u usta 🤣 
    Procitala sam da je to dobro, jednostavno dio razvoja i na taj nacin se tjese tak da ga pustim. 🤣

💙5/24💙

Leeloo101
    15. Listopad 2024. 20:02

U 2 tjedna je dobila 210g 

7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖

• Sreća2012
    15. Listopad 2024. 20:20

Cure nakon koliko ste dobile uplatu drzave za rodenje? Od grada i zupanije sam dobila odma, a od drzave jos nisam. Proslo je mjesec ipo dana od poroda

korni
    15. Listopad 2024. 20:50

Leeloo a šta bilo? Odbija jesti?
    Sreca ja sam dobila polovicom 8.mj, a rodila krajem 6., znaci nakon nekih mj i pol...mozda ce ti sad s naknadom isplatiti.

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
    🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
    6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
    9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
    10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷

nada23
    15. Listopad 2024. 20:55

Sreća2012

Cure nakon koliko ste dobile uplatu drzave za rodenje? Od grada i zupanije sam dobila odma, a od drzave jos nisam. Proslo je mjesec ipo dana od poroda

I ja Jos uvijek cekam uplatu i zdravstvenu iskaznicu... Bas dugo

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI