Unname stavila sam jutros na 80 grama pirovog 90 grama jogurta cca, i malo praska za pecenje, i okrenula na tavi na maslinovom. Ispadne vise kao neki tanki kruscic meni nego palacinka, al prode i za slatko i za slano. Mi jeli jutros uz jogurt!
🤱🏽32 god
👨🏼🍼 30 god
Unnamestavila sam jutros na 80 grama pirovog 90 grama jogurta cca, i malo praska za pecenje, i okrenula na tavi na maslinovom. Ispadne vise kao neki tanki kruscic meni nego palacinka, al prode i za slatko i za slano. Mi jeli jutros uz jogurt!
Super, hvala ti🤗
Kile ja sam krenula sa 55kg, na porod isla sa 70 i kroz dva mjeseca dosla na 52, tu i stojim trenutno. I sebi i drugima sam nikad mrsavija i meni je iskreno top ovako, jedino bi se voljela malo utegnut, bas sam mlohava cijela 😂
Kasice ja dajem tu i tamo kupovne, i vocne i povrtne i mesne.. racunam da to sve fakat mora bit provjereno i dobro jer je za bebe pa nemam problem s time, ali draze mi je skuhat mu.. pocela sam sad dosta kuhat nama, pa njemu pred kraj odvadit, a nama zacinit, to mi je spas.. jedva cekam da krene jest sve ko i mi, da ne kuham toliko. Bas mi je nekad tesko jer kad sam sama on se ne igra sam, nego se penje po meni, uvijek je uz mene i onda cijeli proces kuhanja traje i traje i traje, a ja kad dodem na podlogu k njemu onda se zaigra sam 🤦🏼♀️😂
Jagoda ja nemam savjet, samo ti zelim pruzit podrsku i nadam se da se vise nece ponavljati. Grozno mi je procitati ovako nesto, iako mislim da nece bit nista, al vjerujem da je panika, uhh, najezila sam se na samu pomisao 😖
.
Imam pitanje za zubice.. kad su izbijali jel su bile onak bas jako otecene desni ko sto je na slikama na netu? Njemu nije tak, al mu je stalno sta god stigne u ustima, mene konstantno hvata i grize za bradu i onak trlja desni, nekad zna bit bas zivcan i trpat ruke i prste u usta i zvakat, pa vise ne znam jel bude kaj od tih zubica ili ga ne muci to nego nesto drugo🤦🏼♀️
Ma nekako da krenu mali spavati, svi cemo prodisat. Sve je lakse kad si naspavan i u glavi stabilan. Meni opet mala kuri preko 39, ja po noci kurila i zimica me uvatila i tako se dizala non stop i dojila, jos vise promrzla pa starija se dvaput budila po sat vremena i vikala ja bi mamu. Jer je i ona bolesna. I tako, zabavno vrlo.
Moja mala kad duze kaslje zna uzet kao pauzu od disanja kratku, nisam nikad brojala koliko dugo traje.
👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
➕26.10.24., 3. trudnoća
E da kupovne kasice, kupujem jabuku i krusku jer mi super dode za promijesat, a kao pise BIO. Ne mogu rec da je neki veliki jedac jer nije, al pojede svaki dan negdje 7-10 zlicica pa ajde. Pocet ce kad tad. Mozda ceka janjetinu😂. Uveli smo 10 namirnica, sad krecemo dalje sa 7.mjesecom😊
Zubici 0 bodova, oteceno je na jednom mjestu, na drugima se pipa crtica, al nista. Starija nije imala nista drasticno nit ju je smetalo, jedno jutro sam skuzila 2 zubica vani. Malu muci uzasno, a niceg nema.
👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
➕26.10.24., 3. trudnoća
Kilogrami ja imam 3kg manje nego prije T. Mislim da mi ne to radi lude stitnjace + dojenje. Super mi je jer mi se stvarno guza smanjila i noge, ali sva sam mlohava totalno.
Potres joj tu u Istri ih ne osjetim, ali sam bila u Zg kad su bili oni Petrinjski i muka mi je odmah kad se sjetim. Još čujem onaj jezivi zvuk u glavi. Baš smo planirali sad u četvrtak za Zg, ali me baš strah radi tih potresa što su opet krenuli. Jel se i ti mali osjete?
Papica danas smo imali pirov griz + šljive + marelice. S ručkom još nismo krenuli.
.
Eh kakva ja idem u šetnje s malim bože sačuvaj. 😂
Cordiso ja baš isto gledala jel ima neka regresija sa 7mj jer stvarno ne razumijem. Naši au uranili mjesec 🤦
👸29
🧒37
13.12. ❤️
Panorama ✅, stiže dečkić 💙
Kakve smo takve smo. Ni prije trudnoće nisam bila savrsena. Kosa mi je stalno zavezana, i između pranja se ne češljam ali to nisam nikad ni radila. Ima je premalo pa je bolje ne dirat.
Potresi nadam se da će vam se stanje primirit. Sigurno nije ugodno.
Jagoda sigurno su to jezovite makar sekunde. Najbolje se s pedijatrom konzultirat..
Ovo moje čudo danas trpa sve još više u usta, u jednom trenu je imala dudu i stopalo istovremeno. Nadam se zubiću iako pod prstima ne osjećam a ne mogu ni vidit pošteno
Za dovest se u red sto se kila tice mi treba vremena kojeg jednostavno nemam. Ja sam i prije i za vrijeme trudnoće vježbala, ali nista nakon rođenja. Ja jedva cekam vjezbat jer mi kraljeznica pati, pogrbila sam se kao Quasimodo. S kilama sam cak i manje nego prije trudnoce, al em trbuh em sve mlohavo 😒 Trenutno se ovime ne opterecujem.
Jagoda Mi smo dva puta to dozivjeli kad je bila cca mjesec. Jednom tek kad sam je digla i malo lupnula po leđima je dosla k sebi. U drugoj situaciji joj je sve mlijeko na nos izaslo bez dizanja i lupkanja. Oba puta je ona bas jako plakala prije nego se zagrcnula i ostala bez zraka - uzasno iskustvo. Patronažna nam je rekla da to nije neuobicajeno - mlijeko na nos - bebe kao imaju labav zatvarac prema zeludcu. Ugl, mi smo je duže držali uspravno nakon hranjenja, trudili se da ne plače nakon jela, odigli krevetic kad spava. Bas mi je zao, prestresno je to za dozivjet.
Jagoda nadam se da se neće ponoviti 🤞 Moj se par puta zagrcnuo, ali brzo bi prodisao ponovo. Ono sa puhanjem bi pomoglo.
.
Mame koje doje imam pitanje. Jel vi još uvijek pijete Hipp čaj za dojenje? Ja ga pijem od prvog dana i sad si razmišljam jel to uopće dobro. Znam da nijedan čaj nije dobro piti svaki dan, a ovo pijem već 7 mjeseci. Što vi mislite?
Isti tako Novalac prenatalne kapsule uzima već godinu i pol sigurno. Ne znam jel i to dobro toliko dugo 🤷
👸29
🧒37
13.12. ❤️
Mia pila sam Novalac, sad pijem Premama duo, bolje mi sjedne na zeludac. Svaki dan, od planiranja trudnoce, cijelu trudnocu i sad cijeli staz dojenja. Tako sam i s prvom. Kazu da je za cijeli staz dojenja potrebno piti prenatal, probiotik, omegu i d vitamin, pa evo, ja to vec 2.put sve pijem.
Pijem i caj za dojenje iz dm-a. Nekad preskocim dan al ugl svaki dan.
.
Svi pisete da dajete marelice za dorucak, suhe, gotova kasica? Mislim sad nema marelica 🙈
Ja dorucak jos nisam smislila za danas, a rucak imamo poriluk varivo pa sam njoj odvadila i budem joj malo kvinoje ili kus kusa ubacila pa da vidimo.
Hvala 🤗
Ja dajem suhe, one dm bio. Prokuham isto kao i šljive. Baš ih voli.
👸29
🧒37
13.12. ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji