Ljetne bebe 2023. 🌅🌊🏖️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Unname13
    13. Ožujak 2024. 17:48

Ja sam svoju upravo uspavala nakon 4 ipo sata bujnosti. Ko da je popila dva espressa 😅

• Buhaca
    13. Ožujak 2024. 17:58

Unname13

Ja sam svoju upravo uspavala nakon 4 ipo sata bujnosti. Ko da je popila dva espressa 😅

Ajme

Mia2023
    13. Ožujak 2024. 20:39

thinkpurple0

Ko treba ljekarne vase zadravlje imaju 25% popust kod SLAKI25 iznad 20eur do sutra

Znači taman sam došla da pitam jel zna netko za neki kod jer moram više toga kupiti. Hvalaaaaa

👸29
    🧒37
    13.12. ❤️
    Panorama ✅, stiže dečkić 💙

• Unname13
    13. Ožujak 2024. 20:50

Morala sam je probuditi, naravno ljuta se digla🤣

• Buhaca
    13. Ožujak 2024. 21:11

Unname13

Morala sam je probuditi, naravno ljuta se digla🤣

I ti bi bila

• Buhaca
    13. Ožujak 2024. 21:12

thinkpurple0

Ko treba ljekarne vase zadravlje imaju 25% popust kod SLAKI25 iznad 20eur do sutra

E baš ti hvala!

Apple
    13. Ožujak 2024. 22:16

Bravo za kolica, Thinkpurple!
    Mi smo isto prije par dana uzeli druga, polovna ali u super stanju. Uzeli su Cybex melio, znači preporod, lagana, okretna, jednostavno sklapanje, život mi je puno lakši. Pogotovo kad vodim u vrtić i idem po stariju.

Mi smo davali orašaste plodove već sve, malo po malo. 

Jooooj ja sam s prvom isto pila i Omege, prenatalne, željezo, svašta nešto cijeli period trudnoće i dojenja, sad ne pijem ništa jer se ne sjetim.
    Užasna sam.
    A i moram priznati da si navečer znam popiti bezalkohlni radler a ne čaj za dojilje😅
    Stvarno sam 🫣🫣🫣

Mi nismo nikad imali taj tricikl/ romobil dok nije kao veća cura počela samostalno voziti, jer imamo iskustvo s nećakom da vozi točno 3 minute, ostatak hoda a ti guraš to čudo.
    Stariju smo stalno nosili u nosiljci, čak i kad je imala preko 2 godine, na svakom putovanju bi je utrpali unutra kad se umori, ona odspava a mi vršljamo kud nas volja.

Ja zobene najviše volim kuhati na laganoj desetak minuta, na mlijeku, ne na vodi. Stavim lanene i chia unutra, med i sjeckani poprženi lješnjak. To bih mogla stalno.

2019.🦄
    2023.🦁

• Unname13
    13. Ožujak 2024. 22:35

Buhaca ja grizem kad mi se u san taknu🤣🤣🤣
    Ali moja mala je ljuta po prirodi 🤣
    Apple piva je dobra za laktaciju, tako da vidiš da paziš 🤣

• Buhaca
    14. Ožujak 2024. 08:33

Potres ovaj jutros sam čula više nego osjetila.
    Jučer je spavala od nekih 16 45 do 18.45. Malo smo se igrali, okupali i u 21 je spavala. Probudila se za pola sata igrala i opet zaspala. Zubić je stigao

• Buhaca
    14. Ožujak 2024. 08:54

thinkpurple0

Buhaca bravo za zubic! 🤗
    .
    1.spavanac jel i vasi ujutro budu strasno umorni onak sat vremena od budenja vec? Znaci ona je katastrofa sat i pol od budenja ujutro i ak ju idem rastegnut na 2 sata ona urla i to bude uzas. A nemrem drugacije jer stariju vodimo u vrtic u pola 8 i do tad ju nemrem stavit spavat. A u kolicima mi to ujutro nece zaspat i onda se dere do vrtica i nazad i doma doslovno s vrata ju stavim na cicu na 2 dudlanja i spava. I onda spava 20-30 min. Znaci ne kuzim. Ocekivala bi onda da odrapi duze kad je tak kakti umorna.

Uglavnom da. Probudi se prije 7, a oko 8.30 već spava. I ne spava dugo. Možda mi se posreći danas

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.