Ja sam svoju upravo uspavala nakon 4 ipo sata bujnosti. Ko da je popila dva espressa 😅
Ja sam svoju upravo uspavala nakon 4 ipo sata bujnosti. Ko da je popila dva espressa 😅
Ajme
Ko treba ljekarne vase zadravlje imaju 25% popust kod SLAKI25 iznad 20eur do sutra
Znači taman sam došla da pitam jel zna netko za neki kod jer moram više toga kupiti. Hvalaaaaa
👸29
🧒37
13.12. ❤️
Panorama ✅, stiže dečkić 💙
Ko treba ljekarne vase zadravlje imaju 25% popust kod SLAKI25 iznad 20eur do sutra
E baš ti hvala!
Bravo za kolica, Thinkpurple!
Mi smo isto prije par dana uzeli druga, polovna ali u super stanju. Uzeli su Cybex melio, znači preporod, lagana, okretna, jednostavno sklapanje, život mi je puno lakši. Pogotovo kad vodim u vrtić i idem po stariju.
Mi smo davali orašaste plodove već sve, malo po malo.
Jooooj ja sam s prvom isto pila i Omege, prenatalne, željezo, svašta nešto cijeli period trudnoće i dojenja, sad ne pijem ništa jer se ne sjetim.
Užasna sam.
A i moram priznati da si navečer znam popiti bezalkohlni radler a ne čaj za dojilje😅
Stvarno sam 🫣🫣🫣
Mi nismo nikad imali taj tricikl/ romobil dok nije kao veća cura počela samostalno voziti, jer imamo iskustvo s nećakom da vozi točno 3 minute, ostatak hoda a ti guraš to čudo.
Stariju smo stalno nosili u nosiljci, čak i kad je imala preko 2 godine, na svakom putovanju bi je utrpali unutra kad se umori, ona odspava a mi vršljamo kud nas volja.
Ja zobene najviše volim kuhati na laganoj desetak minuta, na mlijeku, ne na vodi. Stavim lanene i chia unutra, med i sjeckani poprženi lješnjak. To bih mogla stalno.
2019.🦄
2023.🦁
Buhaca ja grizem kad mi se u san taknu🤣🤣🤣
Ali moja mala je ljuta po prirodi 🤣
Apple piva je dobra za laktaciju, tako da vidiš da paziš 🤣
Potres ovaj jutros sam čula više nego osjetila.
Jučer je spavala od nekih 16 45 do 18.45. Malo smo se igrali, okupali i u 21 je spavala. Probudila se za pola sata igrala i opet zaspala. Zubić je stigao
Buhaca bravo za zubic! 🤗
.
1.spavanac jel i vasi ujutro budu strasno umorni onak sat vremena od budenja vec? Znaci ona je katastrofa sat i pol od budenja ujutro i ak ju idem rastegnut na 2 sata ona urla i to bude uzas. A nemrem drugacije jer stariju vodimo u vrtic u pola 8 i do tad ju nemrem stavit spavat. A u kolicima mi to ujutro nece zaspat i onda se dere do vrtica i nazad i doma doslovno s vrata ju stavim na cicu na 2 dudlanja i spava. I onda spava 20-30 min. Znaci ne kuzim. Ocekivala bi onda da odrapi duze kad je tak kakti umorna.
Uglavnom da. Probudi se prije 7, a oko 8.30 već spava. I ne spava dugo. Možda mi se posreći danas
Sortiraj odgovore
Najstariji