Ljetne bebe 2023. 🌅🌊🏖️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mia2023
    12. Ožujak 2024. 09:53

Btw. Stigao i treći zubić 🥰

👸29
    🧒37
    13.12. ❤️
    Panorama ✅, stiže dečkić 💙

• Buhaca
    12. Ožujak 2024. 10:29

Zobene sitne ili krupne? 

• proljetnica1
    12. Ožujak 2024. 10:45

“Neimanje vremena” su uglavnom izgovori, lijenost je češći uzrok. 20 minuta dnevno svatko ima za napraviti par osnovnih vježbi snage sto je dovoljno za utegnuti se. 5 minuta 2x tjedno za oprati kosu također, nabaciti 20 kg u kratko vrijeme je stvarno “wake up call”. Umjesto na forumu i internetima 20 trbušnjaka, 20 čučnjeva, par min plank, oprati kosu redovito, našminkati se ujutro, svi će biti zadovoljniji

• boobamaza
    12. Ožujak 2024. 10:58

Upadam kao padobranac,ne mogu odoljet. Proljetnica je dokazala da je musko. I to neko ogorceno s vrlo malim mu**ma 🤣🤣🤣🤣🤣

• Unname13
    12. Ožujak 2024. 11:08

Evo sunca, evo i proljetnice 🤣

• Petrica_92
    12. Ožujak 2024. 12:11

Belinda ja sam stavila jednu manju zlicu kikiriki maslaca u zobenu koju sam skuhala sebi i njemu, pa racunam da je njemu neka minimalna kolicina dospjela u njegovu porciju - tako smo poceli.
    Isto sam radila kekse od zobenih i banana, i na cijelu smjesu (10 keksa) stavila 1 zlicicu nekog orasastog maslaca.

Koristim za kekse sitne zobene, a za kasu sitne jos zblendam u nutribabyju.

🤱🏽32 god
    👨🏼‍🍼 30 god

Ally007
    12. Ožujak 2024. 13:06

Cordisoo - probaj se ne nervirati jer će ti biti još gore, znam da je lako reći. Vjerujem da muž isto samo želi da budeš zdrava i vitalna, a naravno da mu je i izgled bitan. Iskreno, i ja bih mužu vjerojatno prigovorila da se udeblja 20 kg, jer bih se bojala sa ih, kako godine idu, nikako neće moći skinuti. U svakom slučaju, mislim da imaš idealnu izliku da dobiješ ako ništa svaki drugi dan 30 min za sebe i odeš van na neki brži hod, dok muz čuva djecu. Teško da ti može reći ne kad je i on taj kojeg smeta. Prije trudnoće sam se samo s brzim hodom utegnula samo tako, i povremeno doma neki YouTube video 15 min za dupe/noge. Naša vrla proljetnica ima pravo da se 20 min u danu može naći, ali očito ne shvaća da je u tih 20 min potrebno napraviti izbor - popiti kavu u miru (kao čovjek) + napraviti kašicu djetetu ili prat kosu/vjezbat/kuhat. Premalo mi imamo tih 20 min pauza u danu da se sve stigne. I, da, 5 min za pranje kose bi mi trebalo samo ako imam frizuru kao Annie Lennox. 
    Thinkpurple - kad smo kod frizure, ja idem u petak popodne na minival. Jedva čekam, nece me biti sigurno 3h doma. 
    Zobene - prokuham ih 5 min i ostavim još 5 da se napiju te vode i omekane. Uopće više ne blendam, budu dovoljno mekane za stisnuti. Ponekad kad se malo ohlade dodam mrvicu AD i cimeta i tek onda pomiješam s voćem.
    Danas kuhamo - ujutro je bila kašica (kupovna) kruška +jabuka i u to amaranth i palenta. E, i mrvicu manga za probu. Ručak će biti neka kajgana s tikvicama i palentom. On redovito jede kupovne voćne kasice u koje ja dodam žitarice, a povrtnu s mesom sam 2x dala (jednom puretina, 1x govedina). Ova od govedine je bazdila ko pseća hrana, a on ju je s gustom pojeo. A da ne spominjem da moju brokulu nikako neće, a kupovnu odvratnocu hoće. Požalim što toliko nakuhavam, a već u startu ne volim kuhati. Ugl, mislim i ja da su provjerene, ali uglavnom kuham povrće i meso, želim da se navikne malo i na neku teksturu i način hrane kako mi jedemo.

👨‍🦱 35g, oligoteratoastenozoospermia
    👱‍♀️35g, endometrioza, 2x operacija, niski AMH, visoki FSH
    08/2022- uspjeli dobiti 2 zigote u prirodnom cikusu
    09/2022- vraćanje 1.blastociste ❌
    11/2022-vraćanje 2.blastociste 🥳

• proljetnica1
    12. Ožujak 2024. 13:44

Koliko sam shvatila većina ima muževe, ti muževi i dođu s posla doma svaki dan. Tada lijepo predati štafetu iliti djecu, ako si bas turbo lijena možeš samo hodati, brzi hod 20-30 minuta i nazad doma. To bas nitko ne može reci da nema. Očekivati da te muž voli potpuno zapuštenu je bas sebično, znam da se ovdje svi međusobno tješe, mene shvatite kao glas razuma. Pusa svima 

Takica
    12. Ožujak 2024. 21:06

Drago mi da ste se raspisale ovako a manje drago za probleme i muke sto bena nespavalicaa, kilograma, partnerskih odnosa.
    Kg u plusu sam sto me nervira jer sam nakon porodjaja sem stomaka bila kao stiglic.. Organi su se vratili na mjesto ali sve je bas do hrane i neredovne i ishrane bogate lisim kalorijama. Pogotovo nakon hospitalizacije ali uplatila trening 3x sedmicna pa se nadam da uspijem bar nekoliko puta otici. Par dana kad vodim racuna ili bas ne stignem jesti lijepo to splasne, sto znaci sve je do probave🤪 bar kod mene. Strije i celukit nisam dobila u trudnoci a stomak nakon sekcije ostao i ne vjerujem da cu opet imati trbusnjake ali bar vise ne visi preko reza. Nek ide na bolje. 
    Spavanje /regresija nesto mora biti sa punoh 7. Skapasmo od nespavanja😳 Vec se prebacuje na 2 spavanja u toku dana od kojih je prvi bio i do 2h (uz drago douspavljivanje😁) sad je jedva 1h. Zato vece bude u znalu vještičijoh sati. Nervoza na max. Ali uglavnom smo oboje kuci pa guramo nekako zajedno je lakse.
    Partnerski odnosi stvarno se trudimo da ih njegujmo pa makar to bila neka emisija u nastavcima tipa kuvanja ili slicno, i tad se opustimo i razgovaramo danu planovima…netfilx uglavnom iz 2 dijela gledamo film ne sastavimo nikad u komadu odgledati😂 

10/2022 Bahcceci, PGD zadovoljavajuci.FET 21.11. Beta 02.12.(104),4.12(210),6.12(518)UZV 6+0❤. Qualified 360 uredan. Stize nam devojčica 💗

Takica
    12. Ožujak 2024. 21:19

Pa proljetince glasu razuma ti li si ne prepoznah te na prvu😂😂😂😂😂
    Jos sam htjela kometarisati da zobene pahuljice za nju kuvam u serpici par min pa dodam jabuke kuvane ili krusku ili sta vec taj dan je na programu. I ja se ogrebem za koju kasiku i odmah ustedim vrijeme sebi za pripremu dorucka.
    Danas probali bebi spinat odusevljenje na max. 
    Nikako da se osmjelim i  krenem sa uvodjenjem jaja a dobila sam domaca🫣
    Drugi zubic na vidiku samo sto nije probio desni jos al se napravilo brdasce malo😍
    E da muku mucimo sa vodom.. jedva 2 casice za rakiju popije vode za cijeli dan.. kompenzujem sa nazovi sokom od jabuke tj onom vodom koja prolazi kroz voce dok se kuva na pari u aparatu. To hoce.. max razblazim al sta cu kad nece vodu… nudim i trudim se i dalje. To ispadne neki kompot🤷‍♀️
    Jel neka pokusavala nauciti na slamku da pije bebac. Kljunasicu Avent imamo cula sam da se ne preporucuje a i nije joj zanimljiva.. tako da obicna casa za sad. 

10/2022 Bahcceci, PGD zadovoljavajuci.FET 21.11. Beta 02.12.(104),4.12(210),6.12(518)UZV 6+0❤. Qualified 360 uredan. Stize nam devojčica 💗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.