Ljetne bebe 2023. 🌅🌊🏖️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Unname13
    04. Travanj 2024. 14:00

Mi smo obavili fizijatra, gospođi nije ni jasno zašto sam došla na kraju, pa je rekla da će pisat da sam bila na vježbama, par termina. Iako da nisam obavila taj prvi pregled čini mi se da se ne bi ni posjela 😅
    Doslovno je dan nakon sjela sama, tako da iz mog iskustva, očito samo dijete treba pustiti na miru🤣

• Unname13
    04. Travanj 2024. 14:00

Tonkica1509

Nama se već par dana budi oko 5, pol sata-sat se meškolji i onda uspije natrag zaspati. I to do 8, a danas je spavao do 9 🤯 kad me nije strefilo…
    Sutra smo na putu, držite fige da preživimo avion 🤞🏻 večernji je let pa se nadam da će prespavati sve

Sretno, to na odmor? Uživajte i javi kako je prošlo 🤗

• Buhaca
    04. Travanj 2024. 14:44

Tonkica1509

Nama se već par dana budi oko 5, pol sata-sat se meškolji i onda uspije natrag zaspati. I to do 8, a danas je spavao do 9 🤯 kad me nije strefilo…
    Sutra smo na putu, držite fige da preživimo avion 🤞🏻 večernji je let pa se nadam da će prespavati sve

Tonkica1509

Sretan put, ugodan let i dobar odmor želim. A šta se spavanja tiće povremeno tako iznanade ali po mom iskustvu to traje optrilike 2 dana. Taman kad počneš mislit e pa mogla bi ja produžit pola sata ili popit kavu na miru. Nečeš ne. Moja se danas prije 7 probudila. U 8.30 smo več bile vani

• Tonkica1509
    04. Travanj 2024. 16:21

Hvalaa ☺️ tjedan dana "odmora", valjda nam bude dobro 😁
    Obavili i sistematski, 9kg i 74cm. Krvna slika uredna. Možemo mirne duše na put 

Apple
    05. Travanj 2024. 00:40

Tonkica sretan put 🏝️🤞
    Mi opet bolesni, malac kuri preko 39, starija upala mokraćnog mjehura.

Cordisoo potpuno te razumijem za nespavanje,u istom smo sosu.
    Voljela bih da se trenutno osjećam više ispunjeno kao mama, ali u fazi sam čistog preživljavanja i iskreno samo želim odspavati, pojesti obrok SAMA s dvije ruke i onda popiti koktel i zapaliti cigaretu.

Curke koje brinete previše, opustiti ćete se s vremenom. Sistematski kod pedijatra služi da se na vrijeme uoče nepravilnosti a čak i kad ih ima, najčešće se prvo samo pojačano prati prije neke intervencije. Pustite bebe da budu bebe, bit će naprednija djeca.

2019.🦄
    2023.🦁

Apple
    05. Travanj 2024. 00:43

Plus ne znam ako pratite ali ja danas ne mogu na sebe doć otkad sam čula za malenu Danku, počivala u miru.
    Ne mogu pronaći riječi za to, moj mozak to ne može procesuirati 😔😔😔😔

2019.🦄
    2023.🦁

• Unname13
    05. Travanj 2024. 09:08

Apple nadam se da ćete svi skupa brzo ozdraviti. 
    Ja se ne mogu požaliti na spavanje, mi smo skroz prešli na dva spavanca, prvi ww oko 3/3.30h drugi preko 4 h. Sinoć sam je legla u 19.30, digla se jutros u 7 i 30.
    Malo ću pomaknuti to jer dan je dosta produžio, pa mi je malo i prerano😅
    Stvarno mi je žao svih vas koji još nemaju ritam, ali imate već jedno dijete i puno je to teže s dvoje. Doći će sve to na svoje kad tad. Meni je malo drukčije otkad se posjela, jer može se sama zabaviti. A i stalno smo negdi, pa joj je sve zanimljivo, pa mi lakše dani prolaze, uz punooo manje cendranja, ali je preživa. U naramku ne miruje samo se okrece, e tamo bi e vamo bi🙄

• Padakisa
    05. Travanj 2024. 11:06

Pozdrav cure…citam,pratim,slabo stizem pisat
    Malac je valjda upao u neku nocu regresiju,spava gore nego kad je imao dva mjeseca
    Prvo hranjenje vec oko 11 bude pa onda oko tri i sto dodavanja dude…
    Mozda mu je mlijeko postalo malo i vrijeme je za dohranu
    Kako je netko napisao,bas sam umorna 
    Valjda kombinacija proljeca,umora,nespavanja i svega

• Buhaca
    05. Travanj 2024. 11:27

Znaći sve smo opet čini se u istin gofnima. Odrađujemo normalnu smjenu, prekovremene i noćnu. Ja sam već popodne mrtva. I inaće ne volim proljeće jer sam uvik umorna i suKad legnem uvećer ili zaspem ko mrtva ili od umora ne mogu zaspati. I ujutro opet sve ispočetka. Doručak, spavanje, ručak, spavanje i prođe dan začas. A ona je u turbo fazi em puže, em se ljulja, em brblja, em nam valjda izbija zubić do kraja. Dan je produžia ali ja nemam snage da predvećer još malo izađemo. Osjećam grižnju savjesti šta sam umorna. 

• Buhaca
    05. Travanj 2024. 11:34

Apple

Tonkica sretan put 🏝️🤞
    Mi opet bolesni, malac kuri preko 39, starija upala mokraćnog mjehura.

Cordisoo potpuno te razumijem za nespavanje,u istom smo sosu.
    Voljela bih da se trenutno osjećam više ispunjeno kao mama, ali u fazi sam čistog preživljavanja i iskreno samo želim odspavati, pojesti obrok SAMA s dvije ruke i onda popiti koktel i zapaliti cigaretu.

Curke koje brinete previše, opustiti ćete se s vremenom. Sistematski kod pedijatra služi da se na vrijeme uoče nepravilnosti a čak i kad ih ima, najčešće se prvo samo pojačano prati prije neke intervencije. Pustite bebe da budu bebe, bit će naprednija djeca.

Joj opet. Brzo ozdravljenje želim i da se napokon boleštine maknu od vas. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.