Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Leeloo101
    05. Listopad 2024. 22:23

purple13

Bok cure, vidim svima je veselo vecinom 😁
    Kornibas super da imate mirnije dane 😍 uffff i mi bi trebali generalku, ali nikako, muz je trenutno bez slobodnog dana 🔫
    Cini mi se da smo se i mi vratili u uobicajeni ritam nakon korone, ali strepim od regresije sna 🫣🫣 ili smo ju prosli poprilicno bezbolno ono ranije.. 🙃pbtabnadam se da ce kratko trajati burne noci 😅😅
    Elisajoooj, mi smo apsolutno sami i nitko nam ne dode (mama ponekad na par dana) i koliko god mi bude tesko i zudim za drustvom, mislim da si ti u losijoj situaciji 😁🫣 nazalost, ljudi se lako uvrijede, no nemoj da te to brine, odljutit ce se… a mozda se iznenadis pa bas dobro izreagiraju.. 🥰🥰 sretnooo! I cestitam na dobrom pregledu 🥰
    Plave okicetaj djecji smijeh je melem za usi 😍😍😍 u pravu si.. ovo brzo prodje, treba uzivati! Ali i treba predahnuti, meni je najdraze kad zaspi u 19h pa onda bar sat vremena zujim po stanu.. a povremeno izadem na sat ili dva dok je muz s njim 😍
    Pistacijajoj tak je moj mali bio pospan i kasljao pa je imao koronu.. nadam se da je kod vas skok 😅
    Leeloonista od akcije kod nas 🫣🫣 imam neku mentalnu blokadu 🤣🤣

Tako je I kod mene, čak sam se depilirala.. Ali evo sad citam vas umjesto da mu se idem uvalit 🫣🫣🫣

7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖

pistacija13
    06. Listopad 2024. 07:05

purple13

Pistacijajoj tak je moj mali bio pospan i kasljao pa je imao koronu.. nadam se da je kod vas skok 😅

E pa bome smo zavrsili kod pedijatrice 😅 mislim da nije korona, nitko nije spominjao, ali jakoooo mu se zastopao nosic (pluca cista, bez temperature) pa inhaliramo, ispiremo, i taaaak 🥴

korni
    06. Listopad 2024. 09:01

Leeloo mislim da nam je svima tako 🙈 jednostavno umor napravi svoje. Ja sam navečer za niš, idem s njom leć i jedva čekam zaspat 😑 
    Pistacija nadam se da će brzo proći! Čuvajte se 🤗
    Uživajte u danu 🥰

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
    🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
    6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
    9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
    10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷

purple13
    06. Listopad 2024. 09:27

pistacija13

purple13

E pa bome smo zavrsili kod pedijatrice 😅 mislim da nije korona, nitko nije spominjao, ali jakoooo mu se zastopao nosic (pluca cista, bez temperature) pa inhaliramo, ispiremo, i taaaak 🥴

Nadam se da ce brzo proci! Jel imate inhalator? Kako ga uspijes inhalirati? 🤔🤔🤔 kod nas je bio neuspjeh 🤣
    Leeloo ajme... depilacija - na to sam skroz zaboravila 😅😅😅😅 
    Ne znam kako vi, al ja neke dane izgledam ko klosar. 🤣 koliko sam si bila lijepa u trudnoci, toliko sam sad ko olupina 😅😅😅 
    Podocnjaci, kosa opala, nenasminkana, vjecito u nekim potkosuljama da je sisa dostupna... cirkus 🙃🙃

💙5/24💙

pistacija13
    06. Listopad 2024. 12:06

purple13

pistacija13

purple13

Nadam se da ce brzo proci! Jel imate inhalator? Kako ga uspijes inhalirati? 🤔🤔🤔 kod nas je bio neuspjeh 🤣
    Leelooajme… depilacija - na to sam skroz zaboravila 😅😅😅😅
    Ne znam kako vi, al ja neke dane izgledam ko klosar. 🤣 koliko sam si bila lijepa u trudnoci, toliko sam sad ko olupina 😅😅😅
    Podocnjaci, kosa opala, nenasminkana, vjecito u nekim potkosuljama da je sisa dostupna… cirkus 🙃🙃

Da, imamo Omronov. Dobili smo s njim maskicu za djecu i za odrasle. Ja ga drzim i drzim maskicu, muz izvodi cirkus i zabavlja ga 😂😂😂 okej je, uspijemo 15ak minuta inhalirati
    Ps potpisujem za izgled klosara hahah same here

korni
    06. Listopad 2024. 12:27

Pridruzujem se ekipi klošara 😅❤️

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
    🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
    6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
    9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
    10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷

ElisaDay.
    06. Listopad 2024. 13:47

korni

Pridruzujem se ekipi klošara 😅❤️

+1 😂😭

nada23
    06. Listopad 2024. 15:52

Eto i mene u ekipi klošara 🙈😅
    Pratim vas, ali ne uspijevam bas tipkati.
    Mi imamo bolje i lošije dane što se tiče spavanja. Noći su nam i dalje ok, čak su se i popodneva malo popravila, ali uvečer je još uvijek katastrofa. Uspavljivanje traje od 19/20-23/00, nekad i duže. Znaci ona nikako da zaspe tad, stalno sisa pa plače pa tako u krug. Mislim da nisu grčevi. A onda kada se izmori i zaspe, spava po noći i cijelo jutro do podne uz kratka buđenja za papanje. To cijelo vrijeme dok spava ne sisa dugo, samo oko 10 min pa nisam sigurna jeli joj dovoljno. Također mi cice ostanu pune pa se moram izdojiti tokom noći jer bi mi eksplodirale. 🤷🏼‍♀️
    Mame koje dojite, da li vi za svaki podoj nudite samo jednu cicu? Znam da je to pravilo, ali ja joj moram dati obadvije da ih barem do pola ispraznim jer bi mi ona druga uvijek ostala puna, a ne da mi se baš stalno izdajati. 

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

• babyboy
    06. Listopad 2024. 17:38

O da,i ja sam klošar,kosa samo svezana u onu neku punđu by mama stil,rijetko kad počešljana,pola dana u spavaćici,izbljuckana,jedva se uspijevam umiti a kamoli obaviti svaki dan skin care rutinu...
    Nada23 kod nas to uspavljivanje za noć isto traje,vrlo često prođe i ponoć,jer nikako taj san ne može učvrstiti pa se stalno budi i plače.
    Ako ona u tih 10 minuta efikasno cica ona uspije sigurno navući dosta mlijeka i dolazi do onog masnijeg zasitnijeg mlijeka,pogotovo navečer ako par sati u krug cijelo vrijeme cica,a ako u tih10 min ne vuče baš aktivno onda je pitanje,ali opet koliko se sjećam dobro ti je napredovala prvi mjesec pa je sigurno sve ok. 

nada23
    06. Listopad 2024. 18:09

babyboy

O da,i ja sam klošar,kosa samo svezana u onu neku punđu by mama stil,rijetko kad počešljana,pola dana u spavaćici,izbljuckana,jedva se uspijevam umiti a kamoli obaviti svaki dan skin care rutinu…
    Nada23 kod nas to uspavljivanje za noć isto traje,vrlo često prođe i ponoć,jer nikako taj san ne može učvrstiti pa se stalno budi i plače.
    Ako ona u tih 10 minuta efikasno cica ona uspije sigurno navući dosta mlijeka i dolazi do onog masnijeg zasitnijeg mlijeka,pogotovo navečer ako par sati u krug cijelo vrijeme cica,a ako u tih10 min ne vuče baš aktivno onda je pitanje,ali opet koliko se sjećam dobro ti je napredovala prvi mjesec pa je sigurno sve ok.

Znaci i kod vas isto sa uspavljivanjem za noć kao i kod nas... Valjda će se i to promijeniti nabolje uskoro. 
    Pa ne znam da li efikasno sisa u tih 10 min... Dobro je napredovala prvi mjesec, ali je tada i dosta duže sisala, nekad i predugo. Eto, vidjet ćemo situaciju na sljedećem sistematskom. U biti najviše i najčešće sisa dok traje to uspavljivanje za noć. 

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI