Braaaavo laurell! Cestitaaaaaam! Uzivajte, mazite se pazite se i brz oporavak! 🩵🩵
.
Ja ostajem zadnja 100% 😂😂Leptirko22 netko treba imati i čast zatvoriti ljetne bebice,nemoj da te to obeshrabruje… još malooo
Ma.nekako sto vise vrijeme odmice, to imam manje samopouzdanja u sebe. Znam da cu uspjet da smo mi zene cudo...ali onaj.optimizam i mentalna snaga na pocetku polako splasnjava...
.
Kao imam osjecaj sto duze cekam, to ce mi teze biti (iako znam da to nije tako, ali eto, ne mogu protiv sebe)
Braaaavo laurell! Cestitaaaaaam! Uzivajte, mazite se pazite se i brz oporavak! 🩵🩵
.
Ja ostajem zadnja 100% 😂😂Leptirko22 netko treba imati i čast zatvoriti ljetne bebice,nemoj da te to obeshrabruje… još maloooMa.nekako sto vise vrijeme odmice, to imam manje samopouzdanja u sebe. Znam da cu uspjet da smo mi zene cudo…ali onaj.optimizam i mentalna snaga na pocetku polako splasnjava…
.
Kao imam osjecaj sto duze cekam, to ce mi teze biti (iako znam da to nije tako, ali eto, ne mogu protiv sebe)
Nemoj tako, 9 mjeseci je iza tebe, bebica te jedva čeka upoznati, što je još malo naspram svih lijepih trenutaka koji vas čekaju 🩷
.
Ja ostajem zadnja 100% 😂😂Leptirko22 netko treba imati i čast zatvoriti ljetne bebice,nemoj da te to obeshrabruje… još maloooMa.nekako sto vise vrijeme odmice, to imam manje samopouzdanja u sebe. Znam da cu uspjet da smo mi zene cudo…ali onaj.optimizam i mentalna snaga na pocetku polako splasnjava…
.
Razumijem tvoje osjećaje jer sam i ja jako psihički potonula nakon što sam prenijela,više nisam imala osjećaj ni da trebam roditi nego kao da imam još tko zna koliko,ali to je sad zaista pitanje dana i trenutka i kad to krene vjerujem mi dolazi adrenalin i snaga koja će te držati
Drage moje, nas savrseni djecacic stigao je prije par sati (30.08. U 23h). 3140 i 50cm. Dosla sam ujutro na kontrolni ctg u bolnici, ucinilo mu se manjsk plodne vode. Rekao da za 2h opet dodem. Potvrdio. Ostavio me odmah. Inducirani. 4 praska, trudovi nakon treceg sibali svake 2 min a otvorena samo 1 prst. Nakon 4og praska s 1 prsta na 9 u manje od sat vremena i u boks. Na tri izgona dosao. Izmucila sam se satima s ovim umjetnim trudovima, mislila da necu imati snage kad bude potrebno, ali mi zene smo cudo i gotovo. I sve prestane kad ti ga stave na prsa. 🩵🙏🏽
Čestitam od srca🥰
7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖
Čini mi se da je ova moja cura dugo budna.. po 3 h između hranjenja… a onda zaspi pa bi je opet trebala buditi… noć je ok, zaspi oko 22.30 uz dva buđenja za hranjenje do jutra.. nekad do 6,7 ili 8 …
Pa super vam je noc 🥰
A da joj probas dati jesti prije nego ti zaspi opet po danu? 🤷♀️ mislim, nije da imam neki pametan savjet 🤣
Taman kad pomislim da mi imamo jedan blok spavanja od 5-6 sati po noci, mali kaze, a, ne ne neee!
Opet se svaka tri sata budi. 😁 Dobro je, samo da ne bude gore. Navodno je to regresija sna izmedju 3. i 4. mjeseca 🙉
2x missed ab
Pai/mthfr homozigot - clexane 0.4
💙Baby boy 🤩
Cestitam nove mame i samo hrabro Leptirko i Sreca, nadam se da sam dobro pohvatala tko nam je jos ostao.
.
Mi smo imali prvi pregled kod pedijatrice, lijepo rastemo, sve je dobro. S kilazom je zadovoljna i napokon mogu odahnut da dojim dovoljno jer zaista ne znas s dojenjem na cemu si i jel joj dosta.
.
Kako stojite s budjenjem po noci? Ja je pustim do 4 ipo sata ako spava. Tad naravno bude jako gladna al kontam mozemo sad malo opustenije. Al opet… ne znam 🥺
.
Spominjete k vitamin, nama ga pedijatrica ne preporuca hvala bogu pa se ne moram brinut o grcevima jer nam se taman situacija primirila. A s d3 je ok. Pijemo i biogaju.
.
Mi planiramo kroz dva tjedna na more. Taman da se ja okupam prije drugog pregleda. Jer tad su cjepiva i ocekujem krizicu.
.
Pusa svima, meni je ovo i dalje emotivno izazovno razdoblje. I dalje znam olakat, sve je ok al svejedno. Bas hormoni znaju puknit.
.
Cestitam nove mame i samo hrabro Leptirko i Sreca, nadam se da sam dobro pohvatala tko nam je jos ostao.
.
Mi smo imali prvi pregled kod pedijatrice, lijepo rastemo, sve je dobro. S kilazom je zadovoljna i napokon mogu odahnut da dojim dovoljno jer zaista ne znas s dojenjem na cemu si i jel joj dosta.
.
Kako stojite s budjenjem po noci? Ja je pustim do 4 ipo sata ako spava. Tad naravno bude jako gladna al kontam mozemo sad malo opustenije. Al opet… ne znam 🥺
.
Spominjete k vitamin, nama ga pedijatrica ne preporuca hvala bogu pa se ne moram brinut o grcevima jer nam se taman situacija primirila. A s d3 je ok. Pijemo i biogaju.
.
Mi planiramo kroz dva tjedna na more. Taman da se ja okupam prije drugog pregleda. Jer tad su cjepiva i ocekujem krizicu.
.
Pusa svima, meni je ovo i dalje emotivno izazovno razdoblje. I dalje znam olakat, sve je ok al svejedno. Bas hormoni znaju puknit.
.
Purple bi da znam kad planira opet zaspati 😁🤣
Katy svima nam je.. ja sam neki dan joj pjevala uspavanku ne bi li nakon prestala plakati i zaspala.. pa kad je zaplakao zeko za potocicem zaplakala i majka🫣🫣
7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖
Sortiraj odgovore
Najstariji