Drage moje, nas savrseni djecacic stigao je prije par sati (30.08. U 23h). 3140 i 50cm. Dosla sam ujutro na kontrolni ctg u bolnici, ucinilo mu se manjsk plodne vode. Rekao da za 2h opet dodem. Potvrdio. Ostavio me odmah. Inducirani. 4 praska, trudovi nakon treceg sibali svake 2 min a otvorena samo 1 prst. Nakon 4og praska s 1 prsta na 9 u manje od sat vremena i u boks. Na tri izgona dosao. Izmucila sam se satima s ovim umjetnim trudovima, mislila da necu imati snage kad bude potrebno, ali mi zene smo cudo i gotovo. I sve prestane kad ti ga stave na prsa. 🩵🙏🏽
05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
baby boy
Aaaa Laurell cestitam od srca, napokon, brz oporavak i uzivajtee!!! Malecki je presladak😍😍
Meni evo od ponoc neki bolovi, maloprije mi je izasao smedkasti iscjedak i ne mogu sad spavati nikako, imam bolove i dalje samo jos nije pravilni razmak, a kad se dignem do wc imam osjecaj da ce mi mala izac sama, tako da mi sjedenje najvise pase trenutno. Valjda je i meni krenulo
Drage moje, nas savrseni djecacic stigao je prije par sati (30.08. U 23h). 3140 i 50cm. Dosla sam ujutro na kontrolni ctg u bolnici, ucinilo mu se manjsk plodne vode. Rekao da za 2h opet dodem. Potvrdio. Ostavio me odmah. Inducirani. 4 praska, trudovi nakon treceg sibali svake 2 min a otvorena samo 1 prst. Nakon 4og praska s 1 prsta na 9 u manje od sat vremena i u boks. Na tri izgona dosao. Izmucila sam se satima s ovim umjetnim trudovima, mislila da necu imati snage kad bude potrebno, ali mi zene smo cudo i gotovo. I sve prestane kad ti ga stave na prsa. 🩵🙏🏽
Ajme čestitam na preslatkom malom dječačiću! 🤗💖
Želim ti bez oporavak i puno maženja 🥰
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Laurell čestitam od srca ❤️ divan dječačić 🥰 brzo se oporavi i puno se mazite ❤️
Leptirko, sreca sad će i vaše bebice ❤️❤️
👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Čestitam! Tebi želim brz oporavak a dječaku dug i sretan život! Ma mi žene smo stvarno čuda
Sortiraj odgovore
Najstariji