Ljetne bebe 2023. 🌅🌊🏖️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Tonkica1509
    13. Ožujak 2024. 13:20

Sajam kišobran kolica 😁 eto nadam se da će bit popust bar donekle, trebaju nam za put. Ostalo mislim da ništ ne trebamo. Al uvijek se nešto nađe, jel 
    Thinkpurple javi kakva su kolica kad ih testiraš 😁
    Cordiso eto nadam se da će malecka brzo ozdravit. Ovako nam je teško, al kad su bolesni sve je 10000x teže
    Danas kuham za doručak imamo puding od prosa, rogača, naranče i banane. To sam našla u kuharici i to baš baš voli, inače ništa kašasto ne želi jesti. Zobene ne voli. Inače ujutro jedemo voće i probam neki pirov gris, rižin gris (slažem ili sa svojim mlijekom, ili ono bio rižino/kokos mlijeko), prosenu kašu i te kombinacije. Ne voli baš slatko.
    Ručak imamo varivo od slanutka i batata. Sve što je slano natrpa u sebe da se ne može kretati nakon 🫣
    Također hint: mame koje imaju bebica s reakcijom na kravlje mlijeko (ili nisu uvele još), u Sparu sam našla veganski jogurt. Od kokosa se radi, okus je sličan pravom jogurtu i nama je odlična zamjena, dobije nekad za večericu kad me žica dodatan obrok :) to s voćem ili amaranth/neka žitarica mi je top za večericu.
    Spavanje baš smo imali lijepo razdoblje. Više nemamo 😂 imali dvije dremke dnevno, spavanje najkasnije u 8, buđenje u 8/ pol 9. Sad je kaooos. Opet je na neku foru uveo tri dremke jer se probudi u 7 pa se sav pošemeri, noćas se probudio u pol 4 i krenuo divljat. Pa u krevetić otišao, pa do mene dopuzao pa natrag, onda se u krevetiću sav razigrao. Krenula da ću ga uspavati pa je poludio na mene, jer što će njega tko uspavljivati. Na kraju ne znam kad je zaspao, ali je spavao pola na krevetu pola u krevetiću raširen ko Mišo Kovač, eto. I sad dnevne dremke bacakanje, izvijanje, protest, sklekovi, plankovi, samo još čučnjeve da krene radit i imamo sve.
    Stigla regresija 🫠🫠

Cvit
    13. Ožujak 2024. 14:39

Uvijek dok stignem procitat doceka me hrpa stranica i zaboravim vec tko sto i sta sam htjela komentiraat, al bas vas je lijepo citat 🥰🥰
    Sta mi je ostalo..
    AiiT za oslanjanje na dlanove - moje su za par dana 9mj al korigiramo 7ipol..dvije se i posjedaju i puzu vec 2 mjeseca, a treca je malo kaskala bas s tim oslanjanjem na dlanove i zato je kasnije i propuzala i posjela se, al sad ih je dostigla u svemu skoro. Ono sto au nama rekli na vjezbicama je vec i belinda napisala, da ju prebacim preko bedra i tako natjeram da se odize, pa zaigram igrackom..
    Al uglavnom sam ih pustala da idu svojim tempom, samo po preporuci ispravim ako vidim da nesto krivo rade i ako sam tu. Realno, ne mogu stalno ni biti.
    Ove dvije su se pocele ustajat na noge, treca bi isto al nema jos snage. Ove dvije padaju ko kruske, pogotovo M..moji se doma izbezume avaki put a mrni normalno da mora i past  to je isto vid ucenja..
    Kile - imala sam viska i na pocetku trudnoce, udebljala se s trojkama 18kg..nakon poroda sve skinula, al u njihovim nocnim hranjenjima pocela i ja jesti, najcesce nesto nezdravo pa sam sad na 8kg vise nego na pocetku trudnoce. Al pocela sam vise hodat, svaki dan ako nema kise idem sa sve tri u setnju dok im je vrijeme za spavat (kao i sad)..one 1-1.5h spavaju a ja setam fino. Ne jedem vise iza 18h i primjetim vec neki pomak. Mali, al pomak.
    Vrijeme za sebe - obavezno imam. Na kavu jednom u 10 dana, kosu perem mozda 1x tjedno, idem na trajni lak, jer mi nokti preslabi i pucaju, idem na farbanje frizeru..a i povremeno imam neke sastanke jer sam aktivna u nekim udrugama, bas sam jucer bila..trajalo je 2h. Muz ih sam stavio spavat - ok, ja sam trecu dok sam dosla doma jer je jako vezana za mene i njemu teze ide. Ove dvije se samouspavljuju.
    On isto ima drustveni zivot pored posla, nije to nista u priblizno istom opsegu ko prije al poludili bi da nemamo..

37 👩‍❤️‍👨 33 🌠 5/2020 biokemijska
    🧔 teratozoospermija, 👩🏼‍🦰 zacepljen jajovod
    9/2021 AIH ❌️
    2/2022 Gonal, 2 folikula, 1 js ❌️
    10/2022 Menopur, 7 folikula, 7js, 6 blastocista
    5.11. ET 2 blastice, 4 ❄️ 🥰 6dnt + 🤞🍀
    Beta 21.11. 4607 ✨️ 23.11. 8613 ✨️ UZV 5.12. ✨️ 6+4 ❤️❤️❤️ 16.6.2023. 💖💖💖

Cvit
    13. Ožujak 2024. 14:44

Alergeni - dala nekidan malo kikiriki maslaca na palacinke, proalo je ok
    Jaje uvela cijelo, nekoliko puta vec imali i omlet, kajganu, u palacinkama...sve ok proslo.
    Blw prakticiramo, pas se najede, one zvaknu nesto al usput uvijek imam j neku kasicu 😄
    Danas bio spinat, jedna odusevljena, ove dvije meljale 😂
    Al dobre su, uglavnom sve jedu.
    Dala sam i onaj smoki, to mi je nekad spas za podmititi da mogu napraviti rucak ili nesto
    .
    Thinkpurple bravo za kolica 😁
    Mi ne pikiramo nksta..iduci mjesec imamo krstitke, sta god sam narucivala vec sam dobila popust obzirom na kolicinu 😅😅
    Cordisoo  ne mogu zamislit da jos i platite svojima 🤯 al dobro, zaj* je taj nas dalmatinaki mentalitet 😅

9/2021 AIH ❌️

• Petrica_92
    13. Ožujak 2024. 14:54

Mene je danas umor od stitnjace potpuno sastavio, makar generalno ok spava po noci, izlaze sad jedinice gore pa se malo cesce budi no nije nista strasno. Dorucak mu napravila kao baby dutch pancake nesto slicno, a za rucak nisam imala snage i prvi put mu dala kupovnu kasicu.
    Kralj uzeo zlicu i bacio na mene 😂 ono “ne moze nemajko jedna”. Dobio je sad bananu i idem lezati pored njega na podu dok ne dode treci spavanac 🫠

🤱🏽32 god
    👨🏼‍🍼 30 god

Cvit
    13. Ožujak 2024. 15:00

Spavanje - navecer oko 20h zaspu sve tri..tad i ja idem u krevet a muz je dezuran za plakanja, i prvo hranjenje koje je bilo danima oko 23.30, nocas 00.30 😄 i onda od 1h ako sta treba "moj je red"..hranjenje obicno bilo oko 3.30, ovu noc u 5 ujutro..
    Ima boljih i losijih noci.
    Po danu su M i E na dva spavanca, jedno odgule dugo, drugo krace..s tim da M prozivljava motoricki skok jer je stalno na nogama uz vrtic i namjestajy pa teze zaspi..a S je na 3 spavanca..dva su od pol sata, a trece ili iato tako ili u nosiljci i 1.5h - evo trenutno recimo..
    Generalno nismo nezadovoljni. Uvijek moze bolje, i ima noci di ne spojim ni 2h sna, al bome ima ih i da potegnem 5h u komadu 👌

9/2021 AIH ❌️

Mia2023
    13. Ožujak 2024. 15:54

Thinkpurple super za kolica. Vjerujem da će ti sad bit lakše. 
    Nama iduća dva tjedna obnavljaju lift. Uopće ne znam kak ču sa 10. Kata s njim ići gore dolje s kolicima 🤦
    Sajam planiramo autosjedalicu uzeti jer smo sad u jajetu pa da bude spremna i ljetne vreće za spavanje. To je to za sada 

👸29
    🧒37
    13.12. ❤️
    Panorama ✅, stiže dečkić 💙

• Buhaca
    13. Ožujak 2024. 17:03

Hvala za jaja i zobene.. Evo je upravo zaspala 3ći spavanac danas, na jedvite jade. Zubić je na vidiku, lijeva donja jedinica em se bijeli em je rupica. A ona je tren kenjkava tren divlja. A ja koma. 

Mia2023
    13. Ožujak 2024. 17:18

Moj isto zaspao nedavno, a ja sjela na klupicu uz more i gledam dupina kako skače iz mora. Melem za oči 🥰 Baš opuštajuće 😍

👸29
    🧒37
    13.12. ❤️
    Panorama ✅, stiže dečkić 💙

• Buhaca
    13. Ožujak 2024. 17:45

Mia2023

Moj isto zaspao nedavno, a ja sjela na klupicu uz more i gledam dupina kako skače iz mora. Melem za oči 🥰 Baš opuštajuće 😍

Aaaa
    Moja više neće da spava u kolicima. 

• Buhaca
    13. Ožujak 2024. 17:48

Cvit

Uvijek dok stignem procitat doceka me hrpa stranica i zaboravim vec tko sto i sta sam htjela komentiraat, al bas vas je lijepo citat 🥰🥰
    Sta mi je ostalo..
    AiiT za oslanjanje na dlanove - moje su za par dana 9mj al korigiramo 7ipol..dvije se i posjedaju i puzu vec 2 mjeseca, a treca je malo kaskala bas s tim oslanjanjem na dlanove i zato je kasnije i propuzala i posjela se, al sad ih je dostigla u svemu skoro. Ono sto au nama rekli na vjezbicama je vec i belindanapisala, da ju prebacim preko bedra i tako natjeram da se odize, pa zaigram igrackom..
    Al uglavnom sam ih pustala da idu svojim tempom, samo po preporuci ispravim ako vidim da nesto krivo rade i ako sam tu. Realno, ne mogu stalno ni biti.
    Ove dvije su se pocele ustajat na noge, treca bi isto al nema jos snage. Ove dvije padaju ko kruske, pogotovo M..moji se doma izbezume avaki put a mrni normalno da mora i past to je isto vid ucenja..
    Kile - imala sam viska i na pocetku trudnoce, udebljala se s trojkama 18kg..nakon poroda sve skinula, al u njihovim nocnim hranjenjima pocela i ja jesti, najcesce nesto nezdravo pa sam sad na 8kg vise nego na pocetku trudnoce. Al pocela sam vise hodat, svaki dan ako nema kise idem sa sve tri u setnju dok im je vrijeme za spavat (kao i sad)..one 1-1.5h spavaju a ja setam fino. Ne jedem vise iza 18h i primjetim vec neki pomak. Mali, al pomak.
    Vrijeme za sebe - obavezno imam. Na kavu jednom u 10 dana, kosu perem mozda 1x tjedno, idem na trajni lak, jer mi nokti preslabi i pucaju, idem na farbanje frizeru..a i povremeno imam neke sastanke jer sam aktivna u nekim udrugama, bas sam jucer bila..trajalo je 2h. Muz ih sam stavio spavat - ok, ja sam trecu dok sam dosla doma jer je jako vezana za mene i njemu teze ide. Ove dvije se samouspavljuju.
    On isto ima drustveni zivot pored posla, nije to nista u priblizno istom opsegu ko prije al poludili bi da nemamo..

Svaka čast! Ti si sa njih troje bolje organizirana nego ja s jednom. I zvučiš/pišeš onako kao sve je laganica i nema stresa.. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.