Hvala cure na podršci ❤️
Evo da se opet izjadam... Jučer i sinoć je bio vrhunac. Znači skoro ništa nije spavala, a onda od 16:30-2:30 je trajalo uspavljivanje. Cijelo to vrijeme sam je dojila, umirivala, nosala i tek je zaspala u 2:30 😭
Otada je samo jednom papala jutros oko 7 i to kratko. Evo sad Jos spava, ne može se probuditi za hranjenje. Mene sinoć uhvatila treskavica, valjda od iscrpljenosti i svega.

10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Elisa super za pregled 🥰 nadam se da nam noćas neće sve otići u pm 😂
Nada muka mi je kad pročitam tvoj post..baš mi je žao da je tako i vjerujem da te jako iscrpi.. ne znam uopće kakav savjet bi ti dala. Drzi se i čuvaj se ❤️

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Hvala cure na podršci ❤️
Evo da se opet izjadam… Jučer i sinoć je bio vrhunac. Znači skoro ništa nije spavala, a onda od 16:30-2:30 je trajalo uspavljivanje. Cijelo to vrijeme sam je dojila, umirivala, nosala i tek je zaspala u 2:30 😭
Otada je samo jednom papala jutros oko 7 i to kratko. Evo sad Jos spava, ne može se probuditi za hranjenje. Mene sinoć uhvatila treskavica, valjda od iscrpljenosti i svega.
Čuvaj se, uzmi si neke vitamine za dojilje, tipa Novalac ili nešto sl, da ti malo snaga dođe jer ipak imaju puno vitamina i Omege, dojenje iscrpi. Ja isto dojim ali sam na početku kad je bila slična situacija i kad se nikako nije mogla smiriti dala bočicu AD prije spavanja. AD je teža hrana i onda ih brže uspava, makar bi se malo odmorila, probaj možda tako i ti? Jer tvoja beba te treba i moraš se i ti malo odmoriti ... :/

Purple, ma mislim da s fizioloskom nema greske, kad god da se ispire (cak i vise puta dnevno) je okej. Ja kao idem logikom da sve sta mu se nakupilo tijekom noci ujutro izbacim. A nije uopce lose ni prije spavanja, da lakse zaspi 🤭
Korni, dobro je, ima jos cuda za izvuci iz tog malog nosa, ali on funkcionira okej. Mislim da je gore meni kad ga cujem kak hropti iz nosa nego sto je njemu neki los osjecaj 😂
Nada, saljem podrsku. ❤️ Ja si uvijek kazem, kad mi nesto tesko dodje, da ce proci. Sve ce proci. Nije prevelika utjeha u tom trenutku, ali je istina. Drzi se 🤗
Elisa, evo ja dodajem na popis Mustela pjenicu za tjemenicu. Isto jako ucinkovita, nama iz jednog kupanja skinula 90%, a ostatak otisao u drugom kupanju drugi dan.
Pbtab, sjetila sam te se neki dan kad si spomenula povratak na posao. Prije trudnoce mi je bilo u glavi ma joj samo da idem na porodiljni, da ne moram radit. Bome mi sad uopce ne bi tesko palo da imam gdje i kako adekvatno zbrinuti bebu 😂😂😂

Cure, znam da je tesko dati savjet u ovom slučaju,ali puno znači vaša podrška. Hvala 🥰 Sve je lakše prebroditi uz vas.
Elisaday znas da sam razmišljala da uvedem AD prije noćnog spavanja. Vrijedi probati i to pa da vidimo hoće li pomoći. Novalac pijem, nekad preskočim.

10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Bokic 👋🏻
Mi smo bubani, začepljen nosic ali bez temperature. Inhaliramo, ispiremo i usisavamo i kapamo nekim kapima sto nam je dr dala. Nije preslo na pluca, grlo i uši sve je čisto hvala Bogu. Nadam se da ce uskoro proci 😊
Nama su dnevna spavanja dobra, a noćna su nam uvijek bila dobra ali sada je vec druga noc spavanja od 21-5:30 i hvala mu na tome 🙏🏻💪🏻🩵
Pistacija eh da, muž se usrao kad sam to spomenula jer stalno trubi da sam ja doma i lako mi je a da je njemu na poslu koma, pa sam predlozila zamjenu uloga pa da vidimo koliko je meni doma bajno 😂
Nema nista lose u tome da zelis ici raditi, moja mama je isla nakon 5 mj starosti mene i sestre i nista nam ne fali 😂
Nada žao mi je sto prolazis kroz to ali proći ce. Uzmi neke vitamine za dojilje i drž se 💪🏻
Jedini savjet koji ti mogu dati je to sto si spomenula a to je AD. Doji do nocnog spavanja, zadnje hranjenje tj hranjenje za noc neka ti bude AD pa ces vidjeti kako ce tada biti. Zaista nemas sto izgubiti i sretno 🙏🏻❤️🤞

👩🦳32, AMH 25,4 sono hsg - jajovodi ❌
🧔🏻♂️44 normo ,🏩Repromed➖5 🐧
➖ 7.3.transfer 🙏🏻20.3. Beta ➡️448,58 Beta➡️ 912,7, UZV 4.4. 6+1 💓➡️UZV 17.4. 8+1 💓➡️ 10+2 miss.ab.😢💔➖21.6. FET 🙏🏻3.7.Beta 🤞➡️27.6.test➕➡️12.dpt beta 692➡️ 14.dpt 1368➡️ uzv 18.7.💓➡️2.8. 8+1 missed. 💔➖Clexane 💉✔️➖20.10.FET➖11dpt➖911.18➖13dpt➖2550➖17.11.uzv💓➖ Panorama 💙
Pbtab nadam se da ć maleni brzo ozdraviti 🍀
I meni padne na pamet da bi išla ranije raditi, ali unatoč nekim teškim danima, ne želim propustiti sve šta malena po prvi put napravi 🙈 doći će nam brzo vrijeme povratka na posao..uživajmo do tada ❤️ i malo se tu i tamo požalimo na forumu 😂

10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Nije nama mamama dosadno na porodiljnom. Koliko god netko mislio da je to godisnji. Ili kad kazu pa bebe samo spavaju. Kazem im samo ako planiras imat dijete, vidjet ces. Svako dijete je drugacije. Netko ce prespavat cijelu noc, a netko ce se budit svakih sat vremena.
.
I ja sam razmisljala o povratku na posao, ali ipak ostajem doma. Tako smo jos u trudnoci odlucili. Mozda da muz ima manju placu ili da nam ovisi, onda bi se zamijenili. Ali opet puno toga se sada dogada. Ona se ubrzano razvija. Svakakve uspomene stvaramo zajedno. A prva godina je najzanimljivija i najturbulentnija. Bilo bi mi zao to propustiti. Svaki dan saljem muzu slike i videe pogotovo ako je nesto novo kad je on na poslu. Takoder uz nju doma svasta napravim. Nije da se samo bavim njome. Koristim njezine trenutke odmora. Evo upravo pecem 2 pleha paprika dok ona spava. Skuhala sam mahune. I jos sebi lasagne prije toga. Ali to sam ja luda 🤣🤣🤣 a znam da muz ne bi od toga nista napravio da je uz nju jer nije takav tip osobe. Ali mi je super kad on dode s posla te se odmah zeli baviti njome. To mi dode kao mali povremeni predah. 🥰
.
A mi zene smo zene, majke, kraljice. 🥰

Nema ništa loše u tome što ponekad želimo biti i nešto drugo osim "samo" mama, naravno da fali i posvetiti se sebi malo, otići bezbrižno u shopping, izaći s frendicama i popiti koju više u subotu navečer jer znaš da u nedjelju možeš cijeli dan u pidžami gledati filmove. Sve je to ok, život nam se okrenuo za 360 i treba se snaći. U redu je vratiti se na posao i nakon par mj i nakon godinu dana, svatko ima svoje želje. Predivno je biti mama ali isto tako je i jako izazovno.
Laku noć cure, želim svima mirnu noć 🩷

Slažem se s vama i potpisujem napisano 🤗
Nadam se da ste sve imale dobru noć 🍀 naša je bila malo bolja od prošle 🤭

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji