Nama su dnevna spavanja uzas, jučer je od 14h do 20.45 spavala 10 min 🤦 noći sve lošije 🥴 čini mi se da što je dnevno spavanje lošije, to i noć bude lošija.

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Plave okice je li to onaj model 360 beyond? (Ili tako nekako 😅)
Gledala sam ju, ali nisam jos odlucila koju cemi.
Pistacija mislim da je to normalno sto se tice okretanja. Njima to jednom klikne i onda je gotovo 🤣
A cini mi se da je normalno od 4 do 6 mjeseci da se nauce okretati na trbuh, ali nisam 100% sigurna. 🤣
💙5/24💙
Nama su dnevna spavanja uzas, jučer je od 14h do 20.45 spavala 10 min 🤦 noći sve lošije 🥴 čini mi se da što je dnevno spavanje lošije, to i noć bude lošija.
Joooj, nadam se da ce danas biti bolje! Ali i ja sam to zakljucila, ak je dan bio los, vrlo vjerojatno ce i noc biti show!
E za okretanje, i meni se cini da se prvo okrenu na trbuh, valjda im je lakse. Tvoja curka napredna, nemoj guglat hahaga 🥰
💙5/24💙
Ja sam se tako poveselila prosli tjedan kad mi je mala dva puta spavala 7.5 sati u komadu do prvog hranjenja u noci, ali evo sad sve nadoknađuje sa stalnim nocnim buđenjima svakih sat i pol do dva😩 cak i dnevni spavanje je slabije, nervozna je dosta, vise place i vristi bez razloga, dojenje isto malo teze ide pa mislim da nam se smješi skok u razvoju 🙃
.
S druge strane, pocela je gugutati i smijati se, vise ju zanimaju crno-bijele igracke i zvukovi, voli muziku i lagano pjevanje i pricanje pa su nam budni prozori postali puno zanimljiviji 😊

21.12. ➕
12.1 imamo otkucaje 🩷
Nifty✔️ it’s a girl 💖
Okretanje- par puta se dogodilo da dok ju stavim na trbuscic ona digne jednu ruku i pust da ju glava prebaci na leđa, ali mislim da se to ne broji pod voljno i planirano okretanje 😂

21.12. ➕
12.1 imamo otkucaje 🩷
Nifty✔️ it’s a girl 💖
Što se tiče okretanja, moja se s leđa na bok okreće samo kad legnem dojiti i naslonim se jer zna da dolazi cica 😂😂😂 i onda se odmah okrene. Na gym-u neće još 😅

Jutro žene 😊
Bome sam u zaostatku, imala sam cijelu lektiru za procitati uz kavu haha
Zeka, drzite se, nadam se da ce sve biti dobro 🤞
Hranjenje - mi iskljucivo dojiimo i na prste jedne ruke mogu nabrojati kada je jeo na razmak od 3 sata ili vise. Kod nas je to 2, 2 i pol sata. A bome ne odbija ni kada ponudim ranije haha Noci su kako kada, ali obicno jede 3x. S time da se ne budi. U snu jede, ne moram ga uspavljivati. Samo nastavi spavati dok jede, vratim ga u krevetic i to je to.
Spavanje - zadnjih tjedan dana smanjuje dnevno spavanje, ali nocno potraje ponekad i malo preko 12 sati. Evo sinoc je zaspao ravno u 20:00 i sad je 8:00, on jos spava.
Kilaza - mi smo na 7300. Isto ne znam sta cemo s kolicima. Nadam se da ce nekako usporiti taj rast jer ce ovim tempom oko Bozica, a mozda i prije, morat van kosare, a sigurna sam da se do tad nece sam posjest
Tummytime - gledam da nakupimo 30 min u danu. U svakom budnom prozoru po malo
Okretanje - moj malac nije pokazao ni najmanji interes za okretanje. Udara rukicama i nogicama, hvata igracke u baby gymu i s njima se igra, ali nista od rolanja. Vjezbam s njim, stavljam ga na bok, dizem nogice, okrecem preko boka… ali samo ja radim, on uopce nije zainteresiran. To valjda jos normalno?
Ma dobro ako ti spava po 12h u komadu noć, ne moze spavati preko dana bas puno 😂
Kako je meni moja susjeda rekla, vi mlade mame rodite djecu i sad bi vi da ta ista djeca non stop spavaju 🤣🤣
Super da vježbaš s njime, na taj nacin ga ucis kako da se okrene na bok i jedan dan ce ti se samo okrenuti i onda je gotovo, kad jednom skuze okretanje onda bi samo to radili 🥰

👩🦳32, AMH 25,4 sono hsg - jajovodi ❌
🧔🏻♂️44 normo ,🏩Repromed➖5 🐧
➖ 7.3.transfer 🙏🏻20.3. Beta ➡️448,58 Beta➡️ 912,7, UZV 4.4. 6+1 💓➡️UZV 17.4. 8+1 💓➡️ 10+2 miss.ab.😢💔➖21.6. FET 🙏🏻3.7.Beta 🤞➡️27.6.test➕➡️12.dpt beta 692➡️ 14.dpt 1368➡️ uzv 18.7.💓➡️2.8. 8+1 missed. 💔➖Clexane 💉✔️➖20.10.FET➖11dpt➖911.18➖13dpt➖2550➖17.11.uzv💓➖ Panorama 💙
Moja se još ne okreće.. padne s boka na leđa i ne mrda samo glavom vrti lijevo desno da joj što ne promakne🤣🤣🤣 jednu noć sam je našla na trbuhu ali to ne racunam.. lijepo Hvata i gleda crno bijele slike.. sad gledam na Amazonu što kupiti još.. i da..prerasla je kombinezone 0-3, a u 3-6 pliva🤣🤣🫣🫣

7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖
Mame imam pitanje, naime, mi dnevno imamo 4 spavanca, budni prozori su mu cca 2 do 2,5 h kako koji dan, prvo, drugo spavanje odradimo bez problema, treće još nekako, ali zadnji spavanac pred noćno spavanje jako teško, borimo se, mali plače, vidim da je umoran i znam da ne može izdržati budan do hranjenja i rutine za spavanje, a tolikom mukom zaspi da je meni stvarno već dosta tog mučenja djeteta 😔
Muž mi govori da ukinem taj zadnji spavanac i da ga ranije stavim na spavanje. Mi smo na boci pa nam spavanje ovisi o zadnjem hranjenju.
Koji je Vaš savjet?
Evo primjer jednog našeg dana pa mi mozda mozete dati koji savjet što i kako jer ne znam dali ja nesto krivo radim ili je djecu zaista tesko uspavati 😂
Pisati cu okvirno ali to je sve tu negdje:
Ujutro buđenje oko 8. Budan do 9:45, spavanac cca 45 min
Ponovno budan cca 1,5-2h opet spavanje 1h,
Budan 1,5-2h i spavanac 45min-1h
Budan bude i oko 18h jede i nakon toga bi trebao spavati ponovno ali on unatoc umoru to odbija i jako plače, nocno spavanje bi trebalo biti oko 21h, ja na kraju odustanem i odem s njime ranije spavati i ne dobi punu dozu hrane ili mi zaspi na boci sto nikako ne volim.
Nisam više pametna, dali ukinuti taj zadnji ili se boriti 🤷🏻♀️
Jedva čekam kad ce spavati jednom dnevno i svi sretni jer ovo je baš patnja, sto za roditelje a i za djecu imam osjecaj 😂

👩🦳32, AMH 25,4 sono hsg - jajovodi ❌
🧔🏻♂️44 normo ,🏩Repromed➖5 🐧
➖ 7.3.transfer 🙏🏻20.3. Beta ➡️448,58 Beta➡️ 912,7, UZV 4.4. 6+1 💓➡️UZV 17.4. 8+1 💓➡️ 10+2 miss.ab.😢💔➖21.6. FET 🙏🏻3.7.Beta 🤞➡️27.6.test➕➡️12.dpt beta 692➡️ 14.dpt 1368➡️ uzv 18.7.💓➡️2.8. 8+1 missed. 💔➖Clexane 💉✔️➖20.10.FET➖11dpt➖911.18➖13dpt➖2550➖17.11.uzv💓➖ Panorama 💙
Plave okiceje li to onaj model 360 beyond? (Ili tako nekako 😅)
Gledala sam ju, ali nisam jos odlucila koju cemi.
Je beyond. Nova na trzistu. Nije nimalo jeftina. Rotacijska je. Moze se autosjedalica skinut i u drugi auto stavit, samo cemo onda morat jos jednu bazu uzet. Ali muz je htio bas besafe jer su najsigurnije na trzistu.
.
Nasa je danas nesto kenjkava. Mozda zato sto je ponedjeljak 🤣 nema neka odredena spavanja jer svaki dan bude drugaciji. Ujutro zna nakon nekog vremena malo odspavat (obicno kratko u setnji), a ovi ostali spavanci na kraju o njoj ovise. Ponekad ne spava nakon podneva, ali onda ju ulovi spavanac podvecer.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji