Da, moja već nakon sat.
Inače nekad kao da joj je ww 1.30 h, već tad je umorna.
Mia drzim fige sad kad je zubic vani da krene i spavanje na bolje!
Thinkpurple meni je mala normalno gurala 2 sata pa smo produzili nedavno na 2 i 15 za stavljanje u krevetic pa dok zaspe je znalo bit i 2ipo. Al vec oko 2 bide umorna. Sad kako je bolesna bude kenjkava nakon sat vremena i onda pokusavam razvuc igru il nesto do sat ipo pa lagano spremanje za lec.
👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
➕26.10.24., 3. trudnoća
Ja za taj prvi spavanac većinom je uspavam, tada spava samo pola sata, ali meni dobro dođe da popijem kavu u miru. Ali ako vidim da odbija, onda je istrpim🤣
Ako je buđenje u 7 (što je u zadnje vrijeme), za sat vremena je umoran. I onda ga rastežem jer se inače nauči da je buđenje u 7 i da može brzo nastaviti spavati. Najčešće uspijem prekinuti niz i natjerat ga da ujutro duže spava tak da ga ili ostavim u krevetu to oko 7, pa kad se napriča i malo poigra sam zaspi dalje, a ako moramo ustajat sve iskoristim. Igranje, nosanje, doručak, malo van na ljuljačku, čitanje. I rastegnem na 2h i nešto sitno
I kaj onda, stavite ih tak rano spavat ili ih rastezete?
Ne rastežem jer onda bude super kenjkava i traje dulje dok zaspe
Dorucak banana/avokado. Ručak blitva, batat i nemam pojma još šta
Komadic mesa i super
Ja rastezem jer je sad sve veca i u biti joj kraca budnost ne pase i onda ne bude dovoljno umorna da zaspe pa bude jos vise kenjkava. Trudim se potrefit da bude taman umorna za lec. Al nikad ispod dvije ure. Ako procijenim da nikako ne ide, stavim ju lec za 2 ure, ako moze i uspije se zabavit onda 2 i 15 najcesce, a nekad dok zaspe prode taman do 2ipo. Kad je bolesna naravno stavim kad vidim da je umorna, makar proslo samo sat i 15 npr. I starija ako je teze bolesna ima 2 spavanca jer joj treba san i odmor.
👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
➕26.10.24., 3. trudnoća
Mi uvodimo krumpir pa danas dajem krumpir cikla edmu. Jucer nije jela, imala visoku temp, bila malo zastopana i kenjkava pa nisam ni pravila jer je dan prije na zlicicu samo liznula krumpir i blitvu. Al ide na bolje, nadam se od sutra samo nocna temp.
👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
➕26.10.24., 3. trudnoća
Ona bude toliko cendrava i samo se penje po meni da neznam ni sama kaj da radim. A znam da moze sad biti duze budna jer kad preskoci taj 3.spavanac bude budna i 6 sati bez problema i bez da trazi spavati. Al ovim tempom mozemo se vratit na 4 spavanca 🤦♀️ budna u 5.30, spavat svakih sat i pol do dva na 20 min i tak do navecer 🤯 poludila bum s tim spavanjem. Nikako da neki normalni fiksni ritam ulovimo. 😵💫
.
Danas nisam kuhala rucak jer sam imala termin kod frizera u 11 - pazi koji ja imam peh… zvala me frizerka u 10 da je pukla cijev u ulici i da nema vode i da ak mogu sama kosu oprat pa doc ili da odgodim. Znaci doslo mi je da placem. Prvi put nakon sto godina konacno poslozim sve da odem frizeru i veselila sam se ko da idem neznam di i onda ovo. A nis oprala sam kosu i otisla na sisanje bar. Bila sam gotova za 20 min🫠
.
Za dorucak je dobila zobenu kasu s jabukom i marelicom kupovnom.
Barem si nešto napravila za sebe.
Čitavo jutro se svodi na spavanac i jedanac. Znaci probudila se prije 7 spavanac do 9.15. Pojela kašicu i izašle smo vani do 12.15.evo sad opet spava i to će trajat mak 35min. Najdulje je popodnevno spavanje koje zna biti do 2 sata, uz dodavanje dude i dospavljivanje. A do tada sam ja već premorena.
Sortiraj odgovore
Najstariji