Purple ajme 5 mj 🙈 veliki frajer 💙 mislim da je tvoj maleni najstariji na forumu 🙂
Ja se isto drzim parole, ne diraj lava dok spava 😅
Bas sam gledala sinoc snimke kad smo tek dosli iz bolnice. Kako je bio malen, 56 bodi mu je bio velik, a on sav tanak, noge ko u rode! 😂 a sad 68 ili 74 nosi... bas je muz rekao - sad je prava osoba vec. 🥰🥰
Daaa, najstariji od nas aktivnih. 🥰
Mali je uranio 16 dana 😅 bas sam skuzila da sve cure koje znam da su rodile decke - nijedna nije docekala 40. tjedan!
Slazem se i ja s vama PBTAB, ne diram lava dok spava! Nocas se u 4 probudio pa nastavio skoro do 8!
Jaooo i sad uskoro pomjeranje sata, ode sve u klinac! 😆😆😆😆
Sreca2012ma super za nocna spavanja, onda je lakse izdrzati dan, kakav god bio 🤣
💙5/24💙
Jutro cure, mi smo evo već dva dana koma, mislila sam prvo da je od cjepiva nervozna ali izgleda da su zubi jer cijepili smo se u utorak a ona i danas plače čim je spustim, dakle na rukama mi je stalno, jedva čekam da dragi dođe doma i da mu je predam da se malo odmorim, makar smo onda na smjene. Jako slini i sve trpa u usta, puno bljuca također. Taman prošli grčevi, evo drugih sranja, da se tako izrazim 😭 Navečer ju jedva uspavam, sinoć je zaspala u 10 ipo i probudila se već u 1, inače ona barem taj prvi san odvali 4,5 sati ali eto... I onda buđenje svaka 2 sata, u 5 ipo je odlučila da neće više spavati, otad smo budne i imala je samo jednu kratku drijemku. Premorena sam 🥱😴

Purple baš sam i ja jučer naše slike gledala ❤️ baš primjetim da mi je malo lakše svakim danom kako su veći..iako još uvijek ima zahtjevnih dana 🙈
Elisa ajde nek su barem grčevi prošli, nama se još znaju javiti 🥴 sad treba izgurati fazu zubića.. nadam se da će malena tijekom dana odspavati da se uspiješ i ti odmoriti malo.

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Purple ajme daa, pomicanje sata 😩 uvijek nešto 😂

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Purple ajme daa, pomicanje sata 😩 uvijek nešto 😂
Ono, ici ce spavat onda u sest, a budit se u pet. 😅😅 jos je to optimistican scenarij. 😅
U pravu si da je lakse, ali i da ima zahtjevnih dana. Uvijek neki izazovi. 🤭 kad taman sve sjedne na svoje mjesto - bam! Grcevi, zubi, skokovi, bolesti, cijepljenje, regresije... ckematerine. 🤣
Elisa samo cu ti pozeliti srecu! Nadam se da ce brzo proci stogod bilo.. stvarno nemam nista pametnije za reci, rado bih pomogla, ali nekad pomoci nema 🤣🤣
💙5/24💙
Evo frendica je uvela krutu hranu svojoj curki i to je također utjecalo na ritam spavanja 🤯😂 rekla je meni to ona zena za spavanje ali nekako mi se to cinilo nemoguće 😂 ali izgleda da je bila u pravu.
Ja sam se pomirila sa time da su to premala djeca za stalni ritam i da treba biti zahvalan za svaku mirno prespavanu noć 🙏🏻
Nama je maleni pomaknuo spavanje umjesto u 20 sada ide spavati u 21 i svaku noć se budi drugačije i navikla sam na to, ja sam zaista sretna sve dok on spava po noći koliko god to sati u komadu bilo, jer na svaki scenarij treba biti spreman.
Želim svima što mirniju i laku noć, sutra je novi dan ❤️

👩🦳32, AMH 25,4 sono hsg - jajovodi ❌
🧔🏻♂️44 normo ,🏩Repromed➖5 🐧
➖ 7.3.transfer 🙏🏻20.3. Beta ➡️448,58 Beta➡️ 912,7, UZV 4.4. 6+1 💓➡️UZV 17.4. 8+1 💓➡️ 10+2 miss.ab.😢💔➖21.6. FET 🙏🏻3.7.Beta 🤞➡️27.6.test➕➡️12.dpt beta 692➡️ 14.dpt 1368➡️ uzv 18.7.💓➡️2.8. 8+1 missed. 💔➖Clexane 💉✔️➖20.10.FET➖11dpt➖911.18➖13dpt➖2550➖17.11.uzv💓➖ Panorama 💙
Mame,kako se nosite s anksioznoscu i brigom vezanom za bebu? Meni svako toliko prolaze misli “Jel radim sve dobro? Kaj ako nesto pogrjesim pa se malena nebude dobro razvijala? Jel imamo dovoljno mlijeka jer sad odjednom su cice mekanije a ona cesto trazi obje kod hranjenja i slicno”
Ima par dana gdje si mislim da okej, nije to roditeljstvo tolko strasno i dobro se snalazimo i malena mi se smije i napreduje pa znaci da je dobro, al onda me uhvati neka panika i strah da negdje grjesim i da nesto nebude dobro🥺
Bas mi je tesko opustiti se, pogotovo jer imam podrske od obitelji, a obitelj je velika i svi bi uskocili kad god da zatreba, al mene nedto stalno koci

21.12. ➕
12.1 imamo otkucaje 🩷
Nifty✔️ it’s a girl 💖
Ova moja cura nekako malo jede.. od 70-120ml su joj obroci 6-7 u danu... vesela je, ima stolicu, zadnji mjesec je dobila 800g, ali me sad već malo brine.. mislim da bi morala po obroku više pojesti.. jede svaka 2-3h kako koji obrok... danas sam joj temp mjerila za svaki slučaj 36.7
.. i maloprije pojela 70, danas ukupno 550ml.. i sad će spavati do 5.30-6...

7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖
Bas sam htjela i ja napisat za hranjenje da mi se cini da jede manje nego obicno, ima mjesec i tjedan i jela je do sad na bocicu oko 120 ml max i na cici mi bila po bar 10 minuta, a sad bude 5 min na cici i onda place i isto su mi cice nekako cesce mekse nego prije, a na bocici ako mi jednom dnevno sad popije 120 i to jedva i onda jos onako u mlazu to bljucne vani. Nista mi nije jasno, prije je bas puno papala. Malo me to brine, iako ima preko 5 kila al svejedno. I ne znam kako je vama sa stolicama, al ona je meni prije svaki podoj kakila a sad evo vec 2 dana nista i puno prdecka

Sparkle 10.listopada je Svjetski dan mentalnog zdravlja, ukoliko smatraš da imaš problem s anksioznošču možda bi bilo super raszgovarati sa stručnom osobom 🤷🏻♀️
Nemoj ovo shvatiti kao uvredu jer sama sam bila u tom stanju prije bebe i psihoterapija mi je pomogla i izvukla me iz vrtloga loših emocija i misli. Samo hrabro 💪🏻
Leloo i Sreca moj mali zadnjih dana isto jede manje obroke, i pedijatrica je rekla da je to ok, možda je skok u razvoju, ili je djetetu isto kao i nama, nekad previše pa se čisti. Pogotovo ako nema stolicu 2 dana, to ih muči pa im nije baš do jela. Pratite par dana pa se obratite svom pedijatru ako vas to muči. ❤️

👩🦳32, AMH 25,4 sono hsg - jajovodi ❌
🧔🏻♂️44 normo ,🏩Repromed➖5 🐧
➖ 7.3.transfer 🙏🏻20.3. Beta ➡️448,58 Beta➡️ 912,7, UZV 4.4. 6+1 💓➡️UZV 17.4. 8+1 💓➡️ 10+2 miss.ab.😢💔➖21.6. FET 🙏🏻3.7.Beta 🤞➡️27.6.test➕➡️12.dpt beta 692➡️ 14.dpt 1368➡️ uzv 18.7.💓➡️2.8. 8+1 missed. 💔➖Clexane 💉✔️➖20.10.FET➖11dpt➖911.18➖13dpt➖2550➖17.11.uzv💓➖ Panorama 💙
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji